תגדירי יותר מה את שואלת.. לא ממש הבנתי.איך אני מבצעת את זה?
איך אני יכולה להכניס בצורה יפה תמונות לתוך צנצנת, רוצה משהו שיחזיק יפה, הצנצנת קטנה זה לא לפתח תמונות, משהו אחרתגדירי יותר מה את שואלת.. לא ממש הבנתי.
כמה התקציב? את יכולה להדפיס תמונות על נשיקות. (לא יודעת אבל אם יש לכמויות קטנות)איך אני יכולה להכניס בצורה יפה תמונות לתוך צנצנת, רוצה משהו שיחזיק יפה, הצנצנת קטנה זה לא לפתח תמונות, משהו אחר
אפשר להדפיס דף טרנספר ולהכין נשיקות על זה לבד יוצא מהמםכמה התקציב? את יכולה להדפיס תמונות על נשיקות. (לא יודעת אבל אם יש לכמויות קטנות)
אני רוצה משהו שיישאר וגם זה קריפי לאכול פיזית תמונות של תינוקתכמה התקציב? את יכולה להדפיס תמונות על נשיקות. (לא יודעת אבל אם יש לכמויות קטנות)
את בקטע של להלביש חליפה בכזה גיל? כי אפשר אולי חתןמחפשת את הבן שלי לכלה, מה אני יכולה לחפש את הקטן בן החצי שנה שיהיה קשור?
אפ'ר להדפיס על הרבה דברים באיזה גודל הצנצנת? אפשר מגבת מחזיק מפתחותאני רוצה משהו שיישאר וגם זה קריפי לאכול פיזית תמונות של תינוקת
לא רוצה חליפה, רוצה משהו שיהיה לו נח ומשהו מפתיע ומתוקאת בקטע של להלביש חליפה בכזה גיל? כי אפשר אולי חתן
אני עושה מרשמלו עטוף בדיוק כמו שיש בסלסלה של הכלה,לא רוצה חליפה, רוצה משהו שיהיה לו נח ומשהו מפתיע ומתוק
מחזיק זה רעיוןאפ'ר להדפיס על הרבה דברים באיזה גודל הצנצנת? אפשר מגבת מחזיק מפתחות
אייס קפה, ימבמבם, וכל דבר קר או לבןיש לכן משפט קצר וקולע בנושא של בובת שלג??????
או רעיון לביצוע משלוח מנות שקשור לתחפושת?
בקבוק אייס קפה, שוקו או חלב.למישהי יש איזה ברכה או רעיון בשביל להוסיף למשלוח מנות הזה?צפה בקובץ המצורף 842891
בידידות לצמיתותמקפיצה שוב,
יש למישהי אולי רעיון למשלוח מנות בנושא תות בננה?
איזו מתנה יפה שאפשר לצרף?
אשמח לרעיונות..
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: