אולי לזר פרחים שהכלב אוחזת אותולא רוצה חליפה, רוצה משהו שיהיה לו נח ומשהו מפתיע ומתוק
אולי לזר פרחים שהכלב אוחזת אותולא רוצה חליפה, רוצה משהו שיהיה לו נח ומשהו מפתיע ומתוק
אהבתי ממשמלפני שנתי
היא הרבה שנים לא בפורוםאהבתי ממש
האם יש לך את הכיתוב בדף מוכן להדפסה?
אשמח מאד
צילמתי לך מהעיתון באנגלית Binah של השבוע (מוסף ילדים)מחפשת רעיון למשלוח מנות בובת שלג
אם אתם דוברי אידישעולה על האשכול
משלוח בנושא דבש ודבורים
אשמח לכל רעיון
תודהה
אפשר לסלסלת סוכריות, מבד טול סביב למותניים וחולצה עם הדפס של סוכריותמחפשת את הבן שלי לכלה, מה אני יכולה לחפש את הקטן בן החצי שנה שיהיה קשור?
אולי, אבל רק אם כל מה שאת מכניסה בפנים שייך לאותו קטגוריה - לדוג' רק דגני בוקר, רק גלים, רק אדשים (ממויינים לפי צבע) אחרת תחשבי איך מוציאים - שופכים הכל החוצה ומלא סוגים של דברים מתערבבים.עכשיו עלה לי רעיון,
תגידו אם כמקבלים הייתם נהנים מזה.
בתוך בקבוק שקוף ח''פ
למלא סוגי שוקולדים\ג'לים\עדשים לפי סוגים
כמובן בשכבות יפות\לפי צבעים
ילך?
שייק של תות ושייק בננה (הייתי מוסיפה לזה עוד פירות) בבקבוקי זכוכית או דמוי זכוכית ושקיות שקופות קטנות עם סוכריות גלי תות ובננה (בנפרד) מתנה אני לא יודעת מה התקציב אבל בגדול שייקר מכל סכום שהוא יכול להתאיםמקפיצה שוב,
יש למישהי אולי רעיון למשלוח מנות בנושא תות בננה?
איזו מתנה יפה שאפשר לצרף?
אשמח לרעיונות..
משהו בבני ברק מול מרכז רימונים לא זוכרת את השם, בין התחנה של קניון בני ברק למכבי אשאיזה חנות?
מחפשת בדחיפות!
1. רעיון למשלוח מנות לתחפושת של נסיך
2. רעיון למשלוח לתחפושת של מנגנים
1. רעיון למשלוח מנות לתחפושת של נסיך
2. רעיון למשלוח לתחפושת של מנגנים
לנסיך אפשר לעשות משלוח מבית המלוכ(ח)ה ולשים דברים מלוחיםמישהו יכולה לעזור לי בדחיפות!!!!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: