בעמוד 4 באשכול זה יש רעיון יפהרעיון יצירתי למשלוח מנות לתחפושת מנגנים יש למישהי?
רעיון יצירתי למשלוח מנות לתחפושת מנגנים יש למישהי?
בעמוד 4 באשכול זה יש רעיון יפה
מלפני שלוש שנים:
הכל בנושא נגינה הילדים התחפשו לנגנים...
(אין לי תמונה כשזה ארוז, רק מפורק)
צפה בקובץ המצורף 426844
צפה בקובץ המצורף 426845
צפה בקובץ המצורף 426846
צפה בקובץ המצורף 426847
צפה בקובץ המצורף 426848
צפה בקובץ המצורף 426850
לא כ"כ קשור לאשכול אבל את יכולה אולי לשלוח לי רעיונות/תמונות לתחפושותרעיון למשלוח מנות לתחפושת כפר,יש למישהי?
שיהיה בלי הרבה עבודה....
מישהי ראתה?איפה אפשר למצוא סל פלסטיק (לדוגמא בצבע צהוב) למשלוח מנות?
כמה עולה?מביאה דפי איחולים מהממים
מחפשת גם כן סלי פלסטיק לא גדולים בצבע שחור או לבןאיפה אפשר למצוא סל פלסטיק (לדוגמא בצבע צהוב) למשלוח מנות?אשמח גם כן לדעת
מאמינה שבמקס סטוק או כל בו תמצאימישהי ראתה?
אולי קונספט של "בננות"אני מחפשת את 2 הבנים שלי לבנות- תנו רעיון מבריק למשלוח מנות מושקע.... אפשר גם אם מתנה מתאימה....
אפשר משלוח וורוד לגמריאולי קונספט של "בננות"
משלוח ורוד בתוך סל ורוד עם סרטים (איך לא? ורודים...)אני מחפשת רעיון למשלוח מנות חמוד לשכנים ולחמותי הבת שלי מתחפשת לבובה
ראיתי מישהי הכינה כמה דברים למשקה חם כמו תה, קוביות סוכר וקפה ועל תמונה של הילדים עם התחפושת כתבה ד"ש חם מהכפוריש למישהי רעיון למשלוח מנות בנושא בובת שלג???
אולי מאכלים שצריכים להיות יחד עם מאכל נוסף כדי להיות מושלמים..משהו שיבטא גם את המשמעות של ביחד
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: