יש ר"ת - אתם נותנים נון סטופאולי יש למישהי איזה פתגם קשור לאננס?
דבר ראשון תודה!יש ר"ת - אתם נותנים נון סטופ
אהבתי!אפשר לשלב את יום שישי עם השמיטה,
להביא פיצוחים או סלטים אם רוצים להשקיע אפשר להכין חלה עם סלטים
או כל דבר אחר שיכול לעזור לשבת ולכתוב עזור לשובתים בשביעי
אהבתי!בלתק
שנה שעברה קניתי ב"יש" כמה מוצרים עם ההדפס שלהם : ביסלי, כוסות, עוגיות, קפה וכו' וכתבתי "לא היה לי רעיון אז זה מה יש". אנשים התלהבו מאד...
אשמח לדעת מה הכנת בסוף.השנה, הילדים שלי מתחפשים לקוסמים וחשבתי לעשות משלוח קסום.. אז חשבתי לעשות את זה בתוך כובע של קוסם, להכין תוית לבקבוק מיץ ולכתוב שיקוי קסמים, סוכריות קופצות.. ונתקעתי... מה יש לכן לתרום לי?? מה אפשר להכניס עוד??
מאחר ואני מכינה את זה למשפחה הקרובה אז חשבתי להכין משחק זיכרון עם התמונות של כולם ולכתוב בגב הקלף: קסם של משפחה...
למי?תנו רעיון למשלוח מנות שקשור לשבת
חמוד!עזור לשובתים בשביעי
עשיתי פעם לצייר משהו עם סידור ירקות יפה- לפי צבעים וכתבתי-אין צייר כאלוקינואולי יש למישהי רעיון למשלוח מנות עם פתגם לצבעי?
כתבתי כבר את הרעיון באשכול אחר, אבל אביא אותו שובתנו רעיון למשלוח מנות שקשור לשבת /שנת שמיטה
אפשר הסבר איך עושים את זה?חח האמת?! אני מחכה לחגים למינהם רק בשביל עיצוב המתנות...
יש לך קישור?לגבי נייר זהב שעוטף פרלינים-
בסין....
אבל אין סיכוי לפורים כמובן
פעם חיפשתי וממש לא היה, קניתי פעם בשפיצר חד פעמי - ביתר (יש להם גם אתר)אבל זה עלה פי 6
בערך 30 ש"ח לאריזהשל 100, זה היה לפני שנה פלוס
בסין עולה כמה שקלונים
מהמם- יש תמונות?אשמח לשתף ברעיון שעשיתי שנה שעברה וזה יכול להיות קשור עדיין לשנה זו
הנושא הוא החיסונים
הכנתי וופל בלגי ומילאתי מזרקים בשוקולדים, ריבת חלב,ועוד ממרחים מעניינים.
מילאתי קופסאות קטנות בעדשים אוראו ואגוזים וכתבתי עליהם ועל המזרקים כל מיני איחולים. שמחה , ברכה , בריאות ,שפע.
והכנתי תעודת מחוסן בשם כתבתי את שם המשפחה לה נתתי שורה מתחת פורים שמח. והוספתי שנכון ש"לחיסון יש מתנגדים אבל לחיסון הזה אף אחד לא מתנגד" (משהו כזה לא ממש זוכרת את הנוסח אני צריכה להסתכל אם זה מעניין מישהו...)
בתאריכים כתבתי י"ד וט"ו אדר. ותאריך תפוגה כתבתי עד 120.
הוספתי בקבוק שוקו.
יצא פשוט מושלם אנשים עפו על זה. זה היה ברוח הימים אבל שונה מהרגיל.
וכיוון שאנחנו עדיין בבלאגן הזה מי שרוצה יכול להשתמש ברעיון בכיף.
אם תירצו אני אעלה תמונות מאוחר יותר.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: