פשוט מדביקים את השוקולדים (אני קניתי חבילה של בייטס ועטפתי אחד אחד) עם טייפ דו צדדי מסביב ליין ולמלעלה הדבקתי עלי אננס אמיתיים...אפשר הסבר איך עושים את זה?
פשוט מדביקים את השוקולדים (אני קניתי חבילה של בייטס ועטפתי אחד אחד) עם טייפ דו צדדי מסביב ליין ולמלעלה הדבקתי עלי אננס אמיתיים...אפשר הסבר איך עושים את זה?
ואם אין לי אמיתי?פשוט מדביקים את השוקולדים (אני קניתי חבילה של בייטס ועטפתי אחד אחד) עם טייפ דו צדדי מסביב ליין ולמלעלה הדבקתי עלי אננס אמיתיים...
עלי אננס? מה זה אומר? קונים אננס, ומשתמשים בעלים למשלוח, ואת האננס אוכלים =)ואם אין לי אמיתי?
תיבה או קופסא עם מטבעות זהב כסף על מצע פירורי עוגיות או סוכריות "חצץ"אשמח לרעיון למשלוח מנות שמתאים לתחפושת עשירים/גבירים
בשוק פורים של נס קפה http://newsletter.hafsakatcaffe.co....ling&ctrl=url&subid=18293&urlid=32&mailid=206
מצאתי בצורה מסודרת מלא רעיונות (נראה לי הרב מוזכר כאן באשכול אבל כאן זה מסודר ונעים לעין)
?יש למשהו רעיון למשלוח מנות שקשור לחתן /כלה/שןשבינה..
קוגל ירושלמי וחמוצים...אני צריכה בדחיפות רעיון למשלוח מנות שקשור לתחפושת של רבערלך או ירושלמים (צ'למרים)
ואיזה ברכה אפשר לכתוב
תודה רבה
גם אני כזו לצערי...אנחנו כאלו שלא אוהבים אוכל של אחרים וזורקים אוכל שאחרים מביאים,ככה
שזה פחות רלונטי לנו...
תכלס צודקת...אבל רבים אחרים ישמחו לקבל מארזים נאים ואסתטים של מנות מוכנות לשבת כמו פשטידות ארוזות יפה או סלטים
למה, לקנות בקייטרינג -שידי הפועל הערבי חתכו ובחשו זה יותר טוב?
את יכולה לעשות משלוח n.b מארזים קטנים ודברים חדשים... כמו מעדנים וכדו.. ולכתוב זוג חדש נולד או משהו כזה...שלום
אשמח לרעיון למשלוח מנות של זוג בשנה הראשונה
אני רוצה משהו בכיוון של זוג טרי\חדש
אשמח לרעיונות
תודה
עוקבת.....הי
אשמח לרעיון למשלוח מנות,
לבנות התיכון משהו חמוד קליל ועם קשר...
תודה רבה מראש,
ופורים שמח לכל עם ישראל
מהמם!!! אהבתי מאד!!! אשמח אם תוכלי לפרט מה היה במארז, וכן אם יש לך את הקובץ להדפסה. תודה רבה רבה
אשמח לקבל תמונה של השלט "שבת שלום לך אדמה"כתבתי כבר את הרעיון באשכול אחר, אבל אביא אותו שוב
לשים דברים אדמה כמו : ציפס, תות בננה, בוטנים וכו' ולכתוב "שבת שלום לך אדמה"
הבן שלי הסתובב עם בקבוק ויסקי (מילאנו במיץ תפוחים שנראה אותו צבע) וחילק לכולםאשמח לרעיון למשלוח מנות שמתאים לתחפושת עשירים/גבירים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: