מה עדשית בסוף?אשמח לרעיון לשלוח מנות לתחפושת ציירים/ משהו צבעים
ואיך לסדר?
מה עדשית בסוף?אשמח לרעיון לשלוח מנות לתחפושת ציירים/ משהו צבעים
ואיך לסדר?
-שנה שעברה היה בחנויות חד"פ קופסאות נייר מתקפלות בצורת קופסת צבעים- מתחפשי אולי ייצרו גם השנה.מה עדשית בסוף?
גביעי גלידהאולי יש למישהוא רעיון איך לתת לשכנים גלידות אישיות?
מה לצרף לגלידה ע"מ שיהיה שתי מנות?...{לא גליליות כי זה ספק מזונות}
ואולי איזה רעיון חמוד,
אשמח מאד תודה
תודה,-שנה שעברה היה בחנויות חד"פ קופסאות נייר מתקפלות בצורת קופסת צבעים- מתחפשי אולי ייצרו גם השנה.
-שכנה שלי שלחה פעם התוך תבנית שקעים פלסטיק- מאפינס בציפוי צבעוני- כל מאפין בצבע אחר.
צפה בקובץ המצורף 843047
היא הוסיפה מכחול והיה מושלם!!! (התמונה שצרפתי לא ממנה- היא עשתה בתבנית שקעים רגילה)
צפה בקובץ המצורף 843048
תודה אבל זה גלידות אישיות בקוסא אישית יפהגביעי גלידה
היי לא יודעת איפה לחפשאפשר סירופ שוקולד
אם מעניין אותך, שנה שעברה הבת שלי התחפשה לאופה, ולמשלוח מנות הזמנתי מאלי שקיות נייר כמו במאפיה, ועל זה הדבקתי תמונה שלה מחופשת, יצא משגע... נשאר לי עוד מהשקיות לא זוכרת כמה בערך 20/30 יח' זה לא היה יקר עם מעניין אותך אוכל למכור לך מצו"ב תמונה, וקישוראני מחפשת לאופים (יש לי שתי בנות ותינוק.. ) קוראת לזה "שלשת האופים" (חברה כמו זוגלובק.. מכירה?), אני רוצה לקנות קופסא / צנצנת מעוצבת של עוגיות ולמלא בעוגיות ביתיות. עד כאן בינתיים אשמח אם למישהי יש ברכה מתאימה וכן שדרוג של המשלוח מנות
תודה
מה יש בצבעים גליליות?-שנה שעברה היה בחנויות חד"פ קופסאות נייר מתקפלות בצורת קופסת צבעים- מתחפשי אולי ייצרו גם השנה.
-שכנה שלי שלחה פעם התוך תבנית שקעים פלסטיק- מאפינס בציפוי צבעוני- כל מאפין בצבע אחר.
צפה בקובץ המצורף 843047
היא הוסיפה מכחול והיה מושלם!!! (התמונה שצרפתי לא ממנה- היא עשתה בתבנית שקעים רגילה)
צפה בקובץ המצורף 843048
אנחנו עשינו אותו רעיון של מאורשים הדפסנו את זה על שקף ועטפנו את זה מעל וופלה של מן בצלופן יצא מעוד חמוד חבל שאני לא מוצאת תמונה.....למי שביקשה רעיון לתחפושת חתן כלה אני עשיתי ממרנג
מתאים לתחפושת אבטיח - לפי הצבעיםצפה בקובץ המצורף 592901 צפה בקובץ המצורף 592902 בלי רעיון מיוחד...
יש לך אולי את המכתב של הגרב? אפילו רק בבערך?מצחיק להיזכר
שנה אחת הכנתי משלוח קלאסי וקשרתי אותו בגרב לילה יפה וכתבתי כמין מעשיה ארוכה ויפה על גרב שנמצאית בסלסלה של גרבי האין זוג כמה קשה לה לבד וכו'
שנה לאחר מכן הכנתי שקית לפגישה שקית דקורטיבית עם חב' טישו קטנה בקבוק מים מינרליים בושם קטן (לא ככ קשור אבל חיפשתי משהו נחמד יותר ) וכד' ושוב כתבתי על חיי הרווקות מעשיה שניה בסדרה על נערה שחיכתה בגשם משהו וציפתה לאביה יענו- לגאולה והבטחתי לחברתי בכל היקר לי שאם נצפה יותר לגאולה הכללית אולי תהיה גם גאולה אישית...
כולה היינו בנות עשרים..
ספרון שלישי בסדרה היה כבר"עולם חדש מופלא" לאחר הנישואין
ואחרון עם ילדים "משפחתי וחיות אחרות" כיד הדמיון
אם את מעוניינת תשלחי לי כתובת מייל ואשלח לך חזרה פרטיםאם מעניין אותך, שנה שעברה הבת שלי התחפשה לאופה, ולמשלוח מנות הזמנתי מאלי שקיות נייר כמו במאפיה, ועל זה הדבקתי תמונה שלה מחופשת, יצא משגע... נשאר לי עוד מהשקיות לא זוכרת כמה בערך 20/30 יח' זה לא היה יקר עם מעניין אותך אוכל למכור לך מצו"ב תמונה, וקישור
13.05US $ 18% OFF|20 Pcs Bread Bag With Window Kraft Bag Paper Food Packaging To The School White Baking Toast Bakery Bread Bags With Sticker - Gift Boxes & Bags - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comwww.aliexpress.com
מקוריאשמח לרשימה של התכונות של אננס,
מרעננן, מה עוד?????
מה עשית בסוף?למי יש רעיון לסלוגנים מה לכתוב?
אני מכינה משלוח מנות כפרי -ישר מהכפר.
(כל המשפחה מתחפשת לכפריים)
רוצה סלוגנים להוסיף על לחמניות(בתוך נייר) ועל סלטים וכו'
מה שעולה לי זה חם מהכפר, טרי מהכפר
אבל נשמע לי מדי---
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: