קרן השתלמות שחברת הגמל צעבירה את הכספים לחשבון מסחר ונותנת לך לנהל. (IRA) קיים רק בגמל והשתלמות.מה זה קרן השתלמות בניהול אישי?
לא קיים בפנסיה וגמל להשקעה.
קרן השתלמות שחברת הגמל צעבירה את הכספים לחשבון מסחר ונותנת לך לנהל. (IRA) קיים רק בגמל והשתלמות.מה זה קרן השתלמות בניהול אישי?
יש להראל מסלול עוקב מדדי מניות אם כשרות
מישהו מכיר את המסלול ויכול לתת עליו פרטים?
ובכלל אם אני מוקף ב s&p מכל כיוון..
איזה עוד קרנות השתלמות יכולות לעניין אותי?
אפשר להרחיב בזה, מה זה אומר שאני מנהל אותו וכדומה מה זה בדיוק ומה הפלוסים בזה?קרן השתלמות שחברת הגמל צעבירה את הכספים לחשבון מסחר ונותנת לך לנהל. (IRA) קיים רק בגמל והשתלמות.
לא קיים בפנסיה וגמל להשקעה.
גם אני אשמח כנ"ל באם מישהו מהמומחים פה יוכל לבאר ולהרחיב בנושא,אפשר להרחיב בזה, מה זה אומר שאני מנהל אותו וכדומה מה זה בדיוק ומה הפלוסים בזה?
את מתכננת את הכספים לצורך חתונת הבת?מישהו יכול להמליץ לי לאן להעביר קרן השתלמות שכרגע נמצא במיטב S&P עם דמי ניהול של 0.19? יש לי כרגע בת בשידוכים וחוששת מנפילות. מצד שני מעונינת בכמה שיותר תשואה.
הייתי רוצה מאוד להסתדר בלי זה או לפחות למנף את הקרן. בכל אופן יש לי כמה ילדים ברצף כך שאני לא יודעת אם זה נכון להשים את זה בסיכון מוגבר. אבל, במקרה שכן אצליח להסתדר, אשמח שיעשה את מירב התשואה.את מתכננת את הכספים לצורך חתונת הבת?
אפשר להרחיב בזה, מה זה אומר שאני מנהל אותו וכדומה מה זה בדיוק ומה הפלוסים בזה?
זה אומר שקונים לבד את המניות וכו', כמו בתיק השקעות אישיגם אני אשמח כנ"ל באם מישהו מהמומחים פה יוכל לבאר ולהרחיב בנושא,
מה דמי הניהול בהשתלמות IRM?זה אומר שקונים לבד את המניות וכו', כמו בתיק השקעות אישי
היתרון הוא שניתן לקנות איזה ניירות שרוצים, בלי כפיפות למדיניות השקעה כלשהי, וכן דמי הניהול נמוכים יותר.
אפשר להרחיב בזה, מה זה אומר שאני מנהל אותו וכדומה מה זה בדיוק ומה הפלוסים בזה?
גם אני אשמח כנ"ל באם מישהו מהמומחים פה יוכל לבאר ולהרחיב בנושא,
מה דמי הניהול בהשתלמות IRM?
את יכולה להעביר בתוך מיטב למסלול סולידי יותר וכך ישארו לך אותם דמי ניהול של 0.19%.מישהו יכול להמליץ לי לאן להעביר קרן השתלמות שכרגע נמצא במיטב S&P עם דמי ניהול של 0.19? יש לי כרגע בת בשידוכים וחוששת מנפילות. מצד שני מעונינת בכמה שיותר תשואה.
המסלול היותר סולידי במיטב, שיש לו הכשר הוא מסלול 'הלכה'.את יכולה להעביר בתוך מיטב למסלול סולידי יותר וכך ישארו לך אותם דמי ניהול של 0.19%.
שכל אחד יעשה כהבנתו.המסלול היותר סולידי במיטב, שיש לו הכשר הוא מסלול 'הלכה'.
המסלול הזה מניב מעט מידי ביחס לחשיפה למניות שלו.
עדיף כבר לשקול שילוב של מסלול מנייתי ואג"חי בחברות שיש מסלול אג"ח כשר.
(מור, הראל, הפניקס, מנורה )
מדוע?שכל אחד יעשה כהבנתו.
אני חושבת שזה יהיה טעות להעביר את הכסף הזה לחברה אחרת.
כשיש קרן השתלמות בחברה מעולה עם מגוון מסלולי השקעה ובדמי ניהול פנטסטיים, אז לא מוותרים על זה בקלות.מדוע?
לאיזה מסלול השקעה הייתם מעבירים בתנאים אלו במיטב?כשיש קרן השתלמות בחברה מעולה עם מגוון מסלולי השקעה ובדמי ניהול פנטסטיים, אז לא מוותרים על זה בקלות.
חסר לי הרבה נתונים כדי לענות על זה.לאיזה מסלול השקעה הייתם מעבירים בתנאים אלו במיטב?
נשאל כך.חסר לי הרבה נתונים כדי לענות על זה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: