הכוונה היא שאצלך זה 0.99%.רשום לי שהדמי ניהול הם ברבעון האחרון 0.99 וכתוב בצד שהממוצע הוא ה0.71 מה הכוונה?
אין מקום שהוא יהיה הכי מתאים ורווחי לכולם, זה חייב להיות מותאם לנתונים ולצרכים שלכם.לאן כדאי לי להעביר? ,
ואני רוצה לפתוח עוד קרן השתלמות ע''ש בעלי ל14 שנים איפה כדאי?
תודה רבה
לא.@ה. שלמה האם השינוי המדוברת על מיסוי רווח לקרנות השתלמות מהשנה השביעית, נכנס לבסוף לגזירות התקציב 2025 ?
תודה רבההכוונה היא שאצלך זה 0.99%.
ואם מחשבים ממוצע של כל החוסכים באלטשולר זה יוצא 0.71%. [וזה בא להדגיש לך שאת משלמת יקר!!]
אין מקום שהוא יהיה הכי מתאים ורווחי לכולם, זה חייב להיות מותאם לנתונים ולצרכים שלכם.
כן.יש אפשרות לפתוח יותר מקרן השתלמות אחת אצל עצמאי ?
אכן אפשרי ופשוט.זה פשוט? - ז"א פתחתי שנה שעברה , פותחת כעת שוב ? יש איזשהי מגבלה /תנאים?
תודה רבה !
בד"כ הכספים אמורים לעבור לחברה החדשה תוך 10 ימים מאז הבקשה לניוד של הכספים מהחברה הקודמת. (הם מחויבים לזה רגולטורית)שלום!
העברתי מהפניקס S&P למגדל הלכה [בגללל הדמי ניהול... לאחר מכן אחזור למניות].
לבנתיים נפתח לי כבר תיק במגדל אך הכספים עדיין לא הועברו [כנראה בגלל שעדיין לא בוצעה הפקדה...].
בימים האחרונים כולל היום המדד עלה ב4 אחוז [שבשבילי זה כמעט 6000], האם זה אומר שהפסדתי את כל העלייה הנ"ל, או שזה לא מתעדכן רטואקטיבית אלא מעת ההעברה הראשונה [שזה אומר שלא הפסדתי...].
ואם כן, האם יש מצב להציל את המצב ולבטל את ההעברה?
אודה לכל המשיבים!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ש'
קסא שָׂרִים רְדָפוּנִי חִנָּם (ומדבריך) וּמִדְּבָרְךָ פָּחַד לִבִּי:קסב שָׂשׂ אָנֹכִי עַל אִמְרָתֶךָ כְּמוֹצֵא שָׁלָל רָב:קסג שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי וַאֲתַעֵבָה תּוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קסד שֶׁבַע בַּיּוֹם הִלַּלְתִּיךָ עַל מִשְׁפְּטֵי צִדְקֶךָ:קסה שָׁלוֹם רָב לְאֹהֲבֵי תוֹרָתֶךָ וְאֵין לָמוֹ מִכְשׁוֹל:קסו שִׂבַּרְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וּמִצְוֹתֶיךָ עָשִׂיתִי:קסז שָׁמְרָה נַפְשִׁי עֵדֹתֶיךָ וָאֹהֲבֵם מְאֹד:קסח שָׁמַרְתִּי פִקּוּדֶיךָ וְעֵדֹתֶיךָ כִּי כָל דְּרָכַי נֶגְדֶּךָ: