השתלמות האשכול הגדול לקרנות השתלמות

בהמתנה

משתמש פעיל
שלום מצטרפת גם
יש לי קרן השתלמות באלטשולר שחם חלק מניות וחלק השתלמות כללי
רשום לי שהדמי ניהול הם ברבעון האחרון 0.99 וכתוב בצד שהממוצע הוא ה0.71 מה הכוונה?
לאן כדאי לי להעביר? ,
ואני רוצה לפתוח עוד קרן השתלמות ע''ש בעלי ל14 שנים איפה כדאי?
תודה רבה

מקצועי בלבד

Moderator
מנהל
מנוי פרימיום
רשום לי שהדמי ניהול הם ברבעון האחרון 0.99 וכתוב בצד שהממוצע הוא ה0.71 מה הכוונה?
הכוונה היא שאצלך זה 0.99%.
ואם מחשבים ממוצע של כל החוסכים באלטשולר זה יוצא 0.71%. [וזה בא להדגיש לך שאת משלמת יקר!!]
לאן כדאי לי להעביר? ,
ואני רוצה לפתוח עוד קרן השתלמות ע''ש בעלי ל14 שנים איפה כדאי?
תודה רבה
אין מקום שהוא יהיה הכי מתאים ורווחי לכולם, זה חייב להיות מותאם לנתונים ולצרכים שלכם.

shs

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
@ה. שלמה האם השינוי המדוברת על מיסוי רווח לקרנות השתלמות מהשנה השביעית, נכנס לבסוף לגזירות התקציב 2025 ?

מקצועי בלבד

Moderator
מנהל
מנוי פרימיום

בהמתנה

משתמש פעיל
הכוונה היא שאצלך זה 0.99%.
ואם מחשבים ממוצע של כל החוסכים באלטשולר זה יוצא 0.71%. [וזה בא להדגיש לך שאת משלמת יקר!!]

אין מקום שהוא יהיה הכי מתאים ורווחי לכולם, זה חייב להיות מותאם לנתונים ולצרכים שלכם.
תודה רבה
את יכולה לפרט קצת יותר איזה נתונים?
המטרה שלי בהשתלמות לחתונות הילדים לפחות עוד 10 שנים

ril

משתמש פעיל
זה פשוט? - ז"א פתחתי שנה שעברה , פותחת כעת שוב ? יש איזשהי מגבלה /תנאים?
תודה רבה !

מקצועי בלבד

Moderator
מנהל
מנוי פרימיום
זה פשוט? - ז"א פתחתי שנה שעברה , פותחת כעת שוב ? יש איזשהי מגבלה /תנאים?
תודה רבה !
אכן אפשרי ופשוט.
ואפשר גם לפתוח בתוך יומיים כמה קרנות.

רק BSD

משתמש חדש
שלום!
העברתי מהפניקס S&P למגדל הלכה [בגללל הדמי ניהול... לאחר מכן אחזור למניות].
לבנתיים נפתח לי כבר תיק במגדל אך הכספים עדיין לא הועברו [כנראה בגלל שעדיין לא בוצעה הפקדה...].
בימים האחרונים כולל היום המדד עלה ב4 אחוז [שבשבילי זה כמעט 6000], האם זה אומר שהפסדתי את כל העלייה הנ"ל, או שזה לא מתעדכן רטואקטיבית אלא מעת ההעברה הראשונה [שזה אומר שלא הפסדתי...].
ואם כן, האם יש מצב להציל את המצב ולבטל את ההעברה?
אודה לכל המשיבים!

ציוץ לשבח

משתמש פעיל
שלום!
העברתי מהפניקס S&P למגדל הלכה [בגללל הדמי ניהול... לאחר מכן אחזור למניות].
לבנתיים נפתח לי כבר תיק במגדל אך הכספים עדיין לא הועברו [כנראה בגלל שעדיין לא בוצעה הפקדה...].
בימים האחרונים כולל היום המדד עלה ב4 אחוז [שבשבילי זה כמעט 6000], האם זה אומר שהפסדתי את כל העלייה הנ"ל, או שזה לא מתעדכן רטואקטיבית אלא מעת ההעברה הראשונה [שזה אומר שלא הפסדתי...].
ואם כן, האם יש מצב להציל את המצב ולבטל את ההעברה?
אודה לכל המשיבים!
בד"כ הכספים אמורים לעבור לחברה החדשה תוך 10 ימים מאז הבקשה לניוד של הכספים מהחברה הקודמת. (הם מחויבים לזה רגולטורית)
באם עברו 10 ימים, בד"כ הכספים עברו, אבל לוקח לזה כמה ימים להשתקף בחשבון ובתכל'ס זה יחושב לפי תשואות המסלול החדש מיום ההעברה בפועל.
במקרה שלך כיוון שלא היה הפקדה וממילא לא היה בקשה לניוד- הרווחת :)
להתחרט ולבטל ניוד זה אפשרי, אבל רק בתוך ה-10 ימים הנ"ל שזה לפני הניוד בפועל.

נערך לאחרונה ב:
החלפת המידע בפרום הינה בין משקיעים חובבנים, ואינה מהווה תחליף ליעוץ מקצועי.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ש'

קסא שָׂרִים רְדָפוּנִי חִנָּם (ומדבריך) וּמִדְּבָרְךָ פָּחַד לִבִּי:קסב שָׂשׂ אָנֹכִי עַל אִמְרָתֶךָ כְּמוֹצֵא שָׁלָל רָב:קסג שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי וַאֲתַעֵבָה תּוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קסד שֶׁבַע בַּיּוֹם הִלַּלְתִּיךָ עַל מִשְׁפְּטֵי צִדְקֶךָ:קסה שָׁלוֹם רָב לְאֹהֲבֵי תוֹרָתֶךָ וְאֵין לָמוֹ מִכְשׁוֹל:קסו שִׂבַּרְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וּמִצְוֹתֶיךָ עָשִׂיתִי:קסז שָׁמְרָה נַפְשִׁי עֵדֹתֶיךָ וָאֹהֲבֵם מְאֹד:קסח שָׁמַרְתִּי פִקּוּדֶיךָ וְעֵדֹתֶיךָ כִּי כָל דְּרָכַי נֶגְדֶּךָ:
נקרא  4  פעמים

אתגר AI

בעלי חיים בראשי תיבות • אתגר 134

לוח מודעות

למעלה