בקרן רגילה אין שום דבר שקשור למעסיק. הוא לא יכול לבקש בחזרה כלום.שלום ותודה על המענה המהיר
השאלה האם בסוף התהליך נניח כשאני ירצה למשוך האם יתנו לי את הכל בקיזוז המס או שיחזירו חלק למעסיק ?
בקרן רגילה אין שום דבר שקשור למעסיק. הוא לא יכול לבקש בחזרה כלום.שלום ותודה על המענה המהיר
השאלה האם בסוף התהליך נניח כשאני ירצה למשוך האם יתנו לי את הכל בקיזוז המס או שיחזירו חלק למעסיק ?
מישהו יודע אם יש כרגע אופציה אחרת של חברה שנותנת לפתוח קרן השתלמות על מדד עולמי?מסתבר (לפני כמה ימים מגדל, עכשיו אינפינטי) שהקופות משנים מידי פעם את סוג המסלול שלהם
-כמובן שולחים הודעה לעמיתים, אבל לא בטוח שנשים לב להודעה הקטנה הזאת במייל או בטלפון..
אז הנה, אינפינטי משנים עכשיו את 'קרן השתלמות מניות חו"ל'- שהומלץ ע"י הטובים בתחום כאן.. כי זה מחקה מדד עולמי
משתנה ל'מניות' כללי, בארץ ובחו"ל. מה שכנראה הרבה פחות 'בטוח' וברור.
להלן ההודעה
אינפיניטי מסלול "הלכה" (זה ממש חדש.)ה
מישהו יודע אם יש כרגע אופציה אחרת של חברה שנותנת לפתוח קרן השתלמות על מדד עולמי?
תודה רבה
קרן השתלמות של המח"ר פתחו ממש לאחרונה מסלול מחקה מדד S&P 500.אשמח לעזרה. יש לי קרן השתלמות עם סכום די קטן.(כ30 א"ש) עם דמי ניהול מאוד זולים(0.29 אחוז) ומסלול סולידי.
(קרן השתלמות של המח"ר)
אני רוצה להעביר למסלול מחכה S&P. איפה יש בעמלות זולות? @מקצועי בלבד
פתרת לי את הבעיות ברגע.קרן השתלמות של המח"ר פתחו ממש לאחרונה מסלול מחקה מדד S&P 500.
בסוף זה לא פתר לי את הבעיה. כי אני רוצה גם משהו כשר..... מה האופציות?קרן השתלמות של המח"ר פתחו ממש לאחרונה מסלול מחקה מדד S&P 500.
אין עוד חברות?אינפיניטי מסלול "הלכה" (זה ממש חדש.)
במדד עולמי אין.אין עוד חברות?
ראיתי באשכול אחר ש @מקצועי בלבד כתב שיש במיטב זה נכון?במדד עולמי אין.
לפי הידוע לי אין, ואשמח שתעלה ציטוט.ראיתי באשכול אחר ש @מקצועי בלבד כתב שיש במיטב זה נכון?
פה https://www.prog.co.il/threads/איך-עוברים-מסלול-בפנסיה-במיטב-ואם-יש-לה-מסלול-מנייתי-100-כשר.939537/לפי הידוע לי אין, ואשמח שתעלה ציטוט.
S&P500 זה מדד ארה"ב, מדד עולמי הוא מדד של בין כ1500 לכ9000 חברות בעולם תלוי במס' פרמטרים.
לא.שבוע טוב,
שמעתי ממישהו שמשיכת קרן השתלמות לאחר 6 שנים, פירושה לאחר 6 שנים מתום ההפקדות, ולכן אם מפקידים לקרן באופן קבוע, ניתן יהיה למשוך את הכסף שהופקד בכל שנה רק בתום 6 שנים (הוי אומר - לאחר 12 שנה מפתיחת הקרן).
האם זה נכון?
שבוע טוב,
שמעתי ממישהו שמשיכת קרן השתלמות לאחר 6 שנים, פירושה לאחר 6 שנים מתום ההפקדות, ולכן אם מפקידים לקרן באופן קבוע, ניתן יהיה למשוך את הכסף שהופקד בכל שנה רק בתום 6 שנים (הוי אומר - לאחר 12 שנה מפתיחת הקרן).
האם זה נכון?
אך במקרה של הפקדה חדשה אחרי תחילת המשיכות, יצטרך הכסף החדש להמתין 6 שנים חדשות ואולי לזה התכוון ה'מישהו'.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: