יש המלצות על יועצים כאלו שלוקחים מחיר סביר?עם "יועץ מקצועי בלתי תלוי".
כזה שאת תהיי זאת שמשלמת לו, ולא אחד שמרוויח את משכורתו מהחברות שאליהם הוא יפנה אותך.
יש המלצות על יועצים כאלו שלוקחים מחיר סביר?עם "יועץ מקצועי בלתי תלוי".
כזה שאת תהיי זאת שמשלמת לו, ולא אחד שמרוויח את משכורתו מהחברות שאליהם הוא יפנה אותך.
אני לא יודעת למה את קוראת מחיר סביר, אבל בעיניי לקבל ייעוץ נכון ומקצועי בנושא הזה שווה גם בכמה אלפי ש"ח. פשוט אנשים לא יודעים כמה זה משמעותי ורווחי להתאים את קרן ההשתלמות הרווחית ביותר לנתונים האישיים. [כנ"ל בפנסיה ובחיסכון לכל ילד וכדו']יש המלצות על יועצים כאלו שלוקחים מחיר סביר?
אם ידוע לכם מה החברה והמסלול שהכי מתאימים לכם, אז אכן מה שנשאר לעשות זה לקבל שם את דמי הניהול הזולים ביותר האפשריים.אחרי שהחלטתי לאיזה מסלול אני מעונין להצטרף,
חוץ מדמי ניהול יש עוד דבר חשוב שאני אמור לדעת לפני שאני חותם על הצטרפות?
@מקצועי בלבד @השקעות R הון @אותיות פורחות ועודאני צריך סוכן שנותן ד.נ. פחות מ0.6
בחברה שיש לה מסלולים פסיביים עם כשרות.
הפרשה עד לתקרת הפטור.
למישהו יש???
אפשר לעשות קרן השתלמות דרך סוכן אחד
וקרן פנסיה דרך סוכן אחר???
תודה!!!
אני צריך סוכן שנותן ד.נ. פחות מ0.6
בחברה שיש לה מסלולים פסיביים עם כשרות.
הפרשה עד לתקרת הפטור.
למישהו יש???
אפשר לפנות אליי בפרטי או למייל שמופיע בחתימה.
כן.אפשר לעשות קרן השתלמות דרך סוכן אחד
וקרן פנסיה דרך סוכן אחר???
בעבר כתבו כאן כמדומני שמגדל הולכת לפתוח קרן השתלמות במסלול מחקה מדד SP500 בקרוב.
יש למישהו מידע עדכני בנושא?
בשירות הלקוחות שלהם לא ידעו לענות אם יש צפי כזה.
ממש תודה
תודה, את זה אני יודע.במגדל נראה שעדיין לא פתחו קרן השתלמות במסלול S&P500 .
קרן השתלמות מסלול S&P500 קיים בהפניקס-אקסלנס , הראל, מיטב דש, כלל
בפעם הראשונה כדי להיכנס לאזור האישי צריכים להיעזר בשירות הלקוחות שלהם.שלום רב,
באתר של איניפניטי אין אפשרות לקבל הודעה קולית עם סיסמה לטלפון, אלא רק SMS.
כך שאין אפשרות להיכנס אם יש צורך לאזור אישי.
אותי אישית זה מרגיז שלא נותנים מענה להרבה לקוחות מהקומה הכשרה, האם מישהו דיבר איתם בענין זה?
כן.בקרן השתלמות לעובדי הוראה, גם יש הגבלת הפקדה בשביל פטור ממס?
א"כ האם מדובר באותם סכומים כמו קרה"ש רגילה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: