יש מספיק טווח לבדוק בקופות שנפתחו בארץ?העניין הוא שזה תלוי גם איזה טווח זמן בודקים.
ולמה בעצם זה משנה כמות הזמן, זה לא אמור להיות סוג של תכנית עבודה של הקרנות "כיצד לעקוב אחר המדד"?
יש מספיק טווח לבדוק בקופות שנפתחו בארץ?העניין הוא שזה תלוי גם איזה טווח זמן בודקים.
תשובה מפורטת ומדויקת.לא בדקתי. ואין לי כעת זמן לבדוק
תוכלו לבדוק בגמל נט.
העניין הוא שזה תלוי גם איזה טווח זמן בודקים.
אם תבדקו קרן אמריקאית גם בטווח של דקות צמודות לגרף של המדד.
קופות גמל להשקעה רחוקות מלדייק.
נכון. ועדיין יש מעלה שאפשר לשנות את ההשקעה לכל אפיק שרוצים ובקלות.
יש. לא מיועד למשקיע פאסיבי.
גם לתפעל מערכת אוטומטית לוקח זמן.
אולי אג"ח, כל אחד לפי מה שמתאים לו.
אני לא התכוונתי לגיוון בסוג הנכס אלא לגיוון במדינות.
כל מוצר שיכול להיות בכשרות בד"ץ/שארית/רבנות חוף השרון, הם נותנים עליו כשרות באופן אוטומטי?אז למה הם לא נותנים לזה הכשר?
פנסיה זה לא קשור לאשכול.היועץ הפיננסי הציע לי להעביר את הפנסיה שלי ממסלול הלכה רגיל
למסלול S&P500 עם כשרות מהראל להפניקס.
מה אומרים המומחים?
אותה שאלה גם לגבי קרן השתלמות ששם הוא מציע לי 50% S&Pפנסיה זה לא קשור לאשכול.
וכדי לענות על השאלה חייבים לדעת את הנתונים האישיים.
זה תלוי בכמה וכמה נתונים.אותה שאלה גם לגבי קרן השתלמות ששם הוא מציע לי 50% S&P
איזה נתונים אישיים?
אני נמצאת שנה בעבודה הזו כך שיש עוד 5 שנים עד שאוכל למשוך
מה עוד?
גם בהראל יש מחקה מדד S&P500היועץ הפיננסי הציע לי להעביר את הפנסיה שלי ממסלול הלכה רגיל
למסלול S&P500 עם כשרות מהראל להפניקס.
מה אומרים המומחים?
מישהו?אותה שאלה גם לגבי קרן השתלמות ששם הוא מציע לי 50% S&P
איזה נתונים אישיים?
אני נמצאת שנה בעבודה הזו כך שיש עוד 5 שנים עד שאוכל למשוך
מה עוד?
היום כבר קשה לקבל שם את דמי הניהול האלו כי הם העלו את דמי הניהול ללקוחות חדשים, לפני כמה שנים הם נתנו לכולם ב0.3% ולכן דמי הניהול הממוצעים הם עדיין נמוכים.באתר מיי גמל נט מופיע שדמי הניהול הממוצעים במיטב דש מסלול מחקה SP הם 0.4 אחוז.
אני רוצה להצטרף למסלול זה שם אלא שבהצטרפות באתר ברירת המחדל היא דמי ניהול של 0.85 אחוז.
מישהו מכיר ויכול להמליץ על סוכן או דרך דרכה אפשר לקבל את דמי הניהול הנ"ל?
תודה !!
זה בהחלט גבוה!!0.85 זה לא גבוה ממש?
את המסלול הכי רווחי צריך לבחור רק בהתאם לנתונים האישיים, ואני לא ממליצה להתייעץ בנושא עם סוכנים פנסיונים.אני צריכה לפתוח קרן השתלמות.
אשמח לשמוע איפה ניתן לקבל דמי ניהול טובים ומסלול כשר וריווחי?
בהחלט!סוכן ביטוח הציע לי בכלל 0.7% - אפשר לקבל פחות מזה?
איפה? וכמה?בהחלט!
אז עם מי כן ממומלץ להתייעץ?את המסלול הכי רווחי צריך לבחור רק בהתאם לנתונים האישיים, ואני לא ממליצה להתייעץ בנושא עם סוכנים פנסיונים.
עם "יועץ מקצועי בלתי תלוי".אז עם מי כן ממומלץ להתייעץ?
כמעט בכל החברות. וכמה יותר זול? זה כבר תלוי בנתונים האישיים והספציפיים.איפה? וכמה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: