האם כל ה-500 חברות הללו הן אותם חברות בכל מסלולי ההשקעות?דבר ראשון בעניין זה דמי הניהול.
למה בחברה אחת אני רואה-
ובשנייה-
האם כל ה-500 חברות הללו הן אותם חברות בכל מסלולי ההשקעות?דבר ראשון בעניין זה דמי הניהול.
בכל המסלולים שמחקים את המדד הזה, זה אותם חברות.האם כל ה-500 חברות הללו הן אותם חברות בכל מסלולי ההשקעות?
כי יש פערי עקיבה.למה בחברה אחת אני רואה-
ובשנייה-
זה לא על רגל אחת...ודבר שני?
צודקת לגמרי...זה לא על רגל אחת...
הוא המסלול היחיד עם ההכשרים המהודרים, או שיש עוד?זה אכן מסלול שיש לו את ההכשרים המהודרים של גלאט הון ובד"ץ העדה החרדית.
הראל גם עם 2 ההכשרים הנ"ליש עוד
לא.יש במגדל קרן השתלמות מחקה מדד SP500?
אפיק ההשקעה חשוב יותר מדמי ניהול.הייתי עוברת לאינפיניטי או מור אבל פתחו לי בעבודה הקודמת קרן השתלמות במגדל והדמי ניהול שם הם 0.3 שזה להבנתי ממש מצויין אז גם עכשיו שעברתי עבודה אני רוצה להמשיך להפקיד לקרן הזו עם דמי הניהול האלו ורק להעביר את הקרן למסלול מחקה מדד.
אין במור שום דבר מיוחד!!במור הציעו לי 0.85 וטענו שזה מדרג קבוע להשתלמות לפי גודל הקופה ושזה לא נתון למו"מ.
יש דרך להוזיל את זה?
וכמה זה נחשב סביר?
אוקיי, אז מור היא החברה הכי יקרה בשביל זה.תודה
בנוגע למסלול - כבר בחרתי מחקה מדד SP500
עכשיו רק נשאר למצוא מי נותן לי מסלול כזה כשר ובדמי ניהול מינימליים, לא?
תודה !אוקיי, אז מור היא החברה הכי יקרה בשביל זה.
ואין שום סיבה שזה יהיה יותר מ0.5%.
כמובן זה משתנה בהתאם לנתונים האישיים.א. איזו נחשבת זולה?
כן.ב. אתר "מיי גמל נט" נחשב אמין ומעודכן?
אני עכשיו פתחתי קרן במסלול מחקה מדד SP500 בהראל עם דמי ניהול 0.6%.תודה
בנוגע למסלול - כבר בחרתי מחקה מדד SP500
עכשיו רק נשאר למצוא מי נותן לי מסלול כזה כשר ובדמי ניהול מינימליים, לא?
בכשרות בד"ץ העדה החרדית.מנסה למצוא אם מסלול SP500 במנורה כשר וא"כ אז באיזו כשרות
מישהו יודע משהו בעניין?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: