רייזי בירנבוים
קופילוביץ לשעבר, מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
D I G I T A L
•
מה זה טווח קצר?אם ההשקעה היא לטווח קצר - S&P לא מתאים בשל התנודתיות שלו.
6 שנים זה מספיק?
מה זה טווח קצר?אם ההשקעה היא לטווח קצר - S&P לא מתאים בשל התנודתיות שלו.
6 שנים זה טווח קצר.מה זה טווח קצר?
6 שנים זה מספיק?
השנה האחרונה הורידה להם גם את הממוצע של ה3 שנים האחרונות.ולפי זה לא רק בשנה האחרונה הנתונים שלהם לא משהו אלא בכל 3 השנים, לא?
אני לא מתרגשת כלל מנתונים של שנה זאת או אחרת.למה לא להעדיף את מיטב דש?
א. שיהיה ברור שאני לא ממליצה על אלטשולר.@מקצועי בלבד תודה על הנתונים.
אשמח אם תוכלי לכתוב לי מה היתרון המשמעותי בעצם באלטשולר.
אני לא יודעת לכמה זמן הכוונה כשכותבים זמן קצר.האם מדיניות ההשקעה הזאת מתאימה גם לטווח קצר למי שלא מעונין בסיכון גבוה?
והאם בפרטי תוכלי לייעץ לי?
הוא יכול לשים באותה חברה, והוא יכול לשים בחברה אחרת.מי שיש לו קרן השתלמות ממקום עבודה 1 וכבר עברו נניח 3 שנים, ועכשיו הוא מתחיל לעבוד במקום עבודה נוסף, האם אפשר לצבור את הסכומים של מקום עבודה 2 באותה הקרן של מקום עבודה 1, או שצריך לפתוח קרן חדשה.
כלום.ומה קורה במקרה שהוא עזב את מקום העבודה הראשון שלו.
תודה רבה.הוא יכול לשים באותה חברה, והוא יכול לשים בחברה אחרת.
ובכל מקרה גם אם הכסף יהיה בחברה אחרת, ניתן יהיה למשוך את הכסף ביחד עם הקרן הישנה יותר אפי' שלקרן החדשה אין וותק של 6 שנים.
[בשפה המקצועית קוראים לזה השלכת וותק]
אכן זה אפשרי.תודה רבה.
זאת אומרת שפותחים קרן נפרדת בכל חברה שהיא על מקום העבודה השני, ולגבי המשיכה מחשבים לפי הותק של הקרן הראשונה?!
ככל הנראה אתה מקבל מכתבים של פנסיהאשתי עבדה כממלאת מקום בבי"ס אחד ועוד אחד, וגם בצהרון וגם בקייטנה של עירייה, ובסה"כ אנחנו מקבלים כל שנה כמה מכתבים ממלא קופות ובכל אחד כתוב משהו אחר, והרבה פעמים כתוב שלא הופקד החודש וכו' איך עושים סדר בכל זה?
הכל תלוי בנתונים הספציפיים.לכמה אחוזים של דמי ניהול הכי נמוכים ניתן להגיע?
האם 0.7% הכי נמוך שאפשרי?
העניין לאחד אותם זה בהתאם לצרכים ולנתונים הספציפיים.במידה ויש 2 קרנות השתלמות.
אחת ישנה שאינה פעילה ונוספת שכן פעילה,
האם יש עניין לאחד אותם?
מה זה ייתן לי?
באופן כללי אם הכסף מושקע טוב, אז ממש לא כדאי להוציא אותו סתם.האם בזמן שניתן להוציא את הקרן שאינה פעילה, כדאי להוציא את הכסף?
ואם מצליחים להשיג דמי ניהול של 0.5 (ואולי אפילו פחות - אני מבינה שזה נורמלי),הכל תלוי בנתונים הספציפיים.
אבל 0.5% כולם יכולים לקבל.
העניין לאחד אותם זה בהתאם לצרכים ולנתונים הספציפיים.
ואם אתם לא רואים סיבה לאחד, אז אין סיבה לאחד.
באופן כללי אם הכסף מושקע טוב, אז ממש לא כדאי להוציא אותו סתם.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: