תודה על העדכון. דואגים לו מאדכעת נודע לי שהילד חיות נמצא והוא במצב קשה כמו אביו.
איני יודע את שמם לתפילה.
התמונה שלו פורסמה? כמדומני שאני מכיר את המשפחההלוויתו של הבה"ח משה לוי בן הרב דוד לוי שיבלט"א תצא בשעה 16:00 מבית הוריו גניחובסקי 5 קרית הרצוג בני ברק
יש לו 2 ילדיםכעת נודע לי שהילד חיות נמצא והוא במצב קשה כמו אביו.
איני יודע את שמם לתפילה.
איפה הם גרים?תודה על העדכון. דואגים לו מאד
אני שומעת שעדין נעדרמישהו יודע מה עם חיים סלר?
קרית הרצוגאיפה הם גרים?
אולי כדאי לפתוח אשכול נפרד, ואת זה להשאיר לעדכוניםיש עדיין ל''ע פצועים אנוש וקשה,
מתארגנים לקבלת שבת מוקדם לרפואת הפצועים (כל אחד כמה שנראה לו, העיקר להקדים)
מי שמצטרף בע''ה שיכתוב פה. תודה.
מתארגנים לקבלת שבת מוקדם לרפואת הפצועים (כל אחד כמה שנראה לו, העיקר להקדים)
מי שמצטרף בע''ה שיכתוב פה. תודה
מי כעמך ישראל... כל הכבוד!!אם אתם או מישהו ממכריכם תקועים בצפת וזקוקים לסיוע במידע, בציוד או בהשגת מקום לינה
כתבו ונשמח לנסות לעזור
TKECM27אין לכתוב כתובת מייל
האחים אלחדד, הגדול מ''עמלה''יש שמועות על בחור מישיבת עמלה של תורה,
נא לעדכן.
שנשמע ונתשבר רק בשורות טובות
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: