קריאת תהילים משותפת
תהילים יחד - כל אחד מקבל פרק אחר, וביחד משלימים קריאת ספרי תהילים
new.tehilimyahad.com
כנראה שכן, אבא או אמא דואגים לילד שלהם לא אכפת שיתפרסמו תמונות שלו העיקר למצוא אותו בריא ושלםהמשפחות בקשו לפרסם את התמונות?
התמונות מן הסתם הגיעו מהמשפחות שביקשו לפרסםהמשפחות בקשו לפרסם את התמונות?
אני בהלם
לא מצדיק!כעת אני מקבל סרטון של אנשים רוקדים במירון במערה
אני בהלם
יש פה אנשים שחזרו ממירון - אולי הם ישבו לידו בתחנה?התמונות מן הסתם הגיעו מהמשפחות שביקשו לפרסם
אבל לא נראה לי תועלתי לשים פה כי אנשים רואים את זה בבית ולא במירון
אל תדאגו הלקחים יופקו !למה???????????????????????????????????????????????????????????
נכון לעכשיו, זה מה שצריך להפסיק ולהתמקד בתפילות על הפצועים וכו
אבל צריך לחשוב ולדון יותר מאוחר כדי למנוע את הקורבנות (ח"ו-שלא יקרה אף פעם!!!!) הבאות....
לא יודע אם שמת לבאבל לא נראה לי תועלתי לשים פה כי אנשים רואים את זה בבית ולא במירון
יש לך ספק?המשפחות בקשו לפרסם את התמונות?
הלם של שמחהלא מצדיק!
בשביל לדון לכף זכות, הנה ידוע הווארט 'כי בשמחה תצאו ובשלום תובלון' – על-ידי השמחה אפשר לצאת מכל הצרות שבעולם.
יודעת על ירושלמים שנסעו לכרמיאלהאם משהו יודע מה עם התחבורה לירושלים הילדים שלנו תקועים שם שעות
מי שיכול להפעיל את המשטרה שישחרו אוטבטסים זה ממש פיקוח נפש
דרך אגב בסרטון רובם עם פרצוף של תשעה באב.הלם של שמחה
ב"ה על אוטובוס לתל אביב.לא.
באים ונוסעים.
קודם כל תרגיעו אותה.
אח"כ תכוונו אותה איך להגיע.
תעדכנו שהכל בסדר.
תודה שעידכנת.ב"ה על אוטובוס לתל אביב.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: