התקשורת החרדית?למה אין לנו תקשורת נורמלית שיודעת למחות על עוולות כאלו??
יכול להיות שגם הם מפחדים??
ברור!
התקשורת החרדית?למה אין לנו תקשורת נורמלית שיודעת למחות על עוולות כאלו??
יכול להיות שגם הם מפחדים??
אני כמובן לא מתכוונת ליומוני המיינסטריםהתקשורת החרדית?
ברור!
על זה הגגנת דברההיום רוב כספי הפיצויים מופרשים מדי חודש לקרן הפנסיה של העובד וזה בשליטת העובד.
לפעמים בעת פיטורים המעסיק צריך להשלים את הפרשי הפיצויים.
ואפשר לתבוע את זה גם הרבה זמן אחרי הפיטורים.
אני מכירה בצורה קמת שונה,סתם שאלה,
האם מישהו מכיר כאן באופן אישי גננת שאמרה לו שדרשו ממנה להחזיר את הכסף?
האם יש כאן בפורום איזו גננת שיכולה להעיד על כך?
מישהו כתב בתחילת האשכול שהוא שמע על כך, ויש כבר 4 עמודים של קיטורים.
[אני לא חושב שמנהלי העמותות הם צדיקים גדולים, אך כמעט לא יתכן לבקש מכל גננות הרשת להחזיר כל חודש כסף, כמעט כל הסיפורים על החזרות כסף זה או מנשים שרושמים עליהן שעות וכדו', או מתוספות חד פעמיות כמו קייטנות].
א. לתבוע זה לא חייב להיות בבית המשפט, אלא פשוט לדעת לדרוש את המגיע.על זה הגגנת דברה
היא פשוט מ-פ-ח-ד-ת לשאול את הבוס מה עם כספי הפיצויים כי אולי בדלל זה לא יקבלו את הילדים שלה לחיידר שמנוהל בידי אותו "עסקן"
אז לתבוע??
אם זה לא לגמרי אסור הלכתית כמו שטענו פה,יש פה מישהי שיש לה אומץ לפרסם באיזה רשת לקחו את הכסף לעצמם ?
א. לתבוע זה לא חייב להיות בבית המשפט, אלא פשוט לדעת לדרוש את המגיע.
ב. היא יכולה לדרוש את הכסף גם אחרי שהבן נמצא כבר בחיידר, בתקווה שהיא לא חוששת שגם יזרקו אותו מהחיידר.
אם זה לא לגמרי אסור הלכתית כמו שטענו פה,
אסור לפרסם.
בלי להיכנס למותר/אסור, רק נקודה למחשבה.
אני באמת לא רב ולא פוסקת הלכות.
א- היא חוששת גם לשאול אותו יפה בטלפון, כן- בדיוק כך! (מהיכרות אישית)א. לתבוע זה לא חייב להיות בבית המשפט, אלא פשוט לדעת לדרוש את המגיע.
ב. היא יכולה לדרוש את הכסף גם אחרי שהבן נמצא כבר בחיידר, בתקווה שהיא לא חוששת שגם יזרקו אותו מהחיידר.
מדין הוצאת שם רע.אם זה מותר, למה לא לפרסם
גם אם הם חושבים שזה בסדר, הציבור (ובתוכם אני) לא חושב כך.אם הם חושבים שזה בסדר, שלא יתביישו בזה
מדין הוצאת שם רע.
גם אם הם חושבים שזה בסדר, הציבור (ובתוכם אני) לא חושב כך.
שוב, אני לא פוסקת אבל לענ"ד אסור לפרסם.
את האמת להגיד לך, מי שלא מעיזה לשאול שאלה כזאת בסיסית, אז יש לה בעיה חמורה, וזה לא קשור לבעיה שיש גם למנהלי מוסדות מסוימים.א- היא חוששת גם לשאול אותו יפה בטלפון, כן- בדיוק כך! (מהיכרות אישית)
אף אחד שעובד בכזה מקום לא חושב להרחיק לכת עד בית משפט ואפילו לא עד בית דין, מדברים על דברים מאד מאד רחוקים מזה ועדיין העובדות מפחדות
ב- מה זה כשלא יהיו לה בנים בחייד? ומה עם ישיבות? וכוללים? ומקום בבית מדרש?
מדובר ב"עסקנים" שיש להם קשר לרב מוסדות הקהילה ואנשים מעדיפים לוותר על מה שמגיע להם במקום שימררו את חייהם עד סוף כל הדורות
עצוב ביותר וממש ככה!
ייתכן,הפרסום מועיל להרתיע אותם ממעשים כאלו
ייתכן,
זה עדיין לא מתיר אותו.
את צודקת לגמריאת האמת להגיד לך, מי שלא מעיזה לשאול שאלה כזאת בסיסית, אז יש לה בעיה חמורה, וזה לא קשור לבעיה שיש גם למנהלי מוסדות מסוימים.
בשיטה הזאת היא יכולה גם לעבוד ולא ישלמו לה, והיא אפי' לא תעיז לשאול למה לא משלמים לה....
ואני פשוט לא יכולה להבין עובדת שמסכימה לזה.
בוא נאמר את האמת: (עובדות. זה לא לחיוב ולא לשלילה)התקשורת החרדית?
ברור!
בוא נאמר את האמת: (עובדות. זה לא לחיוב ולא לשלילה)
הציבור שלנו, הן בעניין זה והן בעניינים אחרים
בנוי ברובו על שטיקים מכוערים יותר, מכוערים פחות.
נכון,זה לא שאנחנו גרועים יותר,
יש רודפי בצע בכל מקום,
הבעיה שאצלנו אין גורם אכיפה,
תביעה משפטית היא בעייתית, זה רק מוצא אחרון.
אבל תכלע'ס, אחרי הכל,
אין אצלנו מאפיות אמיתים,
זה סך הכל שטיקים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: