The special one
משתמש פעיל
אני רק לא מבין למה לא מביישים ברבים את כל המנהלים האלה??? בושה וחרפה,ממש מגעיל....
רק לא מביישים?אני רק לא מבין למה לא מביישים ברבים את כל המנהלים האלה??? בושה וחרפה,ממש מגעיל....
לכאורה זה מה שקרה, וההנהלה דרשה מהעובדת את התשלום במזומן.הדבר היחיד שצריך לדרוש הוא העברת המשכורות ישירות! לשבון הגננות, בלי שום התערבות באמצע,
המנכל גם יקבל משכורת והוא אפילו לא צריך לדעת כמה כל גננת בעמותה אצלו מקבלת
למההה!!????רק לא מביישים?
מוקירים ומכבדים...
באמת זוועה.
שידווחו את זה לרשות הארחראית..לא יכול להיות שגננת עשוקה ביד המעסיק באופן כזה לא חוקילכאורה זה מה שקרה, וההנהלה דרשה מהעובדת את התשלום במזומן.
כך הבנתי
איך אפשר שכל המערכת חסינה מכל ביקורתרק- באמת אין איך לעמוד נגד מנהלי/ ח"כי/ מושכי חוטי המוסדות?
לדרוש את המגיע?!
בדיוק!הדבר היחיד שצריך לדרוש הוא העברת המשכורות ישירות! לשבון הגננות, בלי שום התערבות באמצע,
המנכל גם יקבל משכורת והוא אפילו לא צריך לדעת כמה כל גננת בעמותה אצלו מקבלת
(כנל לגבי הדתות שצריכים להיכנס ישירות לחשבון האברכים)
לא במקרה עכשיו, אבל בהחלט מוכר מאירועים דומים (קטנות של החופש וכד')סתם שאלה,
האם מישהו מכיר כאן באופן אישי גננת שאמרה לו שדרשו ממנה להחזיר את הכסף?
האם יש כאן בפורום איזו גננת שיכולה להעיד על כך?
מישהו כתב בתחילת האשכול שהוא שמע על כך, ויש כבר 4 עמודים של קיטורים.
[אני לא חושב שמנהלי העמותות הם צדיקים גדולים, אך כמעט לא יתכן לבקש מכל גננות הרשת להחזיר כל חודש כסף, כמעט כל הסיפורים על החזרות כסף זה או מנשים שרושמים עליהן שעות וכדו', או מתוספות חד פעמיות כמו קייטנות].
אני מכירה אישית גננת שאמרו לה ולכל הגננות ברשת בה היא עובדת (גדולה ומוכרת) להחזיר את הכסף.סתם שאלה,
[אני לא חושב שמנהלי העמותות הם צדיקים גדולים, אך כמעט לא יתכן לבקש מכל גננות הרשת להחזיר כל חודש כסף, כמעט כל הסיפורים על החזרות כסף זה או מנשים שרושמים עליהן שעות וכדו', או מתוספות חד פעמיות כמו קייטנות].
בדיוק אתמול סיפרה לי מישהו שקיבלה את הכסף בתלוש והתבקשה להחזיר אותו!!!!!סתם שאלה,
אפשר אותה לפרסם?וברשת אחת ויחידה
וזה כבר גזל גמור!! - לכל הדעות...בדיוק אתמול סיפרה לי מישהו שקיבלה את הכסף בתלוש והתבקשה להחזיר אותו!!!!!
זאת מלבד כספים נוספים שקיבלה והתבקשה להחזיר!
חוץ מה500 ש"ח שהפסידה היא הפסידה הרבה יותר מזה. כי בגלל התלוש המנופח היא כבר לא זכאית למענק עבודה!!
נשגב , נשגב מבינתי.. באמת ..בדיוק אתמול סיפרה לי מישהו שקיבלה את הכסף בתלוש והתבקשה להחזיר אותו!!!!!
זאת מלבד כספים נוספים שקיבלה והתבקשה להחזיר!
חוץ מה500 ש"ח שהפסידה היא הפסידה הרבה יותר מזה. כי בגלל התלוש המנופח היא כבר לא זכאית למענק עבודה!!
האם כוונתך לומר שהמוסר וההלכה אינם הולכים יד ביד?רק לחדד -שמבחינה מוסרית ברור שהיה ראוי שיהיה אחרת
אבל אני מדבר הלכתית גרידא
אסביר...האם כוונתך לומר שהמוסר וההלכה אינם הולכים יד ביד?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: