זה משפט חרדי קלאסי, וחבל...חבל על המחיר המאמץ וכאב הלב
לא תרוויחי מזה כלום
תהפכי דף
ותמשיכי הלאה .
זה משפט חרדי קלאסי, וחבל...חבל על המחיר המאמץ וכאב הלב
לא תרוויחי מזה כלום
תהפכי דף
ותמשיכי הלאה .
מסכים מאוד שהרבה פעמים במגזר החרדי מעדיפים לא לעמוד על הזכויות שלהם וזה חבל!!!זה משפט חרדי קלאסי, וחבל...
ואם אין ראיות ותיעודים שהוא נכנס לה למייל אז הכל חרטה!התביעה לא על זה שהיא כן עבדה או לא עבדה,
התביעה על זה שהוא ניכנס למייל, הפר פרטיות, וכו'
לא הבנתי, פרצו לך לסיסמה?מייל פרטי שלי ולא היה כתוב בחוזה כלום
אם זה מעסיק חרדי אין סיכוי שרב יתיר לך לתבוע בבית משפט ובבית הדין יגידו לו שפעם הבאה לא יעשה את זה ואם זה מעסיק חילוני ייתכן שתקבלו התר מרב לתבוע אבל רוב הרבנים לא ייתירו לכם
לא הייתי כותב את דברי אם זה לא היה וודאות של מאה אחוז [אולי דיינים לא ידועים] אבל אפשר לשאול ולקבל אותה תשובהאולי כדאי פשוט לשאול ואז לדעת....
אני עבדתי שנה במקום שלא היה לי מה לעשותזה בהחלט אסור, ואני מניחה שיש מקום לתביעה
(אם כי מבחינה הלכתית, אני לא בטוחה)
אבל לעבוד חצי שעה ביום, והשאר...
קשה לי להאמין שיש בוס שהיה יודע דבר כזה והיה ממשיך לההעסיק
(אלא אם כן חשוב לו שמישהו יהיה במקום ויתן מענה, או שעניין של תקופות, והוא מודע לזה. אבל בדר"כ מעסיק לא מתכנן לשלם עבור זה)
בן אדם שפה ושם נכנס למייל במקום העבודה, לא יודעת אם בסדר, אבל בבית משפט לא יהיה לך בעיה
אבל אם יוכיח שעבדת קצת ביום וכל השאר אישי ושטויות- יש סיכוי שגם תספגי
כי בסופו של יום אף אחד לא משלם לך כסף כדי שתשבי על המחשב...
אם הבוסית יודעת ומשלמת עבור בטלהאני עבדתי שנה במקום שלא היה לי מה לעשות
הייתי באה בבוקר ומשתעממת קשות
עד שהבוסית שלחה לי משימה אחת פה ושם
התחננתי לעוד עבודה, לעוד משימות
זה הגיע עד כדי בכי.....
וכל מה שהיה לה לטעון זה שיש לי מספיק מה לעשות.....
מובן שרוב היום כדי לא להשתעמם התעסקתי בדברים פרטיים ואישיים
לא חושבת שבמקרים כאלה יש גזל או עבירה
נכוןאם הבוסית יודעת ומשלמת עבור בטלה
לא גזל ולמה עבירה ??
אגב המשרה פנויה?
למה לא מומלץ?נכון
כן המשרה פנויה......
לא מומלץ
למה לא מומלץ?נכון
כן המשרה פנויה......
לא מומלץ
פה זה משהו אחר...אני עבדתי שנה במקום שלא היה לי מה לעשות
הייתי באה בבוקר ומשתעממת קשות
עד שהבוסית שלחה לי משימה אחת פה ושם
התחננתי לעוד עבודה, לעוד משימות
טוב, נו...למה לא מומלץ?
אני מגיעה לשם עם המחשב שלי חח
אקבל בנוסף לשכר הרגיל גם את המשכורת שלה על הבטלה
אבל אז מתלוננים על עומסששם, אין לחץ, וזה אופייני מאד להגיע לשיעמום
אשה חייבת סיפוק!!
עדיף עומס ולהרגיש שאת עושה משהואבל אז מתלוננים על עומס
אסור בכל מקרה להסתכל בתכתובות אישיות, לא משנה באיזה מחשב.אם זה במחשב של העבודה אז ייתכן מאוד שמותר לו להסתכל
אמור להיות כתוב בחוזה העסקה שלך האם יש לך רשות להשתמש במחשב לצרכים פרטיים
ממש לא נכון, ייתכן מאוד שזה יגיע לפיצוי של 50,000 ש"ח. אצלי לפחות זה ממש לא נקרא כלום...חבל על המחיר המאמץ וכאב הלב
לא תרוויחי מזה כלום
תהפכי דף
ותמשיכי הלאה .
בתביעה תתפרסם גם עילת התביעה, וככל הנראה @מדונה לא רוצה לעבוד אצל מעסיק שמתכנן לחפור במיילים.צריך לחשוב פעמיים לפני תביעת מעסיק
מחר התביעה יכולה להתפרסם באינטרנט [בית משפט מפרסם כמעט כל דבר] ומעסיק פונטציאלי יברר על עובד וכאשר הוא יראה שהיה לו סכסוך עם המעביד הקודם, הוא עלול לחשוש מלהעסיק את העובד.
יש משרות כאלה מאווררות.זה בהחלט אסור, ואני מניחה שיש מקום לתביעה
(אם כי מבחינה הלכתית, אני לא בטוחה)
אבל לעבוד חצי שעה ביום, והשאר...
קשה לי להאמין שיש בוס שהיה יודע דבר כזה והיה ממשיך לההעסיק
(אלא אם כן חשוב לו שמישהו יהיה במקום ויתן מענה, או שעניין של תקופות, והוא מודע לזה. אבל בדר"כ מעסיק לא מתכנן לשלם עבור זה)
בן אדם שפה ושם נכנס למייל במקום העבודה, לא יודעת אם בסדר, אבל בבית משפט לא יהיה לך בעיה
אבל אם יוכיח שעבדת קצת ביום וכל השאר אישי ושטויות- יש סיכוי שגם תספגי
כי בסופו של יום אף אחד לא משלם לך כסף כדי שתשבי על המחשב...
אני משתמשת במייל ארגוני... יכול להיות שיום אחד המעסיק יוכל להיכנס למייל שלי ולראות מה שהוא רוצה?זה נכון כנראה למייל ארגוני. לא למייל פרטי של עובדת, גם היא משתמשת בו בין היתר לצרכי עבודה
לא יודעתאני משתמשת במייל ארגוני... יכול להיות שיום אחד המעסיק יוכל להיכנס למייל שלי ולראות מה שהוא רוצה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: