נכון צודקת מאוד פוגע,
אבל ממלחמות לא מרוויחים...והבוס הבא שישמע מזה יתרחק ממך גם אם את צודקת.
יצא שכרו בהפסדו.
אבל ממלחמות לא מרוויחים...והבוס הבא שישמע מזה יתרחק ממך גם אם את צודקת.
יצא שכרו בהפסדו.
באמת מעניין , גם לי יכול להיות הרבה מאד שעות מתות ולפעמים ימים,זה שהוא נכנס לך למייל - זו חוצפה מטורפת!
אבל סתם מעניין,עדכנת אותו שנשאר לך זמן פנוי?
כי אם כן, את צודקת לגמרי. אבל אם לא - זה באמת לא נשמע לי הוגן שהוא משלם לך משכורת מלאה ואת עובדת רק חצי שעה. זה זמן שהוא משלם לך עליו ואת מתעסקת בעניינים אישיים.
עריכה: לדעתי זה גם גזל. אבל שוב - כל זה רק אם הוא באמת לא היה מודע לזה שנשאר לך זמן מיותר.
לא חושבת, הוא מינה עליך מנהל - זה אומר שהוא נתן לו סמכות להחליט מה את עושה בזמן הזהבאמת מעניין , גם לי יכול להיות הרבה מאד שעות מתות,
יש לי מנהל פרוייקט שאני מתנהלת מולו שהוא מודע למשימות ואותו אני מעדכנת על בסיס יומי/ חצי יומי
הבוס מעליו בכללי לא מתעניין במשימות,
מה שאומר שהמנהל פרוייקט יודע שאין לי משימות ובוס לא, יכול להיות שאם ידע אז מאד יתעצבן,
באמת התפקיד שלי לעדכן אותו גם?
בטוחים ?אפשר לבחור בהגשת התביעה שהשם ישאר חסוי.
הוא התקשר אליי ואמר בפורש שהם פתחו את המיייל וראו את זה- הוא ועובד שלו , אבל בגלל שהייתי כ"כ המומה לא הקלטתי אותו, ואח"כ בדקתי בהיסטוריה וראית שבזמן שנסעתי הביתה הוא היה על המייל ופתח כמעט כל דבר אפשרי - כולל צאטים אישיים וישנים נורא...בלת"ק.
לפעמים, יכול להיות שהבוס לא נכנס למייל האישי.
אבל יש מצב, שהוא כמנוי של רשת האינטרנט, יודע לבדוק היסטוריה.
נניח הוא יכול לדעת ששוטטו שעתיים בעלי אקספרס.
כמו"כ יש תוספים של בקרת הורים, שמקבלים דיווח לפי מה שהם מגדירים.
זה בהחלט אסור, ואני מניחה שיש מקום לתביעההוא התקשר אליי ואמר בפורש שהם פתחו את המיייל וראו את זה- הוא ועובד שלו , אבל בגלל שהייתי כ"כ המומה לא הקלטתי אותו, ואח"כ בדקתי בהיסטוריה וראית שבזמן שנסעתי הביתה הוא היה על המייל ופתח כמעט כל דבר אפשרי - כולל צאטים אישיים וישנים נורא...
נכון, אבל כמו שאמרת - הוא ,דבר ראשון רצה שיהיה מישהו זמין ולכן פתאום ב3 בצהריים הוא יכל לבקש משהו, וגם, זה היה עניין של תקופה, הוא אמר לי כמה פעמים שעוד מעט יתחיל פה עומס וכו...זה בהחלט אסור, ואני מניחה שיש מקום לתביעה
(אם כי מבחינה הלכתית, אני לא בטוחה)
אבל לעבוד חצי שעה ביום, והשאר...
קשה לי להאמין שיש בוס שהיה יודע דבר כזה והיה ממשיך לההעסיק
(אלא אם כן חשוב לו שמישהו יהיה במקום ויתן מענה, או שעניין של תקופות, והוא מודע לזה. אבל בדר"כ מעסיק לא מתכנן לשלם עבור זה)
בן אדם שפה ושם נכנס למייל במקום העבודה, לא יודעת אם בסדר, אבל בבית משפט לא יהיה לך בעיה
אבל אם יוכיח שעבדת קצת ביום וכל השאר אישי ושטויות- יש סיכוי שגם תספגי
כי בסופו של יום אף אחד לא משלם לך כסף כדי שתשבי על המחשב...
כל השאלה אם הוא היה מודע לזה והחליט שבכל אופן זה מה שהוא רוצהנכון, אבל כמו שאמרת - הוא ,דבר ראשון רצה שיהיה מישהו זמין ולכן פתאום ב3 בצהריים הוא יכל לבקש משהו, וגם, זה היה עניין של תקופה, הוא אמר לי כמה פעמים שעוד מעט יתחיל פה עומס וכו...
ייתכן שהוא אמר במפורשהוא התקשר אליי ואמר בפורש שהם פתחו את המיייל וראו את זה- הוא ועובד שלו , אבל בגלל שהייתי כ"כ המומה לא הקלטתי אותו, ואח"כ בדקתי בהיסטוריה וראית שבזמן שנסעתי הביתה הוא היה על המייל ופתח כמעט כל דבר אפשרי - כולל צאטים אישיים וישנים נורא...
אם זה המייל שלך בעבודה ולא המייל האישי לחיים הפרטיים שלך אז אם למעסיק יש גישה למייל שלך, יש לזה סיבה, כדי שאכן יוכל לבדוק מה את עושה בשעות העבודה ומה כתבת ולמישלום רב!
רציתי לדעת אם הבס נכנס למייל שלי אחרי שעות העבודה ללא רשותי
ואח"כ התקשר אלי וצעק שלא עשיתי מספיק וכו', אפי' שזה לא נכון
ומחמת זה פיטר אותי......
האם אני יכולה לתבוע אותו על חדירה לפרטיות \ פיטורין סתם - יש לי הוכחות שכל המטלות לאותו יום נעשו.
תודה רבה!
זה נכון כנראה למייל ארגוני. לא למייל פרטי של עובדת, גם היא משתמשת בו בין היתר לצרכי עבודהאם זה המייל שלך בעבודה ולא המייל האישי לחיים הפרטיים שלך אז אם למעסיק יש גישה למייל שלך, יש לזה סיבה, כדי שאכן יוכל לבדוק מה את עושה בשעות העבודה ומה כתבת ולמי
ככה זה בעבודה של אשתי שהבוס יכול לגשת למייל של אלו שתחתיו, וגם היא יכולה לבדוק ככה את העבודה של אלו שתחתיה
אני לא יודע במה את עובדת אבל בכל מקרה היה אמור להיות יום שתעזבי גם אם עוד עשרים שנה, וביום הזה המייל הזה היה חוזר לבוס שלך כיון שיש בו הרבה מידע חשוב
צריך לחשוב פעמיים לפני תביעת מעסיק
מחר התביעה יכולה להתפרסם באינטרנט [בית משפט מפרסם כמעט כל דבר] ומעסיק פונטציאלי יברר על עובד וכאשר הוא יראה שהיה לו סכסוך עם המעביד הקודם, הוא עלול לחשוש מלהעסיק את העובד.
מעסיק שעל הסינון עצמו ועל עוד כמה עניינים מיסודות הדת היו צריכים לריב אותו, לך תספר לו על חרדג"ש.חרם דרבינו גרשום על קריאת מכתבים שאינם שלו..
אולי כדאי פשוט לשאול ואז לדעת....אם זה מעסיק חרדי אין סיכוי שרב יתיר לך לתבוע בבית משפט ובבית הדין יגידו לו שפעם הבאה לא יעשה את זה ואם זה מעסיק חילוני ייתכן שתקבלו התר מרב לתבוע אבל רוב הרבנים לא ייתירו לכם
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: