גם מחירי המטפלות והגנים הפרטיים עלו ל700-900 לחודש לשעות 9-1.
אם נעבור זה יהיה בשכונה במרחק הליכה מאיזור גאולה כדי להיות ליד האדמו"ר בשבת וחגיםא.פסגת זאב זה לא כל כך רחוק מהמרכז
ב.יש שם את האוויר המטורף של ירושלים
את לא חייבת לקרוא את המשך האשכוליש לומר שכולכם די הוצאתם לי את המיץ
והוספתם לי הרבה מעלות שלא חשבתי אליהם על בית שמש, זה גם דבר טוב
נראה...
הנקודות שכולם מביאים מאוד חשובות,את לא חייבת לקרוא את המשך האשכול
אין מספיק הפגנות... שריפת פחיםאגב, מה משעמם בבית שמש? שאין סירנות כל שניה? . . .
סתם שתדעי שאני מכירה אנשים שגרים במרכז גאולה (כמה משפחות בסגנונות שונים) שלמרות כל החסרונות שהעלו פה, ולמרות שהם לא ירושלמים מדורי דורות- כלומר, רק אחרי החתונה עברו לירושלים, ולמרות שהם זוגות יחסית צעירים (הזוג הכי מבוגר מבין מי שאני מתארת הילד/ה הגדול/ה בן 9), ולמרות שהם ליטאים/ספרדים ולא חסידים, ולמרות שהם לא אנשי סטייל, ולמרות שיש להם דירות במקומות שונים כגון בית שמש או שכונות בפרברי ירושלים, הם לא מוכנים לעזוב את האזור ונהנים שם עד עמקי נשמתם.יש לומר שכולכם די הוצאתם לי את המיץ
והוספתם לי הרבה מעלות שלא חשבתי אליהם על בית שמש, זה גם דבר טוב
נראה...
הבעיה היא לא כמות העובדים אלא איכות העובדיםאם כבר מדברים על ירושלים ועבודות הרכבת.
תגידו, שאלת תם, למה אי אפשר להגדיל את כמות העובדים, אפילו להכפיל. ושיגמרו כבר עם העבודות האלה, די נמאאאס!
נו ו? למה לא מטפלים בזה?הבעיה היא לא כמות העובדים אלא איכות העובדים
"ניצנים". הלוואי.באמת פשע שבנו שהציבור בנה עשרות אלפי יחידות דיור לא חוקיות
מבלי לחשוב על שאין בכלל תשתיות תומכות,
זה עצוב שרואים את הניצנים של זה גם בביתר עילית ובבני ברק
ובהמשך הם יהיו גם בבית שמש ומודיעין עילית
תביאו אותם לפה ומהר!סתם שתדעי שאני מכירה אנשים שגרים במרכז גאולה (כמה משפחות בסגנונות שונים) שלמרות כל החסרונות שהעלו פה, ולמרות שהם לא ירושלמים מדורי דורות- כלומר, רק אחרי החתונה עברו לירושלים, ולמרות שהם זוגות יחסית צעירים (הזוג הכי מבוגר מבין מי שאני מתארת הילד/ה הגדול/ה בן 9), ולמרות שהם ליטאים/ספרדים ולא חסידים, ולמרות שהם לא אנשי סטייל, ולמרות שיש להם דירות במקומות שונים כגון בית שמש או שכונות בפרברי ירושלים, הם לא מוכנים לעזוב את האזור ונהנים שם עד עמקי נשמתם.
והם סובלים מהפקקים, וההפגנות והמחירים ההזויים והכל. ולמרות זאת.
רק שתדעי שיש אנשים כאלה....
תביאו אותם לפה ומהר!
אגב, מה יש לאנשים פה לומר לגבי פסגת זאב? (בעיקר מעניין אותי הערבים שם)
הרבה ישמחו להתווכח איתך על נושא ההפגנות . . .ין מספיק הפגנות... שריפת פחים
ביקורי הנשיא. שיירות של ראש הממשלה.
אין צולנט פתוח כל ליל שישי.
מצעד הדגלים...מרתון..סיבוב החומות
ברכת כהנים. שמחות בית השואבה ייחודיות.
חנויות שפתוחות בערבי חגים עד אחרון הלקוחות.
אווירה של חג בכל העיר.
יש עוד הרבה דברים מעניינים בירושלים שאין בבית שמש. אבל לדעתי זה לא אמור להוות שיקול למגורים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: