נכון, לא בכל דבר. לפעמים כן צריך, אבל אני חושבת שזה צריך לבוא מהאדם עצמו. כל אחד מתמודד בדרך שלו.לא חושב שבכל דבר צריך לגשת לטיפול.
אני רואה הרבה תגובות בפורומים השונים, ומיד קופץ ענין הטיפול.
לדעתי זה מוגזם (למרות שאני מאמן אישי).
נכון, לא בכל דבר. לפעמים כן צריך, אבל אני חושבת שזה צריך לבוא מהאדם עצמו. כל אחד מתמודד בדרך שלו.לא חושב שבכל דבר צריך לגשת לטיפול.
אני רואה הרבה תגובות בפורומים השונים, ומיד קופץ ענין הטיפול.
לדעתי זה מוגזם (למרות שאני מאמן אישי).
דווקא בגלל שזה לא "כל דבר", כדאי להימנע כמה שיותר מלגשת למטפלים. מניסיוני הרב והמר הם יכולים הרבה פעמים רק להרוס. למטפל הולכים רק כאשר אין ברירה. טוב, אולי אני קיצוני, אבל לשלוף מיד את האופציה הזאת, נראה לי מוגזם.פטירה של ילד זה לא כל דבר זה אחד הדברים.....
ענין הטיפול היא לתת מקום לדברים כדי להירגע עד כמה שאפשר ולא לשקוע יותר מידי
כל אחד שימצא את הדרך שלו לעשות את זה
אכן, בדיוק.נכון, לא בכל דבר. לפעמים כן צריך, אבל אני חושבת שזה צריך לבוא מהאדם עצמו. כל אחד מתמודד בדרך שלו.
אני ממש מוכנה לתת את התור שלי למי שרוצהיש אמרה בשם מרן הסטייפלער זיע"א שאם הורים היו יודעים את הזכות הגדולה שיש בלגדל נשמה קדושה של ילד שנפטר ללא חטא היה תור מהבית שלי (רשב"ם 10) עד לדרמן (למי שמכיר) כדי לבקש את זה
פחדתי לכתוב את זה אבל אני איתך.אני ממש מוכנה לתת את התור שלי למי שרוצה
לי זה מפריע, כי אני איבדתי דווקא ילדה...חשבתי אולי "ילד שבלב"? שתפו בבקשה דעתכם.
כשאומרים לי איך יש לך כוח?כמה הייתי רוצה להיות חלשה ולא להתנסות.
חשבתי אולי "ילד שבלב"? שתפו בבקשה דעתכם.
אולי "ילדים שבלב"?לי זה מפריע, כי אני איבדתי דווקא ילדה...
אני ממש מוכנה לתת את התור שלי למי שרוצה
ברור שזה לא מבחירה אבל לאחר שזה קורה אז מתפקידינו להסתכל על הצד החיוביפחדתי לכתוב את זה אבל אני איתך.
גם כשאומרים לי שה' מנסה רק את החזקים, אני חושבת לעצמי כמה הייתי רוצה להיות חלשה ולא להתנסות.
סליחה.אני מבקש, תמיכה תשאירו לקבוצה הסגורה. לא פה.
ככה מתפללים חיים של טובה וכו'פחדתי לכתוב את זה אבל אני איתך.
גם כשאומרים לי שה' מנסה רק את החזקים, אני חושבת לעצמי כמה הייתי רוצה להיות חלשה ולא להתנסות.
אני חושב לעצמי על מה שמובא מהראשונים שהקב"ה שואל כל נברא: "היאך אתה רוצה שאבראך?", והוא אומר כך וכך, והוא בוראו לצביונו. אני מתפלא כששאלו אותי על הפטירה של הבת שלי, איך הסכמתי?פחדתי לכתוב את זה אבל אני איתך.
אני מדבר על כעס מסוג אחר.שמעתי על תופעה כזאת ואני חושבת שזה לא חריג. אולי אני טועה אבל אני מאמינה שזה מאוד תלוי בסיבת הפטירה.
אם זה ילד שחלה ונפטר, לא חושבת שיש על מה לכעוס כי זה לא היה בידיים שלו בכלל.
אם זה היה בעקבות תאונה, אז אולי הוא כן יכל להתנהג בצורה אחרת ולמנוע את מה שקרה (כמובן שה' גזר שזה מה שיהיה אבל בהגיון אפשר לחשוב ככה) אז זה בהחלט טבעי לכעוס לפעמים.
מתנצלת אם אני לא בכיוון בכלל.
אישית אני לא מרגישה כעס. הבן שלי היה תינוק שכהוא חלה ושום דבר לא היה בשליטה שלו.
אין כזה דבר כעס מטופש. רגש זה רגש וזה לא נכון או לא נכון.לאותת לי באיזשהו צורה על קיומה, אם בחלום וכדומה.
אני יודע שזה כעס מטופש, אבל הוא קיים.
אני אחפש את מה שקראתי על זה.קשה לנפטר יותר ממה שקשה לנו?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט צ'
קלז צַדִּיק אַתָּה יי וְיָשָׁר מִשְׁפָּטֶיךָ:קלח צִוִּיתָ צֶדֶק עֵדֹתֶיךָ וֶאֱמוּנָה מְאֹד:קלט צִמְּתַתְנִי קִנְאָתִי כִּי שָׁכְחוּ דְבָרֶיךָ צָרָי:קמ צְרוּפָה אִמְרָתְךָ מְאֹד וְעַבְדְּךָ אֲהֵבָהּ:קמא צָעִיר אָנֹכִי וְנִבְזֶה פִּקֻּדֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קמב צִדְקָתְךָ צֶדֶק לְעוֹלָם וְתוֹרָתְךָ אֱמֶת:קמג צַר וּמָצוֹק מְצָאוּנִי מִצְוֹתֶיךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קמד צֶדֶק עֵדְוֹתֶיךָ לְעוֹלָם הֲבִינֵנִי וְאֶחְיֶה: