איך אפשר לפרסם על הקבוצה כדי שהנשים הרלוונטיות יחשפו אליה ורשמו?לא מבין את הדיון שהתפתח פה (בכלל ע"י מישהו שאינו קשור ב"ה).
קבוצות תמיכה חייבות להיות נפרדות, אין מה לדון פה.
אם יהיו מספר גברים, אפתח להם בשמחה ג"כ.
איך אפשר לפרסם על הקבוצה כדי שהנשים הרלוונטיות יחשפו אליה ורשמו?לא מבין את הדיון שהתפתח פה (בכלל ע"י מישהו שאינו קשור ב"ה).
קבוצות תמיכה חייבות להיות נפרדות, אין מה לדון פה.
אם יהיו מספר גברים, אפתח להם בשמחה ג"כ.
אפשר לפתוח אשכול מקביל גם בחכמת.איך אפשר לפרסם על הקבוצה כדי שהנשים הרלוונטיות יחשפו אליה ורשמו?
מעונינת גם להצטרף.איך אפשר לפרסם על הקבוצה כדי שהנשים הרלוונטיות יחשפו אליה ורשמו?
אולי אפשר לעשות תת פורום לעניינים טכניים- פרוצדוראליים, שרק הוא יהיה מעורב (כמו שבפורום כתיבה יש תת פורום לסופרות וזה רק נשים), או הפוךאם כן זה לא מתאים מעורב
להבנתי
אני חושבת שזה בעיהאולי אפשר לעשות תת פורום לעניינים טכניים- פרוצדוראליים, שרק הוא יהיה מעורב (כמו שבפורום כתיבה יש תת פורום לסופרות וזה רק נשים), או הפוך
סליחה סליחהשכחת אותי
סולחת שולחתסליחה סליחה
יש לך קישור אולי?סולחת שולחת
הכל בטוב
מחכה מאד שיפתחו כזאת קבוצה
רציתי כבר מזמן ולא יצא,
יש גם קבוצה למתמודדי ה'מחלה'
למי שזה רלוונטי לה,
גם בעבר
יש לך קישור אולי?
רוצה להוסיף שאף אחת לא תצטרך לשתף יותר ממה שהיא רוצה. אפשר גם רק לקרוא בלי לכתוב אם זה יותר נוח לכן. (אישית קשה לי לדבר על מה שעברנו ואני לא מתכננת להכנס לפרטים, לפחות לא בהתחלה.)חברות כדאי לכן, אנחנו נורא מתוקות ושמחות וחמודות. באנה ניתן כוח אחת לשנייה! וקצת הומור שחור ברשותכן...
מסכימה לחלוטיןאפשר גם רק לקרוא בלי לכתוב
דמעות.מסכימה לחלוטין
אני גם חושבת שבהתחלה הסגנון יהיה יותר כמו:
"מה עושים לקראת יום הזיכרון?"
או - "איך מצטלמים בחתונה כשמישהו חסר מהתמונה"
ברור,רוצה להוסיף שאף אחת לא תצטרך לשתף יותר ממה שהיא רוצה. אפשר גם רק לקרוא בלי לכתוב אם זה יותר נוח לכן. (אישית קשה לי לדבר על מה שעברנו ואני לא מתכננת להכנס לפרטים, לפחות לא בהתחלה.)
אולי בהמשךאני רוצה להכניס את גיסתי אם שכולה טריה מאוד
אני ב"ה לא חוויתי את הצער הגדול הזה באופן אישי
רק ליויתי מהצד
גיסתי ביקשה לנסות לפתוח קבוצת כתיבה משותפת
עם הדרכה מקצועית מתאימה
לכתוב ספר כל אחת לעצמה
נראה לכן שיהיה לזה ביקוש?
ומה עונים כששאולים אתכם כמה ילדים יש לכם?מסכימה לחלוטין
אני גם חושבת שבהתחלה הסגנון יהיה יותר כמו:
"מה עושים לקראת יום הזיכרון?"
או - "איך מצטלמים בחתונה כשמישהו חסר מהתמונה"
מנסיוןאם שכולה טריה מאוד
אשמח להצטרף לקבוצת גבריםנכון לגמרי אם זה נשים אני בחוץ
אולי אני אפתח קבוצה לאבות ככל שיש פה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: