אין לי מושג, פשוט אני רואה שהרבה פה עושים את זהכמה טיפונת? סתם מעניין. אחוזים קבועים? איך זה עובד
אין לי מושג, פשוט אני רואה שהרבה פה עושים את זהכמה טיפונת? סתם מעניין. אחוזים קבועים? איך זה עובד
אין קשראבל לומר בפשטות "קונה איפה שזול" צורם מאוד מאוד
(הרמב"ם כותב שמי שאומר שמצד עצמו היה גונב אבל מה אעשה שהקב"ה אסר - הרי זה רשע)
בשום אופן לא ! .מוצרים מגרמניה אתם קונים?
אתם קונים מתוצרת גרמניהבשום אופן לא ! .
לא קונים מוצרים המיוצרים בגרמניה , נקודה , מוצרים שחומרי הגלם מגרמניה - אלוקים יודע , אני לא יכול לדעת ,אתם קונים מתוצרת גרמניה
רק לא מודעים לכך
מקור?הבעלים של החברה נעלם ללא עקבות ע"י שלטונות סין לפני בערך שנה וזאת בעקבות שדיבר משהו נגדם. השתלטו לו על החברה שבנה מאפס בעשר אצבעותיו ורוששו את משפחתו "הבוגדת" .גם ראש המשפחה נעלם וגם הפרנסה וכו'..
לא אמרתי שאנחנו לא מזמינים משם פה ושם, אבל בכל זאת זה מלווה במעט מצפון...האם זה נכון מוסרית
עלי אקספרס זה מגוון של חנויות של ספקים שונים, נכון שהוגה הרעיון לא נמצא - אבל למה להעניש את כל הספקים שמתפרנסים ככה?
לא חזר.הכתבה ההיא בעיתון זמן מעודכנת ל2021.
מאז הוא חזר, התפייס עם השלטון, וחי לו באושר ובעושר.
חיפשתי את המקור, לא מצאתי בינתיים. נראה לי שקראתי את זה בכלכליסט-טק.
בכללי לא כדאי לסמוך על עיתון זמן, ולבדוק היטב את העובדות המובאות שם. מידיעה.
אין בזה דינא דמלכותא, למי שמכיר את ההלכהזה לא פשע
יש מושג בסיסי בהלכה
של דינא דמלכותא וקנין 'כיבוש מלחמה'
עד כדי כך שמלכות שכבשה מדינה אחרת, יכולה למכור את האנשים שבה לעבדים, וזהו קנין לכל דבר
אפשר לאהוב, ועדיף שלא, אבל זהו לא פשע
מלבד זאת, מי שפותח חברה בכל מדינה שהיא, יודע בערך מה אופי המדינה, בסין ברור לך שאתה בעצמך יכול להיות מולאם אם ככה בא למישהו
יגדלו פרה בביתבאמת לא אכפת לי
אולי יש כאלה שזה משנה להם
(יעברו לקנות טרה)
בגלל שאי השתתפות בבחירות משחקת בדיוק לידיים של אותם רשעים (נכדיהם ליתר דיוק שהיום כבר יותר בגדר של תינוקות שנשבו)בא נשאל שאלה אחרת
מדוע אתם בכלל משתתפים בבחירות פה במדינות ישראל?
הרי המדינה עצמה לא נוסדה על טהרת הקודש
הסיפורים על חטיפת ילדי תימן תהליכי ההחלנה שעשו
וגם בהשוואה לכך מה שעשו לביבי לאורך השנים
פרקליטי המדינה לכאורה יועמשים ומפכל המשטרה ועוד
זה לא תרנגולת...מקור?
חיפשתי בספוילר קישור או משו....אז תקנו מקישורים שווקיים של אנשים מפה וככה תפרנסו (טיפונת) גם חרדים
טוב באמת אשכול נחמד לפרוק את המצפון. (ולגלות שבכלל קיימת חיה כזאת- מצפון )לי יש הרבה מצפון על זה שאני קונה מחו"ל, באתרים כמו SHEIN ועוד
ידוע שהעובדות שם בסין עובדות באגורות לשעה, בתנאי עבדות, 14 שעות ביממה פלוס
עם חומרים כימיים לפעמים, גם ילדיהם הצעירים עובדים
העובדים הם רכוש של המנהלים, בעוד המנהלים מליארדרים דוחפים לכיסם הון
ידוע שיצאו נגדם בכל העולם, כל ארגוני הזכויות אדם ועוד
אבל מצד אחד לי בארץ קשה לקנות דברים יקרים שיהרסו תוך שנייה בעוד יש את זה מסין בזול ויפהפה בפרוטות, משלוח מהיר..
באמת דילמה
ויש גם את העניין של לפרנס את תושבי ארצנו המשוועים לפרנסה
מצד שני- הכל כל כך יקרררר כאן
ואם תפסיקי לקנות שם, זה נראה לך ידרבן אותם לעלות לעובדים את השכר? זה נראה לך יפריע להם שכמה ישראלים לא קונים אצליהם בגלל זה???לי יש הרבה מצפון על זה שאני קונה מחו"ל, באתרים כמו SHEIN ועוד
ידוע שהעובדות שם בסין עובדות באגורות לשעה, בתנאי עבדות, 14 שעות ביממה פלוס
עם חומרים כימיים לפעמים, גם ילדיהם הצעירים עובדים
העובדים הם רכוש של המנהלים, בעוד המנהלים מליארדרים דוחפים לכיסם הון
ידוע שיצאו נגדם בכל העולם, כל ארגוני הזכויות אדם ועוד
כי גדו"י אמרו!מדוע אתם בכלל משתתפים בבחירות פה במדינות ישראל?
האופציה האחרת של הילדים האלו היא למות ברעב.טוב באמת אשכול נחמד לפרוק את המצפון. (ולגלות שבכלל קיימת חיה כזאת- מצפון )
תגידו לי אם מישו באמת הפסיק לקנות מאלי בגלל זה...
ואם כן אז כמו שאמרו כאן, מטעי הקקאו, ושאר המוצרים הבסיסים שאתם צורכים הכל מתחיל בסין...
(העטיפות של האוכל, המכונת כביסה, המקרר, התנור, הרוב מיוצר שם...מה לעשות)
מממ נראה לי כדאי שכל פעם לפני שלוחצים על "תשלום" להיזכר בייצור ההמוני בסין, בעובדים בכוח הזרוע, בילידים הקטנים שמועסקים שם, ושאר מראות קשים שהוזכרו באשכול. אולי זה יוציא לכם את ההנאה מהקניה,חסכון כספי גדול!! אבל זה כבר מתאים לאשכול "איך לחסוך כסף"
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: