באמת?
זה המחיר שם היום
תראי בכמה פורסם מכרז בקרית גת (זה יוצא מיליון ש"ח ליח"ד)
ועוד יותר יקר ממחיר המינימום מקרית עקרון שיותר קרובה למרכז
אני לא מאמין שיהיה יזם שיגש למכרז בקרית גת
הזוי ביותר:
באמת?
זה המחיר שם היום
כמו להרבה מכרזים שלא נגשו לאחרונהתראי בכמה פורסם מכרז בקרית גת (זה יוצא מיליון ש"ח ליח"ד)
ועוד יותר יקר ממחיר המינימום מקרית עקרון שיותר קרובה למרכז
אני לא מאמין שיהיה יזם שיגש למכרז בקרית גת
הזוי ביותר:
צפה בקובץ המצורף 1286622
מה הפרטים?, מעניין מאוד.זה הסימן לירידת מחירים? הנחת שיא של 400,000 שקל ברכישת דירה
נקודת המפנה במחירי הדיור? במסגרת מבצע חסר תקדים מוצעת הנחה יוצאת דופן לחברי מועדון גדול בארץ - המגיעה עד ל-400,000 שקל בפרויקט חדש בעיר אשדוד;
השמאי של רמ"י כ"כ טיפש?כמו להרבה מכרזים שלא נגשו לאחרונה
מה הפרטים?, מעניין מאוד.
לא יודעת על איזה יזמים את מדברת, אבל גם אני עובדת בחברת נדלן מהגדולות בשוק, עם אלפי דירות בשיווק כרגע, ועשרות זכיות בקרקעות בשלבים שונים, לקראת היתרים וכו',לספר שכולם בלחץ גדול מאוד מאוד
באמת הזוי.אלו אכן השמועות כאן בעיר, וכן ציטט מישהו באחד האשכולות בשם המתווך שימי קראוס שישנה ירידה בדירות 3 חד' - כמדומני מ1.9 ל 1.8. מה שהופך את המודעה של נתיב להזויה עוד יותר.
מהסיבה הפשוטה, שיש לו עוד הרבה קרקעות באזור על אלפי יחידות דיור (קח את ד5 שכולה שלו...)למה שיהיה בלחץ אדיר?
לפי זה אם נתיב מוכר דירה של 90 מ"ר, עם אופציה לחדר רביעי המחיר של 2.2 לא נשמע מופקעאני בדקתי את השוק ברמה ג עם כמה מתווכים המחיר לא 2 מיליון (זה המחיר בעיתון לא בשטח)
דירה 3 חדרים של 75-80 מטר המחיר 1.8 מ' עד 1.9 מיליון
אדרבה יבוא @ירמי וולדמן ויאשר אם אני צודק
מה הבסיס למכתב?הבאת אלפי משקיעים לא חרדים מחו"ל, תוזיל את מחירי הדירות בבית שמש בדיוק כפי שזה הוזיל את המחירים בשערי חסד ושנלר בירושלים.
מצורף מכתב שיעניין אתכם
מתי היה ככה?לא יודעת על איזה יזמים את מדברת, אבל גם אני עובדת בחברת נדלן מהגדולות בשוק, עם אלפי דירות בשיווק כרגע, ועשרות זכיות בקרקעות בשלבים שונים, לקראת היתרים וכו',
ויכולה להגיד שאצלנו אין שום לחץ, יש מיתון נכון, משחררים יותר עם מבצעים, הטבות והנחות קלות
אבל לחץ שנשאר עם דירות ללא קונים? פחות
השוק לוקח לו זמן, אבל הוא מתרגל תוך כמה חודשים למצב החדש,
אנשים כמו בכל השנים עם כל מיני זעזועים של עליות מטורפות, המשיכו לקנות דירות לא כי יש להם כסף, כי לא היתה ברירה.
ככה היה עד היום, וככה ימשיך.
וזה שמחירי הקרקעות זולים יותר, לא אומר בהכרח שהקבלנים ימכרו בזול יותר את הדירות.
(הענין הזה של הקרקעות בזול גם לא מדויק, קחי את המכרז שהיה לפני שבועיים בפתח תקוה, המחיר של דירות המשתכן שהוצע היה כמעט כמו שמוכרים היום דירות בשוק חופשי!)
ר נתןהבאת אלפי משקיעים לא חרדים מחו"ל, תוזיל את מחירי הדירות בבית שמש בדיוק כפי שזה הוזיל את המחירים בשערי חסד ושנלר בירושלים.
מצורף מכתב שיעניין אתכם
תזכה למצוותהבאת אלפי משקיעים לא חרדים מחו"ל, תוזיל את מחירי הדירות בבית שמש בדיוק כפי שזה הוזיל את המחירים בשערי חסד ושנלר בירושלים.
מצורף מכתב שיעניין אתכם
נראה לי שאלקין הוציא המון קרקעות בשנה וחצי האחרונותבהחלט דברי טעם
הריבית זה פקטור משמעותי
אבל יש עוד פקטור
והוא קצב בניית הדירות
במידה והקצב לא יגדל
אז לא יעזור כל כך הריבית
כך על פי אלקין
נכון אנשים לא קוניםנראה לי שאלקין הוציא המון קרקעות בשנה וחצי האחרונות
היו כמויות מכרזים.
וכמויות התחלות בניה שלא היה המון זמן.
(ועדין יכול להיות שבגלל הריביות יוריד את התחלות הבניה הבאות)
עדיין אני חושבת ומהיכרות עם זו"צ שמתחתנים בחצי שנה האחרונה פשוט לא קונים!! כי לא יכולים
אז או שקונים בפריפריה או ש....
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: