מדובר על 3 עם אופציהמעניין.
איזה משפרי דיור קונים דירת 3 חדרים?!?!? ממה הם משתפרים אם כך?
גם 4 חדרים לא כל כך
- נראה לי שרוב משפרי הדיור בציבור החרדי עוברים ל5 חדרים לפחות.
וחוץ מזה זה שיפור מבחינת המקום
לגור במרכז
בעיר שיש בה הכול
מדובר על 3 עם אופציהמעניין.
גם 4 חדרים לא כל כך
משפרי דיור זו הגדרה נורא רחבה..איזה משפרי דיור קונים דירת 3 חדרים?!?!? ממה הם משתפרים אם כך?
אחותי שיפרתי דיור מדירה של 2 חדרים 50 מ"ר לדירת 3 חדרים 80 מ"רמעניין.
גם 4 חדרים לא כל כך
אני דווקא לא הייתי ממצקצקי הלשוןהיכן הם כל אותם מצקצקי לשון הבאים בטענות על המחירים בד מכל הערים החרדיות המחירים שם הכי זולים
[אני מדבר לא על דירות הענק אלא על 3.4.5 חד רגילות]
בבני ברק תקבלו במחיר הזה דירה של אולי 70 מטר שהסיד כבר נקלף מזמן.אני דווקא לא הייתי ממצקצקי הלשון
וטענתי שהמחירים מוצדקים
אבל דירת שלשה חדרים במיליון שמונה מאות זה יותר יקר מבני ברק
אתה כנראה לא גר בבני ברקבבני ברק תקבלו במחיר הזה דירה של אולי 70 מטר שהסיד כבר נקלף מזמן.
ההשוואה שלך לא נכונהאתה כנראה לא גר בבני ברק
ולכן אתה טוען את מה שאתה טוען
בתור אחד שגר שם אפשר לקבל דירות חדשות
לעוד שנתיים 3 חדרים ב1.6M 1.5
בפרדס כץ
ברור שהשוואה לא מדוייקת לחלוטיןההשוואה שלך לא נכונה
תשווה את רחוב הרצל לפרדס כת
ההשוואה צריכה להיות כך
רק בניינים חדשים בבני ברק
רק באיזור חרדי לגמריי רק עם מעלית
וכן הלאה
ובעניין המחיר שאתה מכיר מישהו,
איך 4 חד עולה 2250000 ו3 יעלה חצי מיליון פחות ,קצת משעשע לשלם על עוד 12 מטר לפי 50,000 למטר
אל תשווה בכללאתה משווה דירה חדשה באזור ישן לאזור חדש,
רמה ד היא שכונה חדשה והמקבילה שלה בבני ברק זה הפרוייקט של הנגבי מאחורי קריית הרצוג
ושם עולה 4 חדרים 2.550.000!!!
מה יש בבני ברק שאין בבית שמש?במובן שיש בבני ברק את מכלול השירותים הקיימים
מה שיקח לבית שמש עוד כמה שנים טובות אם בכלל להגיע לרמה של בני ברק
נמצאת במרכזמה יש בבני ברק שאין בבית שמש?
חוץ מצפיפות ולחות גבוה
כן ממש אין הבדל..........מה יש בבני ברק שאין בבית שמש?
חוץ מצפיפות ולחות גבוה
למה אתה לא שואל מדוע דירות חדשות ברוממה עולות 35 למ"ר, ובפרויקט הכי יוקרתי של בני ברק שהכי קרוב להייטק ולקניות וכו' עולה רק 25 למ"ר? הרי בגוש דן יש הרבה יותר הייטק ותעסוקה מירושלים? ואל תאמר שבירושלים קונים חוצניקים וכו' כי אם כן מקסימום המחיר אמור להיות שווה (היתרונות מתקזזים) אבל כזה הפרש ולטובת ירושלים?שם זה אזור מטורף מטורף מטורף קרוב למקומות הכי אטרקטייבים במרחק נגיעה
מהתחבורה מהמרכזי קניות קרוב להכל
וגם קרוב לפארק רידינג
ובכלל הרמת גימור שם היא גבוהה ביותר
מה זה "אל תאמר שבירושלים יש קונים חוצניקים"למה אתה לא שואל מדוע דירות חדשות ברוממה עולות 35 למ"ר, ובפרויקט הכי יוקרתי של בני ברק שהכי קרוב להייטק ולקניות וכו' עולה רק 25 למ"ר? הרי בגוש דן יש הרבה יותר הייטק ותעסוקה מירושלים? ואל תאמר שבירושלים קונים חוצניקים וכו' כי אם כן מקסימום המחיר אמור להיות שווה (היתרונות מתקזזים) אבל כזה הפרש ולטובת ירושלים?
אלא צריך לומר שעם כל הכבוד לבני ברק לא כולם רוצים לגור שם.
ואת זה תתרץ גם על בית שמש שלכן המחירים כמעט משתווים כי היתרונות שלהם מתקזזים (יותר תעסוקה וכו' בבני ברק, מול עיר יותר יפה בבית שמש).
לדעתי הרובע היהודי זה נישה קטנה ואם היו ברובע היהודי מאות אלפי דירות ברור שהמחירים לא היו כאלו.זה כמו שנשאל למה המחירים ברובע היהודי עולים כל כך יקר למרות שאין שם תעסוקה
אם כבר תשוו כמה עולה מ"ר ברחוב הסמוך בעיר הסמוכה לפרויקט הכי יוקרתי בב"ב.למה אתה לא שואל מדוע דירות חדשות ברוממה עולות 35 למ"ר, ובפרויקט הכי יוקרתי של בני ברק שהכי קרוב להייטק ולקניות וכו' עולה רק 25 למ"ר?
תראה אין וויכוח שעדיף לגור בירושלים (ואפילו בבית שמש )למי שיכול כלכליתלדעתי הרובע היהודי זה נישה קטנה ואם היו ברובע היהודי מאות אלפי דירות ברור שהמחירים לא היו כאלו.
לעומת רוממה שזה שכונה ענקית ועם כל הכבוד לאמריקאים יש גם הרבה ישראלים שגרים שם (גם זו"צים), וגם בשכונות ירושלים כמו רמת שלמה שאין שם אמריקאים המחיר לא נמוך מבני ברק למרות שבגוש דן יש הרבה יותר תעסוקה מירושלים, וכן בתי חולים הרבה יותר מפותחים וכו' כמו שכתבת.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: