וגם באותה נשימה מתכוונים לגיוס הוןנכון
יחד עם זאת מטבע הדברים בשיח בין הבריות כשאומרים סטארטאפ מתכוונים לפיתוח טכנולוגי.
מה שאני לחלוטין לא עושה ולא צריכה..
וגם באותה נשימה מתכוונים לגיוס הוןנכון
יחד עם זאת מטבע הדברים בשיח בין הבריות כשאומרים סטארטאפ מתכוונים לפיתוח טכנולוגי.
ככל שכרגע זה עובד אצל מישהו קטן וספציפיומה אם את משווקת את אותה תוכנה שכבר בנית לעוד עסקים דומים? זה כבר סטארטאפ? הסתבכתי..
אויש. ועכשיו מגיעות האזהרות..ככל שכרגע זה עובד אצל מישהו קטן וספציפי
והשיווק פונה לקהל יעד גדול יותר וכולל התאמה לנוחות משתמש על מנת לשווק יותר
כן, זה סטאטאפ
אם זה לא כולל גיוס הון האזהרות הם בעיקר ברמה האישית האם אתם מעוניינים להשקיע את הסכום שצריך או לאאויש. ועכשיו מגיעות האזהרות..
אין דרך להתחמק מההגדרה?
מה אכפת לך ההגדרה?אויש. ועכשיו מגיעות האזהרות..
אין דרך להתחמק מההגדרה?
לגמרי זה התכנון. תודה אבל בד בבד אני רוצה להתקדם לדבר האמיתי..אולי תתנו לעוד משתמשים לצרוך את המוצר לפני שאתם מחליטים על המשך השקעה בפיתוח?
כי לפעמים ההגדרה נשמעת גדולה מידי על הכתפיים שלנו וזה משתק.מה אכפת לך ההגדרה?
הפוך
לכי תקראי חומר ותגבשי את דרך הפעולה שהכי מתאימה לך
לפעמים להשקיע ולהבין את תחום היזמות זה דרך ארוכה שהיא קצרהלגמרי זה התכנון. תודה אבל בד בבד אני רוצה להתקדם לדבר האמיתי..
לפעמים עדיף להשתתק קצת בהתחלהכי לפעמים ההגדרה נשמעת גדולה מידי על הכתפיים שלנו וזה משתק.
לא צריך ללכת על ההתחלה לקורסים יקרים וכו'לפעמים להשקיע ולהבין את תחום היזמות זה דרך ארוכה שהיא קצרה
נשמי עמוק וחשבי, ושאלי את עצמך למה פתחת את השאלה:אויש. ועכשיו מגיעות האזהרות..
אין דרך להתחמק מההגדרה?
צודק.נשמי עמוק וחשבי, ושאלי את עצמך למה פתחת את השאלה:
לקבל חיבוק וטפיחה על השכם (קבלי: )
או -
העיצות, הערות והארות, וכל הסיעור מוחות שאת מקבלת פה בחינם--- וכן, גם האזהרות! הן קריטיות לך לקבלת החלטות!
זה לא רלוונטי ההגדרה, רלוונטי הסיכונים שאת צריכה לדעת עליהם, רלוונטי האופציות שעומדות בפניך. זה מה שרלוונטי.
לא רוצה לבלבל יותר מדי, אבל יצא לי לעבוד מול ארכיטקטים שאפיינו פיתוחים בצורה מזעזעת.ברמה המעשית
הייתי לוקחת שיחת ייעוץ עם ארכיטקט נטול אינטרסים,
שידע לומר לך מה פיתוח כזה ידרוש ומה סדר הגודל המשוער של העלויות
אני לא משווקת,צודק.
אבל לפי דעתי,
אפילו עם היוזמה שלי מכונה סטארטאפ, אין טעם לתקוף את עצם הרעיון, היות ולא על כך פתחתי את השאלה בכלל.
ביקשתי תגובות ענייניות ולא עצות שיווקיות.
אשמח לשמוע על הסיכונים כמו אבטחה, עבודה עם חברת תכנות מתחילה וכל מה שנוגע לשאלה שאיתה פתחתי את האשכול.
אם הייתי רוצה לקבל ייעוץ שיווקי- נושא האשכול היה אמור להיות "מה דעתכם על הקמת סטארטאפ בסגנון חשבונית ירוקה" ואז לקבל את כל התגובות הנל...
ולכך התכוונתי כשאמרתי:
נכתב ע"י חורף מטריה בענן:
אויש. ועכשיו מגיעות האזהרות..
אין דרך להתחמק מההגדרה?
אם היה מגיע משתמש ושואל בפורום איך הוא יכול לפנות לבית תוכנה שיבנו לו חללית שתתחרה באילון מאסק באופן אוטומטי הדיון היה עובר לכך שבית תוכנה לא יכולים לפתח כזה דבר ושזה לא בטוח רעיון טוב בכלל (אפילו שלא שאלו האם זה רעיון טוב)אבל לפי דעתי,
אפילו עם היוזמה שלי מכונה סטארטאפ, אין טעם לתקוף את עצם הרעיון, היות ולא על כך פתחתי את השאלה בכלל.
ביקשתי תגובות ענייניות ולא עצות שיווקיות.
אשמח לשמוע על הסיכונים כמו אבטחה, עבודה עם חברת תכנות מתחילה וכל מה שנוגע לשאלה שאיתה פתחתי את האשכול.
אם הייתי רוצה לקבל ייעוץ שיווקי- נושא האשכול היה אמור להיות "מה דעתכם על הקמת סטארטאפ בסגנון חשבונית ירוקה"
תמיד יש בעלי מקצוע גרועיםלא רוצה לבלבל יותר מדי, אבל יצא לי לעבוד מול ארכיטקטים שאפיינו פיתוחים בצורה מזעזעת.
תלוי מה המקום של המאפיין בתהליך העבודה.אף פעם לא ראיתי מוצר שנראה בסוף בדיוק כמו שהיה באפיון המקורי
צריך צוות של 3 שעובדים בשיתוף פעולה מלאמדבריכם נשמע הרבה יותר הגיוני ושקט לקחת כשותף מתכנת שיודע מה שהוא עושה..
ולא להתבחבש עם בית תוכנה שמי יודע איזה מתחיל יבנה את הקוד..
החלק הכי מורכב.ומה לגבי אבטחת מידע? אני חייבת להיות רגועה מהבחינה הזאת.
זה קשור לאפיון ועיצוב.לגמרי דיבררת אותי. תודה
כרגע הכול באקסלים
אני רוצה תצוגה יפה ונוחה לשלוח לשם נתונים עם api
כלומר שהנתונים שנמצאים במערכת המאולתרת שלי
יהיו מוצגים בצורה יפה ונוחה באתר שיבנו לי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: