מה כבר יכול להיות באגים??? אני בסה"כ צריכה תצוגה גנרית בסגנון של טבלה, אבל עם אפשרות לעדכן את הנתונים עם קריאות api.הרבה מאוד שעות עבודה, הרבה מאוד כסף, המון באגים.
זה לא פיתוח של משהו חדש..
מה כבר יכול להיות באגים??? אני בסה"כ צריכה תצוגה גנרית בסגנון של טבלה, אבל עם אפשרות לעדכן את הנתונים עם קריאות api.הרבה מאוד שעות עבודה, הרבה מאוד כסף, המון באגים.
ויקר?החלק הכי מורכב.
המאפיין יכול להיות מקצועי ולעשות אפיון מדוקדק עד לפרט הכי קטןתלוי מה המקום של המאפיין בתהליך העבודה.
צריך להכיר איך עובד פיתוח בפרט אם לא עובדים בצורה מסודרת עם טסטים טובים.מה כבר יכול להיות באגים???
לא הצלחתי לעקוב עד הסוףלגמרי דיבררת אותי. תודה
כרגע הכול באקסלים
אני רוצה תצוגה יפה ונוחה לשלוח לשם נתונים עם api
כלומר שהנתונים שנמצאים במערכת המאולתרת שלי
יהיו מוצגים בצורה יפה ונוחה באתר שיבנו לי
ממליצה לך לשבת עם מתכנת רנדומלית כלשהיא, עם מינימום 5-6 שנות ניסיון, עדיף יותרמה כבר יכול להיות באגים??? אני בסה"כ צריכה תצוגה גנרית בסגנון של טבלה, אבל עם אפשרות לעדכן את הנתונים עם קריאות api.
זה לא פיתוח של משהו חדש..
מה זהמנהלת צוות בתחום uX-uI ועובדת בשיתוף חברת פיתוח
אם הבנתי נכון זה לא רק API רזה שמשקף טבלה אלא צריך גם מערכת לניהול הרשאותמה כבר יכול להיות באגים??? אני בסה"כ צריכה תצוגה גנרית בסגנון של טבלה, אבל עם אפשרות לעדכן את הנתונים עם קריאות api.
אז מן הסתם צריך כמה API לניהול של יצירת משתמשיםצד ספק: אדמין- עם גישה מלאה לכל הנתונים, עובדים- עם גישה מוגבלת ללקוחות שהם משרתים
צד לקוח: אדמין- גישה לכל הנתונים בעמותה כולה, עובדים- גישה מוגבלת לנתונים לפי בחירת הלקוח
תודה עשית לי סדראם הבנתי נכון זה לא רק API רזה שמשקף טבלה אלא צריך גם מערכת לניהול הרשאות
אז מן הסתם צריך כמה API לניהול של יצירת משתמשים
וצריך לאמת שהסיסמה שלהם לא קצרה מידי (כי אז יתלוננו שפרצו להם)
וצריך לתת אפשרות של איפוס סיסמה במייל (בצורה מאובטחת)
אימות המייל של המשתמש (ושלא יהיה מייל כפול)
בדיקה שהשם משתמש לא מכיל תווים בעייתים (יכול לשבש את הממשק או אפילו להוביל לפריצה)
שמירה של הסיסמה שצורה תקינה במסד נתונים (אסור לשמור את הסיסמה עצמה)
שיוך של המשתמש לארגון הנכון (אם יוכל לגשת בטעות לארגון אחר אנחנו בבעיה)
אחרי שיש לנו משתמשים צריך לנהל להם את ההרשאות ולדאוג שיוכלו שהAPI של ניהול הרשאות יהיה מוגן בצורה טובה
וניהול הרשאות גם במקרים מורכבים למשל יכול לעשות קריאה על כל הנתונים אבל יכול לבצע רק שינוי מסוג X אבל לא מסוג Y ובסוג Z צריך אישור מנהל.
בכל מה שהספקתי לכתוב עד כאן יש הרבה מקומות לבאגים קטנים ומעצבנים שיכולים להיות לא נעימים...
וזה רק הכניסה לאתר...תודה עשית לי סדר
אכן.. וגם כל מה שכתבת בהודעה אחת קודם שמשום מה אני לא מוצאת עכשיו..וזה רק הכניסה לאתר...
ם באתר עצמו יש הרבה מורכביות שקשה לחשוב עליהם למי שלא מבין... (וגם למי שמבין יש דברים שתמיד צצים באמצע...)
לגבי הרשאת משתמשים- בינתיים אין לי צורך בזה רק בהמשך.. ולכן אני ממש מחפשת מישהו שיכול להתקדם יחד איתי..אם הבנתי נכון זה לא רק API רזה שמשקף טבלה אלא צריך גם מערכת לניהול הרשאות
אז מן הסתם צריך כמה API לניהול של יצירת משתמשים
וצריך לאמת שהסיסמה שלהם לא קצרה מידי (כי אז יתלוננו שפרצו להם)
וצריך לתת אפשרות של איפוס סיסמה במייל (בצורה מאובטחת)
אימות המייל של המשתמש (ושלא יהיה מייל כפול)
בדיקה שהשם משתמש לא מכיל תווים בעייתים (יכול לשבש את הממשק או אפילו להוביל לפריצה)
שמירה של הסיסמה שצורה תקינה במסד נתונים (אסור לשמור את הסיסמה עצמה)
שיוך של המשתמש לארגון הנכון (אם יוכל לגשת בטעות לארגון אחר אנחנו בבעיה)
או בניסוח של הסטארטאפ הרזה MVP Minimum Viable Product (מוצר בר-קיימא מינימלי)לגבי הרשאת משתמשים- בינתיים אין לי צורך בזה רק בהמשך.. ולכן אני ממש מחפשת מישהו שיכול להתקדם יחד איתי..
כלומר משהו ממש בסיסי בהתחלה, כמה דפים פשוטים- (לדוגמא: דף נחיתה עם שעון חול שאני יכולה להתחיל ולעצור באמצעות קריאות http) ובהמשך לבנות אתר שבהדרגה יהפוך להיות יותר ויותר מורכב..
נכון.או בניסוח של הסטארטאפ הרזה MVP Minimum Viable Product (מוצר בר-קיימא מינימלי)
דהיינו לבנות מוצר כמה שיותר פשוט שעושה את העבודה כדי לקבל משוב מידי מלקוח אמיתי על כל פי'צר במוצר.
בשביל זה לרוב לא צריך גם עיצוב מליון דולר כי לקוח ראשוני יכול לרוב להסתדר גם עם ממשק פשוט.
השאלה היא כמה זה חשוב לקבל המשוב החיוניאבל גם למי שהולך לנסות אני רוצה שיהיה משהו נוח ונעים לעין ולא משהו דפוק..
עצמאיתמה זה
את שכירה או פרילנסרית, לא הבנתי..
אם זה כיוון ששל משהו לשיווק אני כן חושבת שזה חיוני, ... כי להבין את הרעיון מאקסלים על גבי אקסלים זה הרבה יותר מורכב.... (אבל זו דעתי בלבד)השאלה היא כמה זה חשוב לקבל המשוב החיוני
יש מוצרים שבהם זה חיוני ויש כאלו שלא.
ולפעמים גם העלות של ממשק יפה לא עולה הרבה יותר ממשק מכוער וחבל לעבוד פעמיים.
אבל צריך לשים הכל על השולחן שיהיה ברור למה עושים כל דבר.
כן משמעותי על איזו פלטפורמת פיתוח הולכים,אני מפתח רק צד שרת ואין לי מושג מה המורכבות והעלות של פיתוח ממשק כזה או אחר
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: