יש גם פרילנסרים עם מודעות מזעזעת לאבטחת מידע.נראה לי שפרילנסר עם ניסיון יהיה לכם פחות בעיות עם אבטחת מידע.
יש גם פרילנסרים עם מודעות מזעזעת לאבטחת מידע.נראה לי שפרילנסר עם ניסיון יהיה לכם פחות בעיות עם אבטחת מידע.
סורי,@ynigun ו @חדוה טוקר מה הבעיה?
היא לא הסיטה דיון, הדיון היה שהיא לא יודעת לאן ולאיפה לפנות, היא הציעה את שרותיה (וזה תקין, וזכותה!), ואנחנו כתבנו את דעתנו (גם בסדר).לא חושב שחושב שראוי להסיט דיון על אבטחת מידע לדיון פרטי כשהלקוח לא מבין בנושא
זה נושא רגיש שקל לאנשים ליפול בו (גם המפתחים יכולים להשלות את עצמם)
@אלי אלימלך קפצת לביקור או שקראת את כל השרשור?ממליץ לך לשים את הכסף בבית התוכנה הזה כדי להקים סטארטאפ או לשלם לייעוץ על הקמת סטארטאפ:
חירייה
www.google.com
הכל טובסורי,
כתבתי לה את דעתי האישית אח"כ (והדגשתי שאינני מכירה אותך אישית, ושיכול להיות שאת מאוד מקצועית! אני רק כתבתי הדגשות לדעתי)
היא לא הסיטה דיון, הדיון היה שהיא לא יודעת לאן ולאיפה לפנות, היא הציעה את שרותיה (וזה תקין, וזכותה!), ואנחנו כתבנו את דעתנו (גם בסדר).
לרוב הסטנדרט של גופים גדולים בישראל לא משהועבדנו עם גופים גדולים
ברורקודם כל, אף פעם שום דבר לא מובטח
מה זה שרתים מאובטחים שעולים יותר?מה שכן, אני תמיד יכולה להמליץ על שרתים מאובטחים במיוחד
הם גם עולים יותר
צודקת. אכן המליצו עליך.הכל טוב
אפילו לא הצעתי את השירות שלי...
מישהו (שאגב אין לי מושג מיהו) המליץ עלי כאן ותייג אותי
ועניתי כהמשך ישיר
אם מישהו רוצה להתייעץ לגבי אבטחת מידע למשל, אענה בשמחה
לגמריברור
כמעט בכל חברה אם תוקף מיומן יתמקד בהם הוא יצליח להוציא משהו
אבל לרוב מצופה שיהיה הגנה בסיסית ושלא יוכלו להוציא מידע בF12 או בסריקת פורטים אקראית או בפרצה בפלטפורמה שמתפרסמת ואף אחד לא טורח לעדכן וכו'
מה הכוונה מה זה?מה זה שרתים מאובטחים שעולים יותר?
עכשיו אני רואה שאתם מפתחים בPHPמה הכוונה מה זה?
נראה לי לא הבנתי את השאלה
לא הבנתי.אני מתנצל שהגבתי בחריפות ובזלזול.
בכל מקרה, סטארטאפ בתחילת דרכו [ובטח בהמשך דרכו] לא אמור לקחת בית תוכנה בשום פנים ואופן. לא לכתיבת הפרוטוטייפ, ולא לכתיבת המוקאפ, ולא לייעוץ UX ולא לUI, ולא למחקר שוק, ולא לשום דבר.
סטארטאפ מוקם על ידי 2-3 אנשים, יזם + מתכנת, שיודעים בעצמם לבנות מוצר רזה מאד, - אבל קטלני ביותר, ולהביא אותו לשוק [האמריקאי בדרך כלל] עם מכירות שמתפוצצות. אם אין ליזם את הרכיבים לייצר דבר כזה, אזי אין לו כלום. כסף לא יפתור לו את בעייתו, בית תוכנה בטח לא, וגם לא יועצים, מחקרי שוק, סקרים, אקסלרטורים [גם של קמא-טק], חממות, הכל אויר.
בתי תוכנה שמצהירים על עצמם כמיועדים לסטארטפים, הם במאה אחוז רמאים [או תמימים שעוד לא קלטו שהם עושים עבודה לפח]
[בתי תוכנה נורמלים מתמקדים בשירותי פיתוח לעסקים מסורתיים, מסעדות, בנקים, חברות ביטוח, ממשלה וכו]
בהצלחה
בואי נעשה סדר:לא הבנתי.
למה מה שאני עושה שונה מכל עסק אחר? למה הוא נקרא בשם "סטארטאפ" ? בגלל שהוא באינטרנט?
זה נכון בפרוייקטים של הקמת חברה גדולה שפונה לשוק גדול וכו'אני מתנצל שהגבתי בחריפות ובזלזול.
בכל מקרה, סטארטאפ בתחילת דרכו [ובטח בהמשך דרכו] לא אמור לקחת בית תוכנה בשום פנים ואופן. לא לכתיבת הפרוטוטייפ, ולא לכתיבת המוקאפ, ולא לייעוץ UX ולא לUI, ולא למחקר שוק, ולא לשום דבר.
סטארטאפ מוקם על ידי 2-3 אנשים, יזם + מתכנת, שיודעים בעצמם לבנות מוצר רזה מאד, - אבל קטלני ביותר, ולהביא אותו לשוק [האמריקאי בדרך כלל] עם מכירות שמתפוצצות. אם אין ליזם את הרכיבים לייצר דבר כזה, אזי אין לו כלום. כסף לא יפתור לו את בעייתו, בית תוכנה בטח לא, וגם לא יועצים, מחקרי שוק, סקרים, אקסלרטורים [גם של קמא-טק], חממות, הכל אויר.
בתי תוכנה שמצהירים על עצמם כמיועדים לסטארטפים, הם במאה אחוז רמאים [או תמימים שעוד לא קלטו שהם עושים עבודה לפח]
[בתי תוכנה נורמלים מתמקדים בשירותי פיתוח לעסקים מסורתיים, מסעדות, בנקים, חברות ביטוח, ממשלה וכו]
בהצלחה
בגלל שמהדוגמא שהבאתם ניתן היה להבין שמדובר בסוג של סטארטאפלא הבנתי.
למה מה שאני עושה שונה מכל עסק אחר? למה הוא נקרא בשם "סטארטאפ" ? בגלל שהוא באינטרנט? ותודה על תגובתך המושקעת @אלי אלימלך
ומה אם את משווקת את אותה תוכנה שכבר בנית לעוד עסקים דומים? זה כבר סטארטאפ? הסתבכתי..בואי נעשה סדר:
את כתבת שאת עושה משהו כמו חשבונית ירוקה וכו = הכסף שלהם זה האתר והרעיון שלו = סטארטאפ.
נגיד שיש לי חנות גרביים ואני בונה אתר לחנות, או יש לי עסק לראיית חשבון ואני בונה לעצמי ולעובדיו תוכנת ניהול לעצמנו = זה אכן "סתם" פיתוח שלא הייתי קוראת לו "סטארטאפ".
לאורך השרשור נתת לנו להבין שאת שייכת לאופצייה הראשונה
בדיוק.למעשה ממה שאני מבין מדובר במוצר דיגיטלי שכרגע מונגש ללקוח בלי חוויית משתמש ואתם רוצים לארוז אותו בצורה נכונה כדי שהוא ימכור יותר.
זה "מוצר מדף" שבנית,ומה אם את משווקת את אותה תוכנה שכבר בנית לעוד עסקים דומים? זה כבר סטארטאפ?
לפי ההגדרה של אריק ריס בספר הסטרטאפ הרזהזה כבר סטארטאפ?
לגמרי דיבררת אותי. תודהזה "מוצר מדף" שבנית,
ואת עושה לכל לקוח התאמה קטנה בשבילו,
והחלטת, שאם הוא יהיה מעוצב יפה תצליחי יותר לשווק אותו?
הגדרתי נכון?
אז אנחנו מדברים על שדרוג מוצר קיים, בעיקר מבחינת עיצוב + בדיקות רגרסיה שאנחנו לא הורסים ללקוחות קיימים.
לא יודעת להגדיר אם זה סטארטאפ, נראה לי שלא.
נכוןלפי ההגדרה של אריק ריס בספר הסטרטאפ הרזה
ההגדרה של סטארטאפ היא (לא זוכר את הלשון המדוייקת):
כל גוף שמנסה ליצור מוצר או שירות חדשים בתנאים של אי ודאות קיצונית הוא סטארטאפ, ללא קשר לגודל או לתחום העיסוק שלו.
במעט כל פעם שממציאים מוצר חדש זה עונה על ההגדרה של אי וודאות קיצונית
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: