דרוש מתכון דרושה עוגה משובחת

מוצג

משתמש מקצוען
עריכה והפקת סרטים
@גרשוני

עוגת שכבות שוקולד מדהימה!

מעולה בהקפאה

לבסיס-
8 חלבונים
1 ורבע כוס סוכר
להקציף

8 חלמונים
1/2 כוס סוכר
להקציף
ולהוסיף-
1 כוס מים
1 כוס שמן
1 וחצי כפות קפה
1/2 כוס מיץ/ יין (אני שמתי יין)
2 א. אפיה
3/4 כוס קקאו,
להוריד מהירות ולהוסיף
3 כוסות קמח

לערבב עם החלבונים המוקצפים
לחלק ל-2 תבניות תנור ולאפות

שכבה 2-
לשים בסיר
4 וחצי כפות קקאו
3 כפות קפה
1 ורבע כוס סוכר
1 כפית ת. וניל
3/4 כוס מים
3/4 כוס יין
3/4 מרגרינה
להמיס, כשהכל נמס
לפורר אחד מהטורטים האפויים לתוכו, לערבב היטב
לשטוח על הטורט השני ולהקפיא

שכבה 3-
לשים במעבד מזון
2 ביצים
2 כפות קקאו
1 כף קפה
2 כפות ת. וניל
1 כוס א. סוכר
מרגרינה חתוכה לקוביות
לערבל לקרם, לשטוח מעל העוגה ולהקפיא שנית בערך לשעה- במקפיא טוב

שכבה 4-

להמיס 2 חב' שוקולד מריר וריץ לשטוח על העוגה

להקפיא ולחתוך למלבנים קטנים, או שלושה מלבנים גדולים
צפה בקובץ המצורף 597158
 

גרשוני

משתמש פעיל
התכוונתי לעוגת הבחושה המדוברת ולא לשכבות השוקולד. משום מה המתכון שלה לא נמצא באשכול.
 

גרשוני

משתמש פעיל
הבעיה שהכתובת מייל שלי לא כבר לא אקטואלית ולא מעודכנת:(:(:( בפרוג. אין לי אפשרות לקבל הודעות בפרטי
 

פנסאית

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
פרסום וקופי
עוגות שמצאתי אצלי באוסף תנסי
 

קבצים מצורפים

  • Screenshot_20210105-191133_WhatsApp.jpg
    Screenshot_20210105-191133_WhatsApp.jpg
    KB 339.4 · צפיות: 719
  • Screenshot_20200929-211640_WhatsApp.jpg
    Screenshot_20200929-211640_WhatsApp.jpg
    KB 206.7 · צפיות: 744
  • Screenshot_20201007-205647_WhatsApp.jpg
    Screenshot_20201007-205647_WhatsApp.jpg
    KB 199.5 · צפיות: 795

shishi

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
@shira bira
העוגת קרלבסקי היא יוצאת יחסית בצק יבש ודק אחרי האפייה?
זה סוג עוגה דקה עם קצפת?
אשמח לתמונה שאת עשית
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
@shira bira
העוגת קרלבסקי היא יוצאת יחסית בצק יבש ודק אחרי האפייה?
זה סוג עוגה דקה עם קצפת?
אשמח לתמונה שאת עשית
העוגה יוצאת פריכה אחרי האפיה אבל לא יבשה.
בפעם האחרונה שעשיתי היא לא יצאה מלבבת לחיתוך ולכן אני לא מעלה אותה. עד לשיפור המיוחל כשאמצא זמן.
לא אוהבת להעלות מתכונים שיש להם סיכוי ולו קטן לכשלון וגרימת עוגמת נפש לקוראי הפורום.
 

shishi

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
העוגה יוצאת פריכה אחרי האפיה אבל לא יבשה.
בפעם האחרונה שעשיתי היא לא יצאה מלבבת לחיתוך ולכן אני לא מעלה אותה. עד לשיפור המיוחל כשאמצא זמן.
לא אוהבת להעלות מתכונים שיש להם סיכוי ולו קטן לכשלון וגרימת עוגמת נפש לקוראי הפורום.
היא יוצאת פריכה
אבל חשבתי שזה סוג עוגה חלבית רטובה כזאת הבצק יותר יבש אבל כנראה זה יהיה טעים ביחד עם הקרם\
הבנתי שהיא טעימה אחרי יומיים?!
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
היא יוצאת פריכה
אבל חשבתי שזה סוג עוגה חלבית רטובה כזאת הבצק יותר יבש אבל כנראה זה יהיה טעים ביחד עם הקרם\
הבנתי שהיא טעימה אחרי יומיים?!
היא לא רטובה בעקרון אבל כמובן שאחרי יום יומיים הבצק הפריך מתרכך מהקצפת.
זה עדיין יהיה טעים בתנאי שעוטפים אותה היטב. ברשת היא נקראת גם עוגה גרוזינית.
 

גלית פוקוס

משתמש פעיל
תודה לshira bira על המתכון המשובח
הכנתי יצא פצצה!! עד כדי כך שבעלי התבטא שהוא בחיים לא טעם כזו עוגה משובחת...
הכנתי כמות כפולה הפחתתי קצת מהסוכר והשמן והוספתי עוד ביצה על כל הכמות (השתמשתי בM)
ובכל אופן יצא שלש אינגליש עוגה גבוהה.. תמונות מצורפות.
עכשיו מה בנוגע להעברת המתכון מותר?
 

קבצים מצורפים

  • IMG_8750.JPG
    7.5 MB · צפיות: 387
  • IMG_8751.JPG
    IMG_8751.JPG
    2.6 MB · צפיות: 652

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
גלית פוקוס תודה על המשוב.
המתכון איננו שלי ולכן איני יכולה לחוות דעה על זכויות יוצרים או על מה שתבחרי לעשות.
העברתי לך בפרטי כיון שהיוצרת התנגדה להעתקתו בפורום גם עם מתן קרדיט.
 

בייביליס

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
קופצת על האשכול ,
אשמח לקבל עוגה/ עוגיות עם אוראו.
 

מריםהצדיקה

משתמש פעיל
תודה לshira bira על המתכון המשובח
הכנתי יצא פצצה!! עד כדי כך שבעלי התבטא שהוא בחיים לא טעם כזו עוגה משובחת...
הכנתי כמות כפולה הפחתתי קצת מהסוכר והשמן והוספתי עוד ביצה על כל הכמות (השתמשתי בM)
ובכל אופן יצא שלש אינגליש עוגה גבוהה.. תמונות מצורפות.
עכשיו מה בנוגע להעברת המתכון מותר?
באיזה כוס השתמשת?
 

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון


וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!


19.11

י"ח חשוון


פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר


19.11

י"ח חשוון


אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!


25.11

כ"ד


פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!


הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  28  פעמים

לוח מודעות

למעלה