דרוש מתכון דרושה עוגה משובחת

אביגיל ל.

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עוגת מוס שוקולד חלבה
עוגה פשוט טעימההההה:p כל מי שטעמה בקשה מתכון, חוץ מאחים שלי שלא מעיזים לטעום בגלל החלווה שבציפוי והקוקוס בבסיס.. :(

בסיס
1.1/4 כוס קמח
1/2 כוס סוכר
1/2 כוס שמן
1 א. אפייה
3/4 כוס קוקוס
1/4 כוס יין מתוק

לשטוח בתבנית ולאפות רבע שעה
להקציף 6 ביצים + חצי כוס סוכר

להמיס:
200 ג' שוקולד
כוס שמן
2 כפות שטוחות נס קפה

להוסיף לקצף ולערבב
לשפוך על הבסיס ולאפות חצי שעה.

ציפוי:
50 ג' חלבה מגורדת
1 סוכר ווניל
1/4 כוס מים+ 3 כפות סוכר
2 כפות שמן
2 כפות גדושות קקאו

לבשל את הציפוי ולשפוך על העוגה כשהיא יוצאת מהתנור

עשיתי עכשיו, זה נראה ומריח מצויין!
פיזרתי מעל הקרם שערות חלבה והעפתי למקפיא, לפני שמתחסל :)

תודה רבה לך!!!!!!!!!!!
 

Brachad

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
עוגת שכבות שוקולד מדהימה!

מעולה בהקפאה

לבסיס-
8 חלבונים
1 ורבע כוס סוכר
להקציף

8 חלמונים
1/2 כוס סוכר
להקציף
ולהוסיף-
1 כוס מים
1 כוס שמן
1 וחצי כפות קפה
1/2 כוס מיץ/ יין (אני שמתי יין)
2 א. אפיה
3/4 כוס קקאו,
להוריד מהירות ולהוסיף
3 כוסות קמח

לערבב עם החלבונים המוקצפים
לחלק ל-2 תבניות תנור ולאפות

שכבה 2-
לשים בסיר
4 וחצי כפות קקאו
3 כפות קפה
1 ורבע כוס סוכר
1 כפית ת. וניל
3/4 כוס מים
3/4 כוס יין
3/4 מרגרינה
להמיס, כשהכל נמס
לפורר אחד מהטורטים האפויים לתוכו, לערבב היטב
לשטוח על הטורט השני ולהקפיא

שכבה 3-
לשים במעבד מזון
2 ביצים
2 כפות קקאו
1 כף קפה
2 כפות ת. וניל
1 כוס א. סוכר
מרגרינה חתוכה לקוביות
לערבל לקרם, לשטוח מעל העוגה ולהקפיא שנית בערך לשעה- במקפיא טוב

שכבה 4-

להמיס 2 חב' שוקולד מריר וריץ לשטוח על העוגה

להקפיא ולחתוך למלבנים קטנים, או שלושה מלבנים גדולים
צפה בקובץ המצורף 597158
העוגה יצאה טעימה!
יצאה לא מדויקת כמו @אום אבל העיקר הטעם.
הערה! העוגה למשועממות בלבד!
20201204_122148.jpg
 

עיתונאית

משתמש סופר מקצוען
עוגת מוס שוקולד חלבה
עוגה פשוט טעימההההה:p כל מי שטעמה בקשה מתכון, חוץ מאחים שלי שלא מעיזים לטעום בגלל החלווה שבציפוי והקוקוס בבסיס.. :(

בסיס
1.1/4 כוס קמח
1/2 כוס סוכר
1/2 כוס שמן
1 א. אפייה
3/4 כוס קוקוס
1/4 כוס יין מתוק

לשטוח בתבנית ולאפות רבע שעה
להקציף 6 ביצים + חצי כוס סוכר

להמיס:
200 ג' שוקולד
כוס שמן
2 כפות שטוחות נס קפה

להוסיף לקצף ולערבב
לשפוך על הבסיס ולאפות חצי שעה.

ציפוי:
50 ג' חלבה מגורדת
1 סוכר ווניל
1/4 כוס מים+ 3 כפות סוכר
2 כפות שמן
2 כפות גדושות קקאו

לבשל את הציפוי ולשפוך על העוגה כשהיא יוצאת מהתנור
עשיתי לשבת יצא מדהים!!
יישר כח!!
 

מושקוש

משתמש מקצוען
איור וציור מקצועי
אני מחפשת מתכון לרוגלאך קטנטנים כמו שמוכרים בחנויות ממש פצפונים מלאים במילוי,
מילוי או של שוקולד / וניל / קינמון
למשהיא יש את המתכון ?
 

Brachad

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
עוגת מוס שוקולד חלבה
עוגה פשוט טעימההההה:p כל מי שטעמה בקשה מתכון, חוץ מאחים שלי שלא מעיזים לטעום בגלל החלווה שבציפוי והקוקוס בבסיס.. :(

בסיס
1.1/4 כוס קמח
1/2 כוס סוכר
1/2 כוס שמן
1 א. אפייה
3/4 כוס קוקוס
1/4 כוס יין מתוק

לשטוח בתבנית ולאפות רבע שעה
להקציף 6 ביצים + חצי כוס סוכר

להמיס:
200 ג' שוקולד
כוס שמן
2 כפות שטוחות נס קפה

להוסיף לקצף ולערבב
לשפוך על הבסיס ולאפות חצי שעה.

ציפוי:
50 ג' חלבה מגורדת
1 סוכר ווניל
1/4 כוס מים+ 3 כפות סוכר
2 כפות שמן
2 כפות גדושות קקאו

לבשל את הציפוי ולשפוך על העוגה כשהיא יוצאת מהתנור
באיזה גודל תבנית עשיתן?
@Tzzpora
@עיתונאית
@אביגיל ל.
@tzivya7
 

tzivya7

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
@Brachad הכנתי בתבנית בינונית (A4) יש כמה סוגים ביותר צרות וקטנות הבסיס היה יותר גבוה ובגדלים היותר גדולים היא תצא יותר נמוכה

הכנתי כמה פעמים ובכל פעם בגודל מעט שונה ותמיד יצא מוצלח!!מדהים איך שזה מעט עבודה ויוצאת עוגה כ"כ מרשימה וטעימה!!

המון הצלחה!!
 

אביגיל ל.

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי

משי 1

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
איך אמור לצאת המוס?
התנור שלי אופה די מהר
מתלבטת מתי להוציא?
העוגה יצאה מדהים!

עשיתי בגרסה לל"ג....
רק שהתחתית יצאה לי מידי קשה
אז אולי לא צריך לאפות אותה קודם?
לטעמי יש מצב שמתאים פה בסיס יותר 'טורטי'
מה אומרות המנוסות? יש רעיון?....
 

לא אני

משתמש סופר מקצוען
פרט לזה יש לי מתכון לעוגת חמאת בטנים ושוקולד ללא מרגרינה וקלת הכנה מהסוג שכל מתבגר יאהב.
הבאת את המתכון?
והבחושה שוקולד וקפה ששלחת לי - באמת שווה ברמות :)
 

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון


וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!


19.11

י"ח חשוון


פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר


19.11

י"ח חשוון


אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!


25.11

כ"ד


פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!


הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  27  פעמים

לוח מודעות

למעלה