יש לי מתכון לעוגת שכבות
מ נ צ ח ת !!!
ולמה מנצחת?
כי היא קלה מאוד! (לא מיקסר, לא סיר, בקושי מטרפה וקערה)
מרשימה מאוד מאוד!
וטעימה מאוד מאוד מאוד!!כ
כבר העברתי את המתכון לעשרות חברות
/גיסות /שכנות והיא קוצרת מחמאות בלי סוף.
כשמכינים אותה בתבנית ענק, היא מתקבלת נמוכה ומתאימה להיחתך כמלבנים קטנים וכד' כמו פטיפור. ובתבנית בינונית לגובה רגיל של עוגה.
עוגת שכבות:
אם עושים אותה נמוכה, אין צורך לאפות קודם את הבצק לבד.
אופן ההכנה ברור:
ללוש לבצק פירורי וקצת דביק, לשטוח בתבנית.
באותה קערה לערבב את המילוי בעזרת מטרפה, לשפוך על הבצק ולאפות.
לאחר אפייה למרוח הציפוי.
כשמתקרר, נחתך סימטרי ויפה.
אם השוקולד מתקרר חזק, הוא נשבר קצת בחיתוך, אז כדאי להשאיר בטמפרטורת החדר עד להתייבשות השוקולד ואז לחתוך.
תעדכנו אם הכנתן/הצליח...