היא מסתובבת גם בשע"צ. נתקלתי בה גם וגם. אם אנחנו מדברים על אותה אחתיש אחת בהדסה עין כרם...
בנת"צ בבר אילן ראיתי אותה המון פעמים...באיזה אזורים היא מסתובבת בעיקר?
כי אני בינתיים לא נפגשתי אתה ולפי התיאורים פה, גם גם עדיף שזה לא יקרה...
אם אתם מתכוונים לאישה מבוגרת שצועקת על אנשים באוטובוס, אז קחו עיצה טובה, תשמרו מרחק ממנה. ובטח לא לבקש ממנה להתראיין. היא לא קצת מפחידה. היא הרבה מפחידה.....יש איזה אחת שמסתובבת באוטובוסים בירושלים קצת מפחידה
אבל אולי תשמח להתראיין!
באיזה אזורים היא מסתובבת בעיקר?
כי אני בינתיים לא נפגשתי אתה ולפי התיאורים פה, גם גם עדיף שזה לא יקרה...
היא מסתובבת גם באיזור התחנה בליפתא, ורמות...בנת"צ בבר אילן ראיתי אותה המון פעמים...
מעל ההיא הידועה באוטובוסים?אחותי ברחה מהדירה של צמה כי האישה הזו גרה מעליה. היא לא הומלסית. היא אישה..... וכו'
אין מה לעשות איתהואף אחד לא עשה כלום בנידון? אני עצמי היה לי מקרה דומה במקצת (לא עם אותו אחת). לא אגיד מה היה, אבל מיד התנפלו עליה כמה מהצד שתרגע ומהר.
דירה מתחתה.מעל ההיא הידועה באוטובוסים?
לא תמיד עוזר לשמור מרחק היא רודפת פעם אחת היא רדפה אחרי רבע שעה של קללות..
תאמת אין כ"כ מה לעשות איתה ...מראה שיש לה איכשהו דרך בן משפחה שלה קשרים במשטרה. איכשהו כל תיק שנפתח עליה, נסגר....
הבעיה שלא תמיד הולך להתרחק ממנה...בקיצור,
תתרחקו ממנה ככל האפשר.
וואוו הזיה מי יקנה מהם את הדירה הזאת ....דירה מתחתה.
ממש לא נכוןאני פעם אחת ראיתי שאחת העמידה אותה על המקום ולא פחדה ממנה והיא נכנעה ישבה בשקט...
והיה עוד אחד גברא רבה שכאילו נפגע שהיא קיללה אותו הוא התחיל לאיים ואז ראו כמה היא פוחדת!!
פשוט היא מנצלת את זה שפוחדים ממנה.
גם אשפוז בכפיה לא הלך איתה...תאמת אין כ"כ מה לעשות איתה ...
אשפוז בכפיה אולי רק במקרים של סיכון..
אולי צריך לעשות עצומה ...גם אשפוז בכפיה לא הלך איתה...
ניסו דרך בית משפט להגיע זה
גם את זה כבר ניסו למטב ידיעתיאולי צריך לעשות עצומה ...
באמת כל תושבי ירושלים ישמחו מזה
אחותי ביום שהי רואה אותה היא ממש בחרדות!
היה פעם אחת שהיא ממש רצה אחריה מאז עולה לה סיוטים ...
אולי צריך להתאגד...
התכוונתם לומר חסרת מיטה.בלת"ק אשכול מוזר מאד, לגופו של עניין אני מכיר מלא, לא מכיר אפילו אחת נורמלית שאפשר לשוחח איתה.
אולי אפשר לראיין מישהי מדרות הפורום פה בקביעות רבה בשעות לא שעות הלא היא חייבת להיות חסרת בית
מישהי שעברה אלימות במשפחה?את מזכירה לי את אחד הימים שהלכתי-כן, כן פשוט לחפש הומלסיות ברחוב, הרי שם הן נמצאות לא?!
ואף אחת לא הייתה מוכנה להצטלם.
הבעיה שלי היא פחות שהן לא כ"כ... כי לנתב את השיחה לחיים שלהן, זה לא כ"כ קשה. תנסי פעם...
נכון מאד! וכנראה שזה מה שנעשה, אבל בכל אופן אני מחפשת משהי עם סיפור אילו יותר דרמטי משריפה, לא שזה לא דרמתי, אבל זה מוכר יותר לצערינו...
ובכל אופן אם יש לך רעיון...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: