יש מרצה בשם מירב נווה, שאאל"ט מדברת על הנושא הזה ממקום של נערה בסיכון לשעבר.
היא מדהימה ומרתקת!
היא מדהימה ומרתקת!
לגבי הומלסים, זה נכון מאד, אבל אני מחפשת דוקא הומלסית...לצערי אני נאלץ לחלוק עליך שיש יותר הומלסים מאשר כאלה שנשרף להם הבית.
העניין הוא ששריפה מתפרסמת בעיתון, והומלס לא מתפרסם. כמו כן אלה שנשרף להם הם היו בקשר עם בני אדם, והומלסים לא, לכן מכירים הרבה יותר כאלה, אבל במציאות יש הרבה יותר הומלסים.
כך היא דעתי, אם אתם חולקים בגלל איזושהיא סברה אשמח לשומעה.
חילוניה זה גם טוב? יש איזו אחת שמסתובבת באיזה איזור בביתר. אין אחד שגר שם ולא מכיר אותה. ילדים רצים אחריה כל הזמן (כי ילדים אוהבים להרוס את החיים למי שהחיים שלו הרוסים ממילא) והיא באמת לא הכי מאה. אם תרצה - תפנה אלי בפרטי אתן לך פרטים.לגבי הומלסים, זה נכון מאד, אבל אני מחפשת דוקא הומלסית...
אני לא מעיזה..יש איזה אחת שמסתובבת באוטובוסים בירושלים קצת מפחידה
אבל אולי תשמח להתראיין!
חחחחאני לא מעיזה..
רק תהילים?הא יש אחת בגאולה שמחלקת תהילים ....יושבת שם כל היום לא יודע אם היא הומלסית ממש...
לא יודע אני בתור ילד זה מה שהיא הייתה מביאה לי...רק תהילים?
נראה לי שהיא לא הומלסיתלא יודע אני בתור ילד זה מה שהיא הייתה מביאה לי...
תאמת אף פעם לא שמעתי אותה..
רק אני יודע שכל זוג שעובר לידה היא אומרת מזל טוב.... מכמה שמעתי!
לא ברור כוונתה האם על העבר או על העתיד...
אני יפתיע אותכם:רק תהילים?
היא מחלקת. הכל...
אולי היא תסכים. אני לא יודעת אם בנות יסכימו לשמוע אותה
יש איזה אחת שמסתובבת באוטובוסים בירושלים קצת מפחידה
אבל אולי תשמח להתראיין!
אל תעיזיאני לא מעיזה..
ואף אחד לא עשה כלום בנידון? אני עצמי היה לי מקרה דומה במקצת (לא עם אותו אחת). לא אגיד מה היה, אבל מיד התנפלו עליה כמה מהצד שתרגע ומהר.אל תעיזי
יואו איך נבהלתי ממנה בפעם הראשונה שלי בירושלים
היא הסתכלה לי בעינים חזק ולא הבנתי מה היא רוצה ממני ואז היא החזיקה שקית ביד קרוב לפנים שלה כאילו הסתירה משהו עם היד בפנים- והיא באה להוציא משם משהו והיא התקרבה אלי
הייתי בטוחה שהיא רוצה להרוג אותי
ואיך שהיא התקרבה אלי אני עמדתי בתחנה בבר אילן וקפצתי לכביש בצעקה כי היא שלפה את היד שלה מהשקית בלי כלום והיא צעקה לי ווואאאהההההה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: