מזמן לא נתקלתי בה היא עדיין מסתובבת?הבעיה שלא תמיד הולך להתרחק ממנה...
היא ידועה גם בתור "המפחידה של רמות"... כך בכל אופן אני שמעתי הרבה שמכנים אותה
( והיא לא נקראת חרדית, שונאת חרדים לא?)
מזמן לא נתקלתי בה היא עדיין מסתובבת?הבעיה שלא תמיד הולך להתרחק ממנה...
היא ידועה גם בתור "המפחידה של רמות"... כך בכל אופן אני שמעתי הרבה שמכנים אותה
לא חרדית, לא סימפטית, ושום דבר טוב לא יכול לצאת משיחה איתה, וככה כל חסרות הבית שבירושלים עיה"ק.מזמן לא נתקלתי בה היא עדיין מסתובבת?
( והיא לא נקראת חרדית, שונאת חרדים לא?)
לצערנו ירושלים מלאה בטיפוסים מטיפוסים שונים...לא חרדית, לא סימפטית, ושום דבר טוב לא יכול לצאת משיחה איתה, וככה כל חסרות הבית שבירושלים עיה"ק.
לצערי ובלי קשר לאשכול הזהמישהי שעברה אלימות במשפחה?
כי זה נושא שממש לא מתאים לתוכנית שיעלה בפני בנות סמינר.לצערי ובלי קשר לאשכול הזה
נושאים כאלה לא עולים בציבור החרדי
קל וחומר לא על במה מכובדת של תכנית...
לצערי בכללי (גם אצל מבוגרים) משתיקים נושאים כאלהכי זה נושא שממש לא מתאים לתוכנית שיעלה בפני בנות סמינר.
במחילה, אילו דיבורים (מילים) של מי שלא מביןאין מקום לצער, מוטב שכך, משום שכל נושא מדובר יוצר נרמול ונכנס לתודעה מהדלת האחורית וגובה נפשות שנכנסות לסטטיסטיקה העולה ותופחת עקב הנרמול.
מה רע שיגלוש לאזניים האלו?זה מהנושאים שיקח זמן עד שבציבור החרדי ידברו עליו בצורה פתוחה יותר.
קשה מאד לדון על כזה נושא ושיישאר רק בקרב המבוגרים ולא יגלוש לאוזניים בלתי רצויות...
במחילה, אילו דיבורים (מילים) של מי שלא מבין
מה עם אלו שסובלים/ות ויש הרבה בגלל שזה נושא מושתק?
מה שבטוח זה, שנושאים כאלה אני לא מחפשת לעלות על במות...זה מהנושאים שיקח זמן עד שבציבור החרדי ידברו עליו בצורה פתוחה יותר.
קשה מאד לדון על כזה נושא ושיישאר רק בקרב המבוגרים ולא יגלוש לאוזניים בלתי רצויות...
לפי השמועות העיפו אותה מזמן משע"צ, כל בוקר היא מגיעה עם אמבולנס (כן כן) לבית חולים, שורצת שם כל היוםהיא מסתובבת גם בשע"צ. נתקלתי בה גם וגם. אם אנחנו מדברים על אותה אחת
אבל היא לא ממש שפויה
מפברקת מחלות כל הזמן כד שיהיה לה סיבה להיות בבתי חולים
עד כמה שאני נתקלתי בה, היא אף פעם לא נהגה באלימות ממש.. אבל היא מקללת וצורחת וזה ממש מפחיד ולא נעים...@ה. בקר מן הסתם אני יודעת על מי את מדברת... חוויתי ממנה גם חוויה איומה.
הייתי באוטובוס ניגשתי לנהג הוא פתח לי את הדלת לשניה. היא ניסתה לרדוף אחרי ולרדת למזלי הוא קלט את הסיטואציה וסגר מהר את הדלתות ונסע איתה... לא מדמיינת מה יכול היה לקרות לי - היה בוקר שקט ורחובות ריקים.
תכלס - היא מזיקה בפועל? עלולה לנהוג באלימות?
מעניין וחשוב לדעת - אם עומדים בלי לזוז ובלי להתיחס אליה -אם היא תמשיך או תנסה לתקוף ממשעד כמה שאני נתקלתי בה, היא אף פעם לא נהגה באלימות ממש.. אבל היא מקללת וצורחת וזה ממש מפחיד ולא נעים...
והאם היא נטפלת לאנשים שנועצים בה עיניים או בלי קשר לכלום.מעניין וחשוב לדעת - אם עומדים בלי לזוז ובלי להתיחס אליה -אם היא תמשיך או תנסה לתקוף ממש
יש בדיחה שאלוקים פיזר עם מלחיה טיפוסים בכל העולם...לצערנו ירושלים מלאה בטיפוסים מטיפוסים שונים...
אולי שועלים הילכו בה נאמר גם על אנשים מסוימים? (אני מפחדת לומר כזה לשון על יהודים, אבל יש בירושלים כל מיני שאינם...)
מעניין וחשוב לדעת - אם עומדים בלי לזוז ובלי להתיחס אליה -אם היא תמשיך או תנסה לתקוף ממש
ממשיכה לצרוח גם אם לא מתייחסים, ונטפלת בלי קשר לכלום... (וזה הכי מפחיד, מנסיון... בן אדם יושב להנאתו, ופתאום צרחה נוראית ישר באוזן)והאם היא נטפלת לאנשים שנועצים בה עיניים או בלי קשר לכלום.
כלום היא יום אחד רדפה אחרי שלא הסתכלתי עליה בכלל ..והאם היא נטפלת לאנשים שנועצים בה עיניים או בלי קשר לכלום.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: