מה צריך לעשות כדי לקבל את זה?וגם מכירה זוג שקיבל מעמידר דירה בתשלום של רק 200 ש"ח לחודש שמשלמים מקצבת הנכות...
נראה לי שיש פה הרבה אנשים שישמחו לשמוע.
מה צריך לעשות כדי לקבל את זה?וגם מכירה זוג שקיבל מעמידר דירה בתשלום של רק 200 ש"ח לחודש שמשלמים מקצבת הנכות...
בכול מקרה יש קצבת נכות רצינית לבעלי נכות נפשית ואפשר לשלם ממנה שכירותלא כל אחד עומד בקיטריונים ...
הזוג שאני מכירה זה נכות נפשית ל"עמה צריך לעשות כדי לקבל את זה?
נראה לי שיש פה הרבה אנשים שישמחו לשמוע.
אז שכנראה את לא מבינה במי מדובראז זהו
זה הכל
ונראה לי שכל מי שקרא את האשכל הזה הבין את המסר
אין צורך להמשעך ולדוש ושכל אחד יספר את סיפורו
מי שהיה צריך להבן בטוח הבי את המסר...
יכול להיות שלדוש בה לא כ"כ ראוי...אף אחד לא מגן
אבל להפוך אותה לנושא שיחה בפורום ציבורי-
לא חושבת שמתאים ומכבד
ובהחלט גובל בלשון הרע
אולי כדי לך לחשוב על משהו אחר שיחזק את הבנות?לצורך תוכנית שתחזק בעז"ה בנות סמינר רבות- אני מחפשת הומלסית (בהווה או בעבר) או משהי שיש לה נגיעה למצב שכזה (עבודה, קרובת משפחה, משפחת מארחים...)שתהיה מוכנה להתראיין (משהו קצר...) ולחזק מאות בנות!!!
וכן אני זקוקה למשהי שחוותה טראומה בנושא בנושא הבית לאותה מטרה.
תזכו למצוות!!
מס' טלפון ליצירת קשר- 0534112052
אולי ההומלסית תהווה סוג של משל בתוכניתאולי כדי לך לחשוב על משהו אחר שיחזק את הבנות?
חוץ מזה שאם היא הומלסית אז סביר להניח שהיא עדיין הומלסית ושום חיזוק לא יצא מי זה.
אולי כדי שתפרטי איזה סגנון תוכנית את מחפשת והקהל הרחב פה יוכל לעזור לך עם רעיונות.......
אם זה משל וכאלה דברים הכי טוב לך לקחת שחקנית.....אולי ההומלסית תהווה סוג של משל בתוכנית
הקושי כשחסר בית
לפעמים האותנטיות מדברת הכי טובאם זה משל וכאלה דברים הכי טוב לך לקחת שחקנית.....
למרות שזה לא אותנטי אבל נראה לי שאם האמיתיות זה לא ממש יעבוד לך....
המסר זה לתאר שכינה בגלות? לאבא אין בית? וכו...?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: