הגשתי 12-2 תואם לשתי האופציותתודה על ההסבר
הצלחת להגיש מספטמבר או מנובמבר?
הגשתי 12-2 תואם לשתי האופציותתודה על ההסבר
הצלחת להגיש מספטמבר או מנובמבר?
לא נכון, אני מילאתי על טפסים עדכנייםשמתם לב שאין עדיין טפסים מעודכנים (אישור הורה לומד וכו') לשנת תשפ"א?
תוכלי לשלוח לי קישור?לא נכון, אני מילאתי על טפסים עדכניים
תודהתנסי פה
מבחני תמיכה להשתתפות המדינה בעלות שכר לימוד במעון או במשפחתון לשנת הלימודים תשפ"א
באתר תוכלו למצוא מידע ממשלתי ולבצע פעולות מול הממשלה באמצעות האינטרנט.www.gov.il
מותר להוציא לחל"ת במצב כזה?מה עושים כאשר אחת שחזרה באמצע חודש- 1/20 לעבודה לאחר חל"ד
ויצא לחל"ת ב- 15/03
וחזרה ב- 01/06 לעבוד
איזה תלושים היא מגישה ?
את רוצה לדעת איך נרשמים?אשמח ממי שיכולה לעזור לי, זו פעם ראשונה שאני רושמת למשפחתון ואין לי זמן לקרוא את כל החוברת של ההנחיות במילוי הבקשה לדרגת זכאות.
ניסיתי את הסימולטור לבדיקת דרגת הזכאות אך עדיין לא קיים לגבי תשפ"א. מי יודע מתי תהיה אפשרות לבדוק?
איך נרשמים, ומה צריך בשביל הרישום?
מה עושים כאשר אחת שחזרה באמצע חודש- 1/20 לעבודה לאחר חל"ד
ויצא לחל"ת ב- 15/03
וחזרה ב- 01/06 לעבוד
איזה תלושים היא מגישה ?
לא יודעת אם ענו לךאם עובדת ולומדת (פחות מ24 שעות) שווה לה להצהיר גם על הלימודים??
לימודי הוראה מוכרים?
השתלמויות?
נרשמתי והתקבלתי.את רוצה לדעת איך נרשמים?
כמה תשלמי?
איזה מסמכים להגיש?
לא ברור
הרישום פשוט הסתיים מזמן
סימולטור תשפ"אנרשמתי והתקבלתי.
רשמתי שאני צריכה עזרה בלהגיש את הבקשה להנחה ולדרגה
לכאורה באבטלה שההכנסות הם יותר נמוכות, הדרגה יכולה להיות יותר טובה, אבל צריך לשים לב שמי מגיש לפי אבטלה, הזכאות לסבסוד מסתיימת כשימי האבטלה נגמרים, כך שאם לפי התלושים ההכנסה לנפש לא משתנה בצורה משמעותית, עדיף להגיש לפי התלושים.אם אני זכאית לאבטלה מהחודש הבא
וגם יש לי תלושים מהחודשים שאפשר להגיש
מה עדיף?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: