לא צריך. הם לוקחים את הנתונים ישירות ממרשם האוכלוסין.לא שלא צריך תעודת זהות, רק שלא חייבים לשלוח אותו מיד בפתיחת הבקשה.
כך אני הבנתי
רק במקרים מיוחדים הם יבקשו ממי שצריך באופן פרטני.
לא צריך. הם לוקחים את הנתונים ישירות ממרשם האוכלוסין.לא שלא צריך תעודת זהות, רק שלא חייבים לשלוח אותו מיד בפתיחת הבקשה.
כך אני הבנתי
בעיקרון , אחרי שהם קובעים דרגה אין להם דרך וגם לא משאבים לבדוק אם משהו השתנה.ועוד שאלה קטנה... אם אני יחזור לעבוד בטרם הסתיימו ימי האבטלה, ולאחר שיאשרו לי את הדרגה,
הזכאות שלי תתבטל? כלומר, אצטרך להגיש בקשה שוב לפי התלושים? או שאין להם דרך לבדוק זאת...
הייתי בחלת. בתכלס לא קבלתי חלת. ועבדתי חודשים יצויים. נראה לך שאוכל להביא 6 7 8נכון,מנסיון, ומשאלה במוקד אפשר גם אחרי
בתנאי שזה יהיה 3 רצופים
לא,תמלאי שאת עובדת ואל תצרפי בינתיים תלושיםלמשהו יש מושג? אני כרגע בחל"ת מקבלת אבטלה , אמורה לחזור לעבודה בעוד שבועיים כנראה. מה מצהירים? לפי המצב הנוכחי?
בוודאיהייתי בחלת. בתכלס לא קבלתי חלת. ועבדתי חודשים יצויים. נראה לך שאוכל להביא 6 7 8
מחיר המעון עולה כל שנה כי הוא צמוד מדד.מישהו יודע אם הכנסה לנפש מחושבת מהברוטו או מהנטו?
והאם מחירי המעונות יהיו כמו בשנה זו? (יקרים משנים קודמות)
אולי כדאי כבר בשלב זה לעורר את חברי הכנסת לטפל במחירים?
למה? לא עדיף אבטלה ?לא,תמלאי שאת עובדת ואל תצרפי בינתיים תלושים
מביטוח לאומי באתר האישיאם אני באבטלה הסטטוס שלי הוא דורשת עבודה? ומאיפה משיגים את האישור על כך?
@שרינה@ סליחה שאני חופרת.בוודאי
הדעה הרווחת טוענת שהם מחשבים את זה כ50 ש"ח .הכנסה של מלגת כולל. נחשב בדרגה כהכנסה? כי באישור כולל לא רשום כמה מקבל...
לכאורה השנה הם נתנו מספטמברספטמבר 19 או נובמבר 19?
הם סותרים את עצמם
כשמסיימים לשלוח את הטופס הראשון הוא שואל האם יש עוד ילד ואז הפרטים כבר נמצאים וגם הטפסים וצריכים למלא רק את פרטי הילד הנוסף.לכל ילד ממלאים טופס בנפרד? או אפשר ל2 ביחד
תודה על ההסברלכאורה השנה הם נתנו מספטמבר
בד"כ זה מ-11 עד 4 של השנה אח"כ, השנה בגלל הקורונה ושהרבה אנשים בחל"ת הפ אפשרו להגיש לפי הנתונים לפני שהתחיל הבלגן.
לי זה לא טוב כי התלושים שלי אח"כ יותר מוצלחים לדרגה אבל הם כן מבקשים מ-9 ועד 2.
ברוך השם הצלחתי להגיש את הטופס
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: