שאלה,
אם בחודשים 9/19-4/20 היתה לי משרה קטנה יותר
ומהחודש גדלה לי המשרה של השעות באופן קבוע
איך אני מעדכנת את זה?
אם זה בשל לידת ילד מן הסתם..אז נדרש תלוש לאחר החזרה מחלדמשהי יודעת אם מתעדכן מספר נפשות במשפחה גם דורשים שוב תלושי שכר?
אם זה לשנת תשפא תשלחי רק אותםשאלה,
אם בחודשים 9/19-4/20 היתה לי משרה קטנה יותר
ומהחודש גדלה לי המשרה של השעות באופן קבוע
איך אני מעדכנת את זה?
דורשים תלוש לחודש מלא מאחרי חופשת הלידה.משהי יודעת אם מתעדכן מספר נפשות במשפחה גם דורשים שוב תלושי שכר?
אם ילדת את צריכה להביא גם אחד אחרי הלידהאם אני מביאה תלושים של ינואר עד מרץ והינוקא נולד אחר כך והוא נכנס למעון עכשיו-תשפ"א
הם מחשבים את ההכנסה לנפש לחלק למי שהיה חי באותו זמן או כולל התינוק הנוכחי??
@שרינה
אשמח לכל מידע!
יש לך טלפון?אם ילדת את צריכה להביא גם אחד אחרי הלידה
הכי טוב לשאול במוקד
אתמול דיברתי עם התמ"ת - אמרו שהשנה יכולים להביא 3 תלושים רצופים עד נובמבר 2020יש אפשרות להגיש תלושים החל מחודש יוני 20? הייתי בחל"ת ממרץ עד מאי והתלושים לפני לא מספיק שעות...
מישהו יודע?
ואם אני עדיין בחל"ד?אם זה בשל לידת ילד מן הסתם..אז נדרש תלוש לאחר החזרה מחלד
כל עוד שאת בחופשת לידה הם לא ידרשו ממך עוד תלושיםיש לך טלפון?
איך אני אביא אחרי הלידה אם אני אקבל רק תלוש על ספטמבר בראשון לאוקטובר?
כמו"כ מה בקשר לחישוב של לפני הלידה?
את יודעת אולי?
תודה רבה1
תראי מה כתבתי לצחור עכשיוואם אני עדיין בחל"ד?
הדרגה לא תתעדכן לי עד שאחזור מהחל"ד והביא תלוש נוסף?
לפי הידוע לי עד 2,100 ש"ח לנפש כדי לקבל את הדרגה הנמוכה ביותראיך הדרגה לפי מבחן הכנסה? כלומר סכום לנפש. חוץ מהשעות.
זה הולך קודם כל לפיה מבחן ההכנסה ואז לפי השעות.איך הדרגה לפי מבחן הכנסה? כלומר סכום לנפש. חוץ מהשעות.
תלוי מה תזרים המזומנים של המפעיל, ואם זאת משפחתונית שזה המשכורת שלה? היא אמורה לחכות למשכורת שלה כמה חודשים? אין שום סיבה שההורים של הילדים ישלמו פחות, והיא תפסיד במקומם.לא לוקחים מלא אלא דרגה זמנית, משהו באיזור ה1,000 ש"ח ובמשך השנה מתקזזים.
זה לא משהו רק השנה, זה כל שנה כך.אתמול דיברתי עם התמ"ת - אמרו שהשנה יכולים להביא 3 תלושים רצופים עד נובמבר 2020
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: