ועוד שאלה קטנה... אם אני יחזור לעבוד בטרם הסתיימו ימי האבטלה, ולאחר שיאשרו לי את הדרגה,
הזכאות שלי תתבטל? כלומר, אצטרך להגיש בקשה שוב לפי התלושים? או שאין להם דרך לבדוק זאת...
ועוד שאלה קטנה... אם אני יחזור לעבוד בטרם הסתיימו ימי האבטלה, ולאחר שיאשרו לי את הדרגה,
לא יודע אם יש להם דרך, אבל אם כן...ועוד שאלה קטנה... אם אני יחזור לעבוד בטרם הסתיימו ימי האבטלה, ולאחר שיאשרו לי את הדרגה,
הזכאות שלי תתבטל? כלומר, אצטרך להגיש בקשה שוב לפי התלושים? או שאין להם דרך לבדוק זאת...
תשלחי להם תלושים לפני אפרילאם באפריל למשל הייתי בחל"ת
איך הם מחשבים את זה?
ומה תעשי ביולי אוגוסט, בכל מקרה תהיי חייבת להצהיר אח"כ על עבודהועוד שאלה קטנה... אם אני יחזור לעבוד בטרם הסתיימו ימי האבטלה, ולאחר שיאשרו לי את הדרגה,
תשלחי להם תלושים לפני אפריל
את יכולה מחודש נובמבר
אם התחלתם עבודה חדשהאין אפשרות להביא תלושים מה3 חודשים אחרונים??
מה שיהיה יותר פשוט ורוחיאם בעלי התחיל לעבוד לפני 3 חודשים ולפני זה היה בכולל - על מה להצהיר- שכיר או אברך?
אם את אחרי חפ"ל אז בכל מקרה את צריכה לשלוח תלושים של אחריאפשר גם אחרי אפריל? כי חזרתי מחל"ת למשל את יוני, יולי, אוגוסט?
סליחה, לא שמתי לב חשבתי שכתבת חופשת לידה.אם את אחרי חפ"ל אז בכל מקרה את צריכה לשלוח תלושים של אחרי
פה יש את כל הטפסים של תשפ"אבינתיים כל הטפסים לא מעודכנים לשנת תשפא,
נפתח גם בנטפריניתן לקבל מדריך מאד ברור על מה שצריך להגיש לקבלת דרגה (פרטי, לא דרך משרד העבודה)
קיבלתי ונראה לי ממש מקצועי ומסודר
בקישור -
https://lp.vp4.me/m3xo
לא נפתחנפתח גם בנטפרי
ביקשתי שיפתחו ופתחולא נפתח
אולי תנסי לבקש שישלחו לך את המדריך כקובץ מצורףמישהו יכול לעלות לטובת החסומים???
נפתחביקשתי שיפתחו ופתחו
לא שלא צריך תעודת זהות, רק שלא חייבים לשלוח אותו מיד בפתיחת הבקשה.החידוש השנה שלא צריך אישור קבלה (הבנתי שכך זה הולך להישאר), וכן שלא צריך צילום תעודת זהות
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: