תודה. מחמם את הלבפרק עוצמתי ומיוחד!
מיוחד בניית התהליך של ההבנות והגדילה וכל מיני ניואנסים קטנים שהביאו לזה
תודה על תשומת הלב. ככה זה כשכותבים בשעות כאלו...בקטנה יש כמה שגיאות איות.
אבל זה כמובן לא תירוץ. אתקן אצלי.
תודה. מחמם את הלבפרק עוצמתי ומיוחד!
מיוחד בניית התהליך של ההבנות והגדילה וכל מיני ניואנסים קטנים שהביאו לזה
תודה על תשומת הלב. ככה זה כשכותבים בשעות כאלו...בקטנה יש כמה שגיאות איות.
וואוו תודה!!!אין מילים.
מפרק לפרק התובנות מעמיקות, חודרות ומטלטלות יותר.
זה סיפור שהייתי רוצה לראות כספר חובה בכל בית.
אופס תודהפרק יפיפה
רק שימי לב
מקסים
אלוהבדיחות הבלתי נדלה של אלי
תודה רבה.מדהים לקחת סצנה כל כך ורודה, לערבב אותה עם סצנה כל כך שחורה, לצבוע את שתיהן בכל כך הרבה גוונים.
אלו
ונראה שחוץ מטעויות קליד פה ושם, אין שום דבר לומר על הסיפור הזה. הוא טוב בצורה יוצאת דופן. בכל פרק יש התקדמות משמעותית, קצב קבוע אבל מסעיר, וכתיבה מעולה.
המשפט הזה הצחיק אותי. רק אני מדמיינת את כל אותן מטופלות שבטוחות שרק צעקות כמו שלהן הקליניקה לא שמעה מעולם?הקירות בקליניקה של נעמה בטח רגילים לכל סוגי הטונים והצעקות. לא לאלו שלי.
עיניה מורות על שעון הקיר המעוצב
אבל בסופו של דבר, אלו החיים, וככה זה עובד בהם.מקבלת את השטרות.
התכונתי שאפי עצמה מעולם לא צעקה כך. קצת הסתבכתי בניסוח...המשפט הזה הצחיק אותי. רק אני מדמיינת את כל אותן מטופלות שבטוחות שרק צעקות כמו שלהן הקליניקה לא שמעה מעולם?
מה הפריע? מעניין וחשוב לי.טיפה הפריע לי הדגש על העובדה שנעמה היא בסך הכל איש מקצוע, שזו העבודה שלו.
אני חושבת שזה מנפץ איזה אשליה שמצפים בחדר ומחדר טיפול אבל מצד שני טוב להתאזן ולחיות במציאותמה הפריע? מעניין וחשוב לי.
בעולם הנפש, או ליתר דיוק - בקליניקות שלו, יש שני סוגי מטפלים. סוג אחד, שמגיע ממקום של רצון לעזור לזולת, לכאוב איתו ולהקל עליו. סוג שני שמגיע כדי לעבוד, להרוויח כסף, ומסיבות שונות הם בחרו לעשות זאת בקליניקת טיפול.מה הפריע? מעניין וחשוב לי.
עדיין, בתוך עולם המטפלים שעובדים בתחום ובסופו של דבר קונים לחם וחלב משעות של הקשבה - יש סקאלה רחבה מאוד של התייחסות/התעלמות מכך.אני חושבת שזה מנפץ איזה אשליה שמצפים בחדר ומחדר טיפול אבל מצד שני טוב להתאזן ולחיות במציאות
אני חושבת שזה מנפץ איזה אשליה שמצפים בחדר ומחדר טיפול אבל מצד שני טוב להתאזן ולחיות במציאות
קראתי כל מילה.בעולם הנפש, או ליתר דיוק - בקליניקות שלו, יש שני סוגי מטפלים. סוג אחד, שמגיע ממקום של רצון לעזור לזולת, לכאוב איתו ולהקל עליו. סוג שני שמגיע כדי לעבוד, להרוויח כסף, ומסיבות שונות הם בחרו לעשות זאת בקליניקת טיפול.
לרוב, האדם הממוצע מצפה לפגוש בקליניקה את הסוג הראשון, ולקבל טיפול מלא והזדהות רגשית מלאה, ללא קשר לכך שהוא משלם על הטיפול. כמו שכבר הספיקו לומר כאן:
עדיין, בתוך עולם המטפלים שעובדים בתחום ובסופו של דבר קונים לחם וחלב משעות של הקשבה - יש סקאלה רחבה מאוד של התייחסות/התעלמות מכך.
בפרקים הקודמים נעמה תוארה רק בחלק הרגשי והרצון לעזור (למיטב זכרוני), ולכן הפרק הזה הקפיץ אותי.
נדמה לי שלקוראים מסויימים, התיאור הזה עלול להרגיש כאילו היא לא לגמרי עם אפי, ונמצאת שם רק כדי לקבל כסף על הקשבה ומילים טובות.
שיהיה ברור - אני מאוד בעד האזכור הזה, הוא משמעותי ומועיל לניפוץ סטיגמות כאלו ואחרות.
תודה!!@shevi123
אני חושבת שאם הייתי צריכה לקרוא שם לסיפור הזה,
הייתי קוראת לו איזון.
הוא כל כך טבעי ואמתי וחי ונוגע,
והמטפלת מקסימה אבל לא מלאכית,
והגיבורה חזקה ולא מדי,
וארי רגיש- אבל גם הוא איכשהו יתאזן, כלומר מקווה...
וזה פשוט אדיר לדעת לעבוד עם חומרים כ"כ רגישים בלי לחספס אותם להפוך אותם לנוזליים עד דחיה..
מקסים!!
תודה על מילה!ב"ה
מה שאהבתי מאוד מאוד בסיפור הזה,
זה היופי, הרגישות והכבוד שבו מוצגות ההתמודדויות הנפשיות.
זה היה יכול להיות סיפור צהוב, מציצני, סקרני ורכילותי
(עד שסוף סוף כותבים דבר כזה בציבור שלנו..)
וזה כל-כך, כל-כך הפוך!
מרגישים כל פרק את הכבוד העצום לדמויות ולתהליך שהם עוברות,
את המחשבה העמוקה מאחורי כל פרק,
את ההצגה האמיתית והכנה של המציאות,
ולא רק סיפוק סקרנות שטחית ורדודה מה קורה שם בעולם העלום הזה של מתמודדי הנפש, שרק מחכה לתיאורים נוטפי דם או דמעות.
תודה שבי על הסיפור הזה.
(בנוגע לפרק האחרון, הייתי משמיטה אולי את השטרות ומשאירה את המבט בשעון. את השטרות שומרת לפרק אחר.
כשזה הגיע גם וגם באותו פרק, זה לדעתי היה קצת מידי הרבה, והציג את המטפלת כתאבת בצע.. כאשר עד עכשיו לא היה אזכורים בכלל על סטינג טיפולי והשלכותיו).
מחכה להמשך!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: