כבר שנה שנתיים---זה משהו חדש?
יכול להיות שזה כרוני ואין הרבה מה לעשותכבר שנה שנתיים---
בלת"ק. היה פעם אצל רופא ריאות?מכירים את זזה שמישהו משתעל שיעול קצר ואחרי דקה עוד אחד ועוד---
אחד מבני משפחתי משתעל ללא הפסקה!!
מכירים את התופעה?
מעצבן לדבר איתו וקשה להתרכז
אשמח לעצות
אני מקווה שזה לא אנימכירים את זזה שמישהו משתעל שיעול קצר ואחרי דקה עוד אחד ועוד---
מכירים את התופעה?
אשמח לעצות
ניסת לטפל?אני מקווה שזה לא אני
וברצינות
שנים שאני סובל מזה
מנסה למזער נזקים ולבלוע שיעולים
לא תמיד זה אפשרי
אבל לנסות להבין אותו
לא מתאים אל תדברו איתו
מי שחושב שמישהו שסובל מזה לא ינסה לטפל בזהניסת לטפל?
מניסיון,מניסיון שלי מקרובת משפחה שהיה לה כזה סיפור והיא הלכה לרופא מומחה והוא אמר לה שלפעמים עד כמה שזה נשמע מוזר זה עניין של חומציות בקיבה שגורמות לסוג של צרבת שלפעמים גורמת להשתעלויות והוא הביא לה מרשם לכדורים שמונעים צרבת, וזה פשוט עבד מטורף, נעלמו השיעולים כלא היו
אע"פ שלדעתי יש הרבה מקרים שזה יותר עניין רגשי והראיה שזה לרוב מתגבר בזמני לחץ ועומס
אני פשוט גם סובל מזה...מי שחושב שמישהו שסובל מזה לא ינסה לטפל בזה
זה פשוט מצחיק
מאז שכתבתי את ההודעה הזו לא עוזב אותי שיעולשיעול יבש גירוי או סתם התרגל או איזה משהו שיעבור
אם זה שיעול רטוב חייב לפנות לרופא, תמליץ לו
מכיר את זה מניסיון של שנים בתקופות מסוימות..מכירים את זזה שמישהו משתעל שיעול קצר ואחרי דקה עוד אחד ועוד---
מכירים את התופעה?
אשמח לעצות
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: