אינדיזיין לא לוקחת את תג,אז הסכמנו שאינדיזיין לוקחת את תג בזחילה?
כי מי שיודע לעבוד על שניהם, לא יוותר על תג לטובת אינדיזיין.
אני לא מכיר אחד ששולט בתג ומעדיף את אינדיזיין.
אינדיזיין לא לוקחת את תג,אז הסכמנו שאינדיזיין לוקחת את תג בזחילה?
אני עבדתי שנה וחצי על תג...אינדיזיין לא לוקחת את תג,
כי מי שיודע לעבוד על שניהם, לא יוותר על תג לטובת אינדיזיין.
אני לא מכיר אחד ששולט בתג ומעדיף את אינדיזיין.
בשביל כל שינוי בטקסט אתה מפעיל את סקריפט חלון שוב?אני עבדתי שנה וחצי על תג...
אז ככה, אחרי שמעמדים היו בטוחים שהמצאת המאה זה סקריפט שנותן לך נגישות בתוך החלוקה לעמודים - פה הרמתי ידיים. לעשות סידור באינדיזיין קל פי מאה מאשר בתג, ואני עומד מאחורי המילים שלי, אחרי שעשיתי לא מעט סידורים או ברכונים וכד' באינדי'.
אחרי שהסקריפט 'יישור אנכי מלא' של אריאל יצא לשוק, והפונטים של איתמר תומכים בטעמים ואינם יקרים כבעבר, העבודה זורמת ונעימה.
קדימה, ועכשיו הכו אותי!
מספיק עם הקונספירציה הזו.בשביל כל שינוי בטקסט אתה מפעיל את סקריפט חלון שוב?
אה רגע, ובשביל כל שינוי זעיר בסגנון אתה פותח אקסל שוב?בשביל כל שינוי בטקסט אתה מפעיל את סקריפט חלון שוב?
חונק עד דמעות....תרשה לי לעקוץ
אה רגע, ובשביל כל שינוי זעיר בסגנון אתה פותח אקסל שוב?
ומה עשית עד היום? הבאת דף! ועט!
ימחל לי כבודו, אבל הבלים גמורים דיבר. יש מעצב כריכות מפורסם מאוד (לא אנקוב בשמו בפומבי), שלא עוב יותר מיומיים-שלושה על כריכה והמסתעף. ידיו מלאות עבודה ב"ה, והוא לא מצליח לקבל כל לקוח שפונה אליו ונאלץ להשיב פני חלקם - ריקם. הוא לוקח בסביבות 4000 ש"ח לפרויקט, ועושה לפחות 8-10 פרויקטים בחודש. כמה זה יוצא בסוף החודש?המובילים בתחום עובדים כמעט חודש על כריכה, ולוקחים 5000 אלף, לא תמצא מי שמרוויח מכריכות 10 20 אלף בחודש.
עומדים פה מעמדים וכותבים כמעט במפורש שהם מרוויחים הרבה יותר מ-7000 נטו, ויש להם חיים מאושרים. אתה מתווכח איתם על מצב חשבון הבנק שלהם? זה עלול להיות פלילי...אני חמש שנים מעמד ומכיר רק מעמד אחד שהוא 17 שנים בתחום ויש לו הרבה עבודה ברב טקסט, אז יכול להיות שהוא נושק ל-20 אלף, אבל אין לו חיים. אז מבחינתי זה לא שווה כלום, ובפרט שהוא לא נהנה מהעבודה.
שטויות במיץ עגבניות. על מר י"ל ושכמותו אמר החכם מעל האדם "נשיאים ורוח, וגשם אין".כנס לכאן ותראה לאיזה סכומים אנשים מגיעים וחלקם לא טוחנים שעות, וגם עושים את השליחות שלהם בעולם.
כמובן. ואז מגיעים לכה"פ כדי פי שניים מהסכום שהרב @שלימות מדבר עליו, ואף יותר מכך.אפשרי בהחלט לעבוד כ7 שעות ביום ולעשות כל שבוע ספר של 700 עמודים
מדויק!אבל נראה לי שחוסר ההצלחה שאתם מרגישים היא לא בגלל התחום, אלא בגלל שאתם לא מתחברים אליו. אי אפשר לעבוד ולהצליח במשהו שעושים בדיעבד.
אני מוכן להתחרות איתך צח היקרלעשות סידור באינדיזיין קל פי מאה מאשר בתג, ואני עומד מאחורי המילים שלי
שאלה לא קשורה לדיון, סידור המשלב אנגלית ולשה"ק, גם? [קיבלתי עבודה כזו, לא חלמתי על שימוש בתג].אני מוכן להתחרות איתך צח היקר
מבטיח לך בהתערבות ועל איזה סכום שתרצה, שאני מעמד סידור ברבע זמן מימך בתוכנת תג.
עבודת עימוד ספר שונה מסידור, איך אפשר לחסוך כשיש כ"כ הרבה פרמטרים?ברגע שעשית כמה עבודות בתג, לא צריך 70 סגנונות.
מי מרים את הכפפה?...אני מוכן להתחרות איתך צח היקר
מבטיח לך בהתערבות ועל איזה סכום שתרצה, שאני מעמד סידור ברבע זמן מימך בתוכנת תג.
זה לא נכון.אה - ואסור להשתמש על קבצים קיימים. צריך לבנות מאפס
שקר וכזב אין אדם כזה מכיר את המובילים בתחום, נקודה.ימחל לי כבודו, אבל הבלים גמורים דיבר. יש מעצב כריכות מפורסם מאוד (לא אנקוב בשמו בפומבי), שלא עוב יותר מיומיים-שלושה על כריכה והמסתעף. ידיו מלאות עבודה ב"ה, והוא לא מצליח לקבל כל לקוח שפונה אליו ונאלץ להשיב פני חלקם - ריקם. הוא לוקח בסביבות 4000 ש"ח לפרויקט, ועושה לפחות 8-10 פרויקטים בחודש. כמה זה יוצא בסוף החודש?
אה, ולפני 12 בצהריים א"א לדבר איתו, כי יש לו חברותות וסדרי לימוד. וגם אחרי 6 בערב א"א, כי הוא צריך להיות בבית...
אף אחד לא עומד ומעיד על עצמו דברים כאלה, ואתה לא יכול לגזור בניין אב מאיזה מעמד או שתיים, העובדות מדברות בעד עצמם, ורוב המעמדים בשוק כמעל 90 אחוז לא מרוויחים מעל 7 אלף, ואין פה שום ויכוח.עומדים פה מעמדים וכותבים כמעט במפורש שהם מרוויחים הרבה יותר מ-7000 נטו, ויש להם חיים מאושרים. אתה מתווכח איתם על מצב חשבון הבנק שלהם? זה עלול להיות פלילי...
לשון הרעשטויות במיץ עגבניות. על מר י"ל ושכמותו אמר החכם מעל האדם "נשיאים ורוח, וגשם אין".
והסידור יראה בהתאם...מבטיח לך בהתערבות ועל איזה סכום שתרצה, שאני מעמד סידור ברבע זמן מימך בתוכנת תג.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: