מה זה?דיאטת סאות' ביץ'
צריך להתמיד, אבל אין שם עניין של "לרעוב" או לספור קלוריות או להגביל גודל של מנות
דיאטה החוף הדרומי מחקה את המאפיינים התזונתיים של דיאטות באוכלוסיות לא-מערביות. הדיאטה אינה כוללת מזונות מעובדים, דגנים, מוצרי חלב, סוכר מזוקק ושמן מזוקק, ומבוססת כמעט לחלוטין על פירות וירקות לא-מעובדים, בשר רזה, דגים ומאכלי ים. לא-ידוע אם דיאטה בעלת ערך גליקמי נמוך עשויה להשפיע על אקנה באוכלוסיות מערביות.מה זה?
זה מה שאמרו לך, או זה מה שירדת?אני עשיתי דיאטה ממש טובה שנקראת "ארבלייף"
בערך ב4 חודשים 15 קילו...
הבעיה שהיא קצת יקרה.
זה מה שירדתי..זה מה שאמרו לך, או זה מה שירדת?
מהמם!!אני הורדתי המון המון
עשיתי כל יום הליכה שעה וחצי!!!
ולא אכלתי (כמעט פחמימות)
זאת אומרת סלט ענק בבוקר (אפשר עם פריכיות כי אין לזה הרבה קלוריות)
בצהריים דג עוף בשר קטניות בכמויות, (אבל לא תפו"א ולא תירס כי יש להם הרבה קלוריות)
אפשר שעועית ועוד המון רעיונות בערב סלט אפשר עם טחינה פירות ירקות חלבי גבינות הכל
בקיצור: הנקודה לא לאכול פחמימות...
וכן בשבת רק פרוסה שחייבים, סלטים ומנה עיקרית אפשר הרבה (לא תפו"א)
בהצלחה...
יפה!זה מה שירדתי..
יש יועצת שלהם מי שרוצה מספראני עשיתי דיאטה ממש טובה שנקראת "ארבלייף"
בערך ב4 חודשים 15 קילו...
הבעיה שהיא קצת יקרה.
בהרבלייף?יפה!
אני מכיר כמה ששמרו בקנאות על הוראות התזונה ולא ירדו אפילו רבע מזה.
את צודקתהרבלייף דיטאה יקרה מאוד! זה ממש חתונה איתם וידוע שדיאטות שאין בהם לימוד על תזונה בריאה, לא מחזיקות מעמד.
צריך לדעת לאכול נכון בצהריים ארוחה עיקרית, בוקר להתמלא מירק וערב ג"כ (אפשר פריכיות וכדו') הרעיון להמעיט בפחמימות ושטויותתתת.
קשה! אבל שווה.
יואווו!!!אני שילמתי להרבלייף 5000 ש"ח וירדתי 2 קילו
ב5 חודשים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: