blue eagle
משתמש סופר מקצוען
דבר שעלה לי גם ראש!אולי סטירה להורה שלא שמר על הילד ונתן לו לרוץ לכביש?
ממתי נותנים לילד בן שנתיים וחצי ללכת לבד?
לא מדברים פה על ילד בן 5 שרץ לכביש.
דבר שעלה לי גם ראש!אולי סטירה להורה שלא שמר על הילד ונתן לו לרוץ לכביש?
ממתי נותנים לילד בן שנתיים וחצי ללכת לבד?
לא מדברים פה על ילד בן 5 שרץ לכביש.
והוא לא נפגע נפשית הכל טוב
מי החליט לך?והם בריאים בנפשם
כל הטקס העיקר להרביץ לילד?נ.ב. אני כשהוצרכתי לתת פטצ' ביד לבני נתתי לו ם פנים רגועות ורוך תוך כדי חצי חיבוק עם דיבור נמוך בשקט שזה מקנה עוד יותר ביטחון
אח"כ חיבקתי נישקתי ושמתי אותו בחדר!
בלת"קיש לי בן בן שנתיים וחצי מה שנגיד לו הוא יעשה בדיוק הפוך
היום עבר כל גבול הוא הלך עם אשתי לטייל והוא התחיל ללכת לכיוון הכביש
אשתי צעקה לא והוא הלך בכוונה
מה לעשות בכזה מצב
אמא שלי בכזה מצב הייתה נותנת סטירה מצלצלת
מה אתם אומרים??
חבל לבזבז תגובה חריפה על מעשה כזה.למשל יום שישי אחרון שעה לפני שבת קמנו ממנוחה קצרה
וראינו שלאחד הילדים בן חמש היה משעמם והוא מצא תעסוקה לקח לבן מהמקרר והשפריץ לגובה
כל הבית נהפך ללבן אשתי שתקה לשתי דקות לקחה כמה נשימות עמוקות קרה לחמוד שהשפריץ
ונתנה לו פאצ על היד הוא בכה חמש דקות והתאושש והוא לא נפגע נפשית הכל טוב
בבקשה לא לפנות לרווחה תודה
בגיל הזה משתדלים להרחיק את הסכנות מהילד או את הילד מהסכנות, וזה הבסיס של חינוך לזהירות.זה באמת מתוק השאלה אם המתיקות הזאת לא מסוכנת?????????????
בנתיים לא ראיתי צורך בלתת פאצ' או סטירה אבל אולי זה בגלל שלא גדלתי על זה.לדעתי לא קיים ולא רק זה רק כמעט ואין ילדים של ההורים שכתבו פה שהילדים שלהם לא קיבלו פאצ
כן, בגיל הזה זה אילוף ולא חינוך, בגלל שהוא כזה קטן אתה יכול וחייב להביא לו כשהוא ממש גדול אסור בגילאי האמצע זה דורש יותר כובד ראשמה פשוט לתפוס אותו ולהביא לו סטירה בפנים לכזה ילד קטן?
תודה על זה.כל הטקס העיקר להרביץ לילד?
מה המכה הזו מועילה יותר מ10 צעדים מחנכים אחרים?
זו חשיבה של פעם, שבטוחים שבלי מכות, ההורים לא יכולים לחנך. ב"ה אנחנו יודעים היום על עוד כמה דרכים טובות יותר, ישרות יותר, מצליחות יותר לחנך ילדים גם בלי לחבק, לנשק ולהרביץ.
אין שום סיטואציה שמחייבת סצנה מזעזעת כזו כמו שאתם מתארים. אם צריך לכעוס, כועסים. מסבירים. גוערים. מסבירים שוב. נותנים לילד להתמודד עם ההשלכות לפי גילו.
(ולמה מזעזעת? כי הילד מתרגל שנשיקות מגיעות עם מכות. כשזה נטבע בו מגיל צעיר הוא לא מצליח להבין מתי זו נשיקה כי שמחים איתו ומתי זו נשיקה שבאה לנקות לאבא את המצפון כדי שיוכל להרביץ. הוא מקבל נשיקה ומתכווץ מפחד כי אולי אחריה תגיע אלימות.
זו עלולה להיות פגיעה חמורה בנפש, בהתקשרות להורים, ובהבנת טוב ורע בעולם. לחנך זה בטוח לא מחנך)
גם אמא שלי...
ההורים של היום רואים בילד כבן אדם, ולא כילד
וכאן מדובר עוד בתינוק!!!!!!!
הוא לא יכול לעשות מה שהוא רוצה!!!!
צריך להעמיד אותו במקום, כי כשהוא יהיה בן 8 ובן 17 זה לא יהיה כזה מתוק ובכלל לא מצחיק...
התכוונתי ליואל וייס לא אליך...אני לא איש מקצוע
אלא זה מניין אותי וקראתי המון בתחום .....
לגבי מכה לילד יש כמה כללים
א- מיצינו הידברות?
ב- איך נותנים? בכעס?
ג- שהילד יהיה מסוגל להבין בלי המכה את חומרת המעשה... אם תסביר לו ע"י מכה הוא יחשוב שאתה שונא אותו. (מה שלא קשור לילד בן שנתיים)
ד - להשתמש רק לעיטים נדירות שלא יעשה לו כהתיר.
ה- לא בפנים פשר פטצ' ביד!
ו- לזכור שלילדים אין ראיה כמו שלנו ההבנה של העולם אצלם הוא אחרת , בלי חשיבה יתר, בלי לקחת אחריות!
ז- לזכור שהנפש שלהם עדינה .....כל סתירה יכולה לגרום לרגשות /מחשבות /הבנה של העולם בצורה לא תקינה!
בהצלחה זה ממה ששמעתי קראתי
לא איש מקצוע!
מוזמנים להוסיף ולהחכים!
נ.ב. אני כשהוצרכתי לתת פטצ' ביד לבני נתתי לו ם פנים רגועות ורוך תוך כדי חצי חיבוק עם דיבור נמוך בשקט שזה מקנה עוד יותר ביטחון
אח"כ חיבקתי נישקתי ושמתי אותו בחדר!
מענין לא ידוע ליהתכוונתי ליואל וייס לא אליך...
כתוב לו בפרופיל שהתחום העיקרי שלו הוא פסיכולוגיה..
וואלה, לא יודעת כיום לכוון על כל סטירה שקיבלתי בילדותי.
והאם את מרגישה שנפגעת מהסטירה שקיבלת בגיל שנתיים?????
מה זה היה קיים גם אצל בנותוואלה, לא יודעת כיום לכוון על כל סטירה שקיבלתי בילדותי.
גם מורה אחת פעם הפליקה לי בלחי יום אחד כשעצבנתי אותה - ומזה אני מרגישה שנפגעתי
לא מצליח לפתוחלהעשרת הידע
צפה בקובץ המצורף 1668275
שהייתי ילדה שמעתי את זה גם מההורים שלי - כמה קשה להם לתת לי סתירה,חס ושלום הדבר הכי קשה לי זה לתת לילד סטירה
אסור בשום אופן.צודק אבל האמת שאנחנו ממש בבלבול בנושא אסור בשום אופן או מותר במקרה חרום סטירה קטנה או גם זה לא???
כל הזמן אתה מדבר על ''מסוכן'', ילד בן שנתיים כ''כ מפחיד אותך??זה באמת מתוק השאלה אם המתיקות הזאת לא מסוכנת?????????????
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: