יש סיכוי לפגיעה בלב כתוצאה מהתקף אלרגיה, עד דום לב.מתענינית, יש סיכוי לנזק פנימי גם אם כביכול הגוף מראה סימני התאוששות?
יש סיכוי לפגיעה בלב כתוצאה מהתקף אלרגיה, עד דום לב.מתענינית, יש סיכוי לנזק פנימי גם אם כביכול הגוף מראה סימני התאוששות?
לכאורה כן.מתענינית, יש סיכוי לנזק פנימי גם אם כביכול הגוף מראה סימני התאוששות?
לא לאחיות.ברוגע להתקשר לאחיות או למדא ולשאול לא כדאי לעבור על זה כחה אולי צריכים בדיקה מקיפה סחס ושלום לא מגרם נזק שלא יודעים בשרות טובות
ואין מקום לרוגע, צר לי לומר.ברוגע להתקשר לאחיות או למדא ולשאול לא כדאי לעבור על זה כחה אולי צריכים בדיקה מקיפה סחס ושלום לא מגרם נזק שלא יודעים בשרות טובות
!!!מי שלא מבין באלרגיות שלא יגיב כאן
זה דיני נפשות ממש
אכן חייבת לקבוע תור ולאבחון בדחיפות ולהימנע בינתיים.אבל את חיבת לקבוע תור לרופא אלרגיות
ועד אז להזהר מאד מאד
כידוע, באלרגיות התגובה מחריפה ולא ההפך.
תקנו אותי אם אני טועה.
@DvoraVidman
אופייני לגיל זה לא אומר לא מסוכן....הרופא באמת הפנה לרופא אלגיות
אבל אמר שזו תגובה אלרגית אבל אופיני לגיל
ומומלץ מאוד לא לתת לילדים עד גיל שנתיים מאכלים מהים
אם קורה שוב תחייגי מיד 101.מזמור לתודה ברוך ה זה נגמר רק בבהלה
תודה רבה לכל העוזרים והמגיבים באמת החכמתם אותי בהמון חומר על חומרת הנושא ועל הנושא של אלרגיה בכלל (דבר שאין לי טיפת ידע לא ממשפחה ולא מהסביבה ב"ה)
רוב ההודעות לא הספקתי לראות רק עכשיו אחרי מעשה
מרוב בלבול מה לעשות ולחץ שגבר מצד אחד ומצד שני היו כאלו שהרגיעו אותי שזה שום דבר התקשרתי למיון ילדים שערי צדק ושם אמרו לי שקודם כל אגש למוקד רפו"ד בקופת חולים או בט.ר.ם.
ניגשתי למוקד קופ"ח מאוחדת פה בעיר ואחרי שרופא ראה אותה ובדק את דרכי הנשימה והפה אמר שאין מה לדאוג ונתן איזשהו טיפות שאני לא זוכרת בדיוק (נראה לי פנסטיל משהו כזה) והורה לקחת את זה ביממה הקרובה וזהו
יצוין שאחרי כ25 דקות כל הפריחה נעלמה והקול חזר כמעט לגמרי(95%) וגם כשהרופא ראה אותה היא היתה כבר במצב הזה
ושוב תודה לכל המגיבים והעוזרים זה נחוץ מאוד להביע דעה בכל נושא ובפרט נושאים מכגון אלו כי אני למשל לא היה לי עד הלילה הזה שום מודעות או ידע לנושא הזה כלל כמו שהזכרתי בהתחלה ולפעמים התגובות פה הן באמת מצילות חיים
ברוך ה' שעבר לבד, יכולתם להיות בכותרות הערב.
לא הגזמתי בכלל.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: