צדיק יסוד העולם
משתמש צעיר
מתנצל סורי!לא הגזמתי בכלל.
לך אחורה למקרים שנגרמו בכותרת טרגית ותעקוב אחרי השתלשלות האירוע.
סתם שאלה. בתחילת האשכול ראיתי שהקפיצו אותך במיוחד יש לך התמקצעות בתחום הזה או שמה?
מתנצל סורי!לא הגזמתי בכלל.
לך אחורה למקרים שנגרמו בכותרת טרגית ותעקוב אחרי השתלשלות האירוע.
יש לי ניסיון רב, במישור האישי-משפחתי-התנדבותי.מתנצל סורי!
סתם שאלה. בתחילת האשכול ראיתי שהקפיצו אותך במיוחד יש לך התמקצעות בתחום הזה או שמה?
לא בהכרחדגים זה אלרגיה הכי חזקה היא משפיעה גם בשהיה במקום שיש בו דג
במקום שיש בו דג יש ריח, וריח זה פשוט חלקיקים של הדבר כשהם מרחפים באוויר.דגים זה אלרגיה הכי חזקה היא משפיעה גם בשהיה במקום שיש בו דג
טוב שהזכרת את זה - באמת חשוב להזכיר שהרבה אלרגיות מסכנות חיים עוברות עם הגיללא בהכרח
אני מכירה ילדה שרק דג מסוים היה לה אסור ורק באכילה (זה עבר לה, לא יודעת איך ומה אבל זאת הייתה אלרגיה מסכנת חיים לכל דבר)
אז הוא כנראה לא מעודכןומומלץ מאוד לא לתת לילדים עד גיל שנתיים מאכלים מהים
נכון, אבל אלרגיה לדגים בד"כ לא עוברת עם הגילטוב שהזכרת את זה - באמת חשוב להזכיר שהרבה אלרגיות מסכנות חיים עוברות עם הגיל
(בשביל זה צריך להיות במעקב רופא אלרגולוג פעם בשנה).
לי יש שני ילדים אלרגים לדגים ברמה מסכנת חיים גם לריח והם אוכלים בלי בעיה ג'לטין דגים.לנו יש ילד אלרגי לדגים ברמת סכנת חיים .מנסיון אישי אל תתנני לה שום סוג של דגים לפני בדיקת אלרגיה.
ויש הרבה שלא מודעים שגם במרשמלו וחמצוצים וסוכריות גלי הם מכילים דגים וגלטין של דגים .וגם הם מסוכנים .
יש כאלה שמגיבים ויש שלאלי יש שני ילדים אלרגים לדגים ברמה מסכנת חיים גם לריח והם אוכלים בלי בעיה ג'לטין דגים.
חשוב להתייעץ גם על מה מותר ולא רק על מה אסור.
הם מכילים ג'לטין דגיםהדגשתי שהם מכילים דגים רשום במפורש במרכיכבים .
אכן.יש כאלה שמגיבים ויש שלא
אנחנו עשינו תגר לג'לטין דגים לפני שהאלרגולוג אישר את זה
שכן שלי הגיב בצורה חריפה מאוד לסוכריה עם ג'לטין דגים
אז זה מאוד אינדיבידואלי
ג'לטין מעצמות דג.הדגשתי שהם מכילים דגים רשום במפורש במרכיכבים .
למה את חושבת שהם מכילים דגים ולא רק ג'לטין?אני לא באה להתווכח. הילד שלי כבר 9 שנים עם האלרגיה של דגים . יש לנו ניסיון רב בנושא . רק רציתי לעורר שזה די חדש שהדברים האילו מכילים דגים ולא רק גלטין של דגים . (גם לבן שלי מותר גלטין של דגים אבל לא דגים.)
הוא לא הביא גם סטרואידים לקחת בשבוע הקרוב? ואת הפנסטיל הוא אמר רק יממה?איזשהו טיפות שאני לא זוכרת בדיוק (נראה לי פנסטיל משהו כזה) והורה לקחת את זה ביממה הקרובה וזהו
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: