כתוב שם שהקליטה יושבת על דור 4?הכשרים של דור 4 תומכים גם בטכנולוגיה VOLTE !
כתוב שם שהקליטה יושבת על דור 4?הכשרים של דור 4 תומכים גם בטכנולוגיה VOLTE !
המשפט הזה נכתב מבורות, ברוב המקרים זה גם וגםכאן כל אנטנה של דור 2 זה במקום דור 4
שאלתי, לא קבעתי.מי אמר לכם שלא ניתקו?
בכל מקרה ישראל זו מדינה קטנה ואין ראיה למדינות ענקיות כמו באירופה או ארה"ב לעניין הזה.
כאן כל אנטנה של דור 2 זה במקום דור 4, ובארה"ב יכול להיות 5 אנטנות ללא קשר בין אחת לשניה ויש גם הרבה מאד חברות. בארץ יש רק 3 חברות עם תשתית סלולרית פיזית.
חבל סתם להשמיץ, אני גם יודע שרוב האנטנות זה של כל הדורות, ויש גם אנטנות משותפות לכל החברות.המשפט הזה נכתב מבורות, ברוב המקרים זה גם וגם
הנה 3 האנטנות הראשונות שמצאתי במפה, תשפטו לבד...
כפי שכתבתי בארה"ב מבדיקה מלמעלה יש עשרות חברות כך שיכולה להיות חברה אחת שתתמוך רק בדור 4 ו5 וחברה אחרת רק בדור 2. וכך כל אחד יכול לבחור במכשיר ובחברה שנוחה לו.אני רוצה לשמוע על מדינות שגם נחוץ להם כל כך לנתק.
PHI - פרטנר והוט, לא כולל סלקום ופלאפוןויש גם אנטנות משותפות לכל החברות
בתמונות ובקישור שהבאתי אפשר לראות שאנטנה של דור 2 מסתדרת מצוין יחד עם אנטנה דור 4 באותו מיקום בדיוקזה לא סותר את מה שכתבתי שכל אנטנה של דור 2 על תחזוקתה ומקומה זה במקום אנטנה זו עצמה
אלו תדרים שונים, שלא יושבים בכלל על אותו 'מקום'...ויש גם את התדרים שתופסים מקום וירטואלי ולא פיזי.
בשיאומי כתוב לי רשת volteשמח לקרוא.
בדוק?
כל המכשירים (נוקיה, שיאומי, 4X4, 4G)?
בכל החברות?
בזימבבואה לא מנתקים..באיזה עוד מדינות מנתקים את השדרים של דור 2?
בפרסומים שאני קראתי נכתב שרכבת ישראל הקימה רשת סלולרית עצמאית מכיוון שלא רצתה להסתמך על הקיימותפורסם כשרכבת ישראל הייתה עכשיו צריכה רשת סלולרית מאובטחת לתחנות האיתות שלה
היא פנתה לצה"ל שישחרר לה רשת - לחברות הסלולר לא היה לתת
אהה, אתה עדיין מהטיפשים הסבורים כך, עדיין לא התפקחת?! חבללגבי הפונט - תקלה לא ברורה
רק עכשיו אני שם לב
יש קצת מכשירים כשרים בשוק דור 4 , אבל המון מכשירים סינים שנמכרים בעלי ב100 ש"ח לכל היותר ונמכרים כאן ב300 ש"ח ומעלה, היבואנים לא יוכלו למכור מכשיר כזה למי שפותח קו חדש ועל הפסדי היבואנים היתה כל המהומה - מה נעשה לבסוף ? איפשרו חצי שנה נוספת בה יתאפשר לחבר מכשיר מדור 3 לקו חדש , במהלך החצי שנה היבואנים יתפטרו מהמלאי של הפל' הנ"ל, כל מכשיר בדור 4 שימכר כעת ישאיר אותם עם מכשיר חסר שימוש ולכן צפוי מחסור מלאכותי במכשירים כשרים מדור 4 .
הרשתות הישנות יסגרו בזמן שנקבע ללא שינוי מכיון שהאינטרסים שלך ועוד צרכנים רבים לא מענינים כהוא זה את החכ"ים והעסקנים
עם זאת הסיבה להשבתה היא כדי לאפשר פריסה טובה יותר של דור 4 ו5 שיאפשרו תשתית תקשורת חזקה מהירה ואמינה יותר וגם איכות השיחה תשתפר דרמטית, בנוסף במכשירים תומכים (לא בהכרח בכשרים) יש אפשרות לחיבור הפל' לוייפי (כלו' לאינטרנט) וקבלת והוצאת השיחות גם במרתפים וכדו' על גבי הוייפי גם כשאין קליטה סלולרית (מכיון שהשיחה דגיטלית ולא אנלוגית)
תדר לא רשתבפרסומים שאני קראתי נכתב שרכבת ישראל הקימה רשת סלולרית עצמאית מכיוון שלא רצתה להסתמך על הקיימות
איפה, בהגדרות המכשיר? או על המסך כל הזמן (או בזמן שיחה).בשיאומי כתוב לי רשת volte
בהגדרותאיפה, בהגדרות המכשיר? או על המסך כל הזמן (או בזמן שיחה).
השאלה צריכה להיות הפוכה, באיזו מדינות לא מנתקיםבאיזה עוד מדינות מנתקים את השדרים של דור 2?
זה לא אומר כלום.בהגדרות
שים לב שהמסמך לא מדבר על מדינות אלא על חברות.השאלה צריכה להיות הפוכה, באיזו מדינות לא מנתקים
זו רשימה חלקית
צפה בקובץ המצורף 1281639
צפה בקובץ המצורף 1281641
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: