לא סמוךבלת"ק
אם זה שלושה שבועות שתבדוק אם זה היה סמוך לחיסון של הקורונה.
לפעמים קשור
לא סמוךבלת"ק
אם זה שלושה שבועות שתבדוק אם זה היה סמוך לחיסון של הקורונה.
לפעמים קשור
לאהאם דופק 114 בהריון
נחשב מהיר?
מי אמר שזה מהיר?! יש כאלו שיש להם 100 בדקה וזה תקין, אחרי קפה וכו' יש מצב שעולה הדופק,לא יודעת, היא אמרה לי שהיה לה צמיד כושר וכשהיא מדדה איתו זה הגיע גם ל102 אבל ירד מייד כי זה לא יציב, מה היה כשהיא לא מדדה היא לא יודעת אבל היו זמנים שהיה מאוד מהיר
היא לא שותה קפה וזה היה כשהיא מדדה, מה היה כשהיא לא מדדה היא לא יודעתמי אמר שזה מהיר?! יש כאלו שיש להם 100 בדקה וזה תקין, אחרי קפה וכו' יש מצב שעולה הדופק,
אם יש לה כאבי ראש סחרחורות וכו' זה מדאיג,
בדופק יש לבדוק א. מס' פעימות בדקה (60-100) ב. חוזק הדפיקות. ג. קצב (סדיר),
כמובן שאצל תינוקות הדופק הרבה יותר מהיר וכן נשים בהריון
אבל לפעמים כאבים בחזה
לא בטוחה שהבנתי
אולי שתחפש רופא אנאלפבית ...?
טיפול בטוח שצריךלא בטוחה שהבנתי
רוצה לעבור לאישי? אני לא יכולה לשלוח הודעות פרטיות אז אשמח שתשלח ליטיפול בטוח שצריך
לכתוב בתיק הרפואי בטוח שאסור
תנסו עכשיו להבין
1. לא נראה לי שיש צורךרוצה לעבור לאישי? אני לא יכולה לשלוח הודעות פרטיות אז אשמח שתשלח לי
כתבת שצריך טיפול ושזה לא יכנס לתיק הרפואי, זה בעצם מה שחשבתי שהיא צריכה לעשות.1. לא נראה לי שיש צורך
2. גם לי אין אפשרות
3. אם יש סיבה הגיונית לבקשה המוזרה שזה לא ירשם ראוי לציין את זה כבר בתחילת האשכול
אחרת אני בחיים לא יבין דופק מהיר ולחץ בחזה בלי לטוס לטיפול
הוא הציע ללכת לרופא שלא יודע לכתוב, ואז לא תירשם סיבת המוות בתעודת הפטירה.כתבת שצריך טיפול ושזה לא יכנס לתיק הרפואי, זה בעצם מה שחשבתי שהיא צריכה לעשות.
יש לך מה להציע?
כן !!יש לך מה להציע?
לא ממליצה ללכת לטרם על זה...בטרם בד"כ מביאים התחייבות מהקופה ואז זה מסונכרן והתוצאות מופיעות גם באתר הקופה.
1. ב"ה בשורה טובה (גם בחרדות צריך לטפל..)טוב אז אמרתי לה כל מה שאמרתם פה והיא הלכה לרופאה שאמרה לה שזה חרדה.
תודה על כל התגובות!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: