באמת 102 זה לא גבוה כ"כ,לא יודעת, היא אמרה לי שהיה לה צמיד כושר וכשהיא מדדה איתו זה הגיע גם ל102 אבל ירד מייד כי זה לא יציב, מה היה כשהיא לא מדדה היא לא יודעת אבל היו זמנים שהיה מאוד מהיר
כן רק השאלה למה יכול להיות בגלל אנמיה . יכול להיות גם בגלל עליה בנפח הדם . שווה בירורהאם דופק 114 בהריון
נחשב מהיר?
בבקשה לקרוא שוב ...לא אהבתי.
דוקא כי דופק מהיר יכול להיגרם מהמון סיבות, לא יפה לומר שהבנאדם מדמיין.
לי אישית זה קורה לפני לידות בגלל פעילות יתר של בלוטת התריס
וזו תחושה מטרידה בהחלט.
אני קיבלתי ערוי ברזל - הדבר היחיד שהעלה לי את הפריטין.קצת סוטה מהנושא- איך מעלים את הפריטין,??
יש לי נמוך וסובלת מאוד מחולשה וסחרחורות
כבר ניסיתי ברזל קומפורט של אלטמן וספאטון כל יום...
מה עוד אפשר?
ההמוגלובין תקין +-
כן קורה פתאומי.היא יודעת שיש לה אנמיה אבל כשזה קורה פתאום ביום אחד זה אומר משהו בקשר לזה?
סיקרן אותיולגוף העניין - אפשר פשוט ללכת למרפאה פרטית, וכך הרישום נשאר בתחומי המרפאה האלמונית (ולא כבקופ"ח שניתן לראותו בכל סניף).
אף אחד במשפחה שלה לא יודע מזה והיא לא רוצה שידעו.לא הבנתי.
אין לה הורים / משפחה / אפוטרופוס כלשהו? או שגם ההורים צריכים ייעוץ, לא ברור מה זה המשחק הזה.
ולגוף העניין - אפשר פשוט ללכת למרפאה פרטית, וכך הרישום נשאר בתחומי המרפאה האלמונית (ולא כבקופ"ח שניתן לראותו בכל סניף).
לא קורה לה.כן קורה פתאומי.
לי קורה למשל אחרי אוכל, גם נשנוש קטן הדופק טס פתאום .
כל אחת עם התופעות שלה.
בד"כ נראה לי שזה כן קורה לאט אבל פתאום זה מחמיר ושמים לב.
אין דבר כזה !!אף אחד במשפחה שלה לא יודע מזה והיא לא רוצה שידעו.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: