נראה לך שאשלם להאקר?בדיוק לכן צריך טיפול ..
אתה רוצה להתחתן עם אחת כזאת
אנחנו הולכי באיומים (לרופא/ה).
יותר זול.
נראה לך שאשלם להאקר?בדיוק לכן צריך טיפול ..
@~sol key~ לא מסכימה איתי.בדיוק לכן צריך טיפול ..
אני מכירה מישהי שיש לה דופק מהיר שלושה שבועות והיא לא בהריון ומפחדת להבדק, מה יכול לעזור לה?
פשוט לא אהבתי מה שאמרת -מותר לי נכון?
אחשוב על זה...פשוט לא אהבתי מה שאמרת -מותר לי נכון?
יש קצת בעיה בללכת להיבדק במקרה של דופק מהיר.
זה קרה לי- הלכתי בגלל דופק מהיר, וכמובן כשעשו לי אקג כבר לא היה לי מהיר...
היא עברה קורונה אולי? מתאים מאד לאחרי קורונהאני מכירה מישהי שיש לה דופק מהיר שלושה שבועות והיא לא בהריון ומפחדת להבדק, מה יכול לעזור לה?
לאהיא עברה קורונה אולי? מתאים מאד לאחרי קורונה
לא רצוף אבל הרבה זמן, יכול להיות לפחות חצי שעה מהר ואחר כך רגוע או משהו כזה, זה גם לא יציב.דופק מהיר רצוף??
כל הזמן?
או שמדי פעם זה מהיר לדקה שתיים?
היא צעירהאם זה רלוונטי, גיל המעבר יכול להיות מאופיין בדופק מהיר
היא יודעת שיש לה אנמיה אבל כשזה קורה פתאום ביום אחד זה אומר משהו בקשר לזה?לי זה קורה בזמנים של אנמיה פעילה (בד"כ הריון אבל לא מחייב, יכול להיות משינוי הורמונלי כלשהו)
ממליצה מאוד לבדוק את הפריטין, זה לא אומר כלום על הבנ"א אם יש לו ברזל נמוך...
חולשה פתאומית וכדו'.היא יודעת שיש לה אנמיה אבל כשזה קורה פתאום ביום אחד זה אומר משהו בקשר לזה?
אין לה חולשה רק דופק ולפעמים כאבים וחוסר נוחותחולשה פתאומית וכדו'.
קורה המון.
מכירה אישית מצב של אנמיה, וגם מניסיון של חברה. חולשה, סחרחורת, דופק, הכול שכיח.אין לה חולשה רק דופק ולפעמים כאבים וחוסר נוחות
איך תבדוק זה יהיה בתיק הרפאי שלהיכול לקרות מבעיות בתפקודי כבד.
שתעשה קודם כל בדיקות דם.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: